TunsDiana |
09.02.2012 20:36:21 |
Citat:
În prealabil postat de Marius D
(Post 428344)
Poate pentru ca si romanii din afara tarii sunt tot cetateni cu drepturi egale cu tine? Nu e oare asta un motiv suficient? Poate pentru ca multi dintre ei au inca proprietati sau administreaza afaceri cu ramificatii inclusiv in Romania? Poate pentru ca multi din ei au rude care sunt in Romania si votul lor poate ajuta la o schimbare si pentru cei ramasi acasa? Poate pentru ca la un moment dat in cursul vietii lor, se vor intoarce in tara, intr-o Romanie pe care si ei si-ar dori-o prospera? Sau pentru ca pur si simplu sunt romani si le pasa de soarta tarii lor natale si voteaza in ideea sincera de a vedea o schimbare in bine acasa?
|
Halal schimbare! Daca nu era votul lor nu se ajungea la situatia actuala! E usor sa stai la caldurica, la un salariu bun, la civilizatie, sa nu stii care este situatia in tara si apoi sa iti exprimi optiunile! Sigur va fi prospera! Daca le pasa de soarta tarii nu plecau din tara!
Schimbarea o faceau daca ramaneau in tara!
Nu va dati seama ce absurda e situatia? Plec in afara, nu mai stiu ce e in tara, dar am tupeul sa imi dau cu parerea iar prin atitudinea mea ii fac sa sufere pe ceilalti?
|