![]() |
Numai ca (matematic sau nu) in acest caz nu a fost o reusita. Asa ca hai sa clarificam realsit
1. da e adevarat ca sunt rugaciuni care au fost utilizate cu succes de catre bine zici (mari ) duhovnici in cazuri de demonizare (faptul ca un parinte tinerel si fara experienta aconsiderat-o demonizare pentru mine nu e f relevant in contextul clar al unui diagnostic de natura medicala) 2.ce conditii? Conditia de imobilizare a persoanei? (evident ca este de bun simt) Dar slujba asta cat tine?? ca o nunta trei zile??? Si cum e aceasta imobilizare? Bunul tau simt asa zice pe cruce?? Stii in cat timp murea cineva legat de cruce (metoda folosita in antichitate?) Este si exemplul biblic al talharilor 3.ce conditii aspre?? adica mult mai aspre Da un exemplu de exorcizare reusita in conditii mult mai aspre. |
Calator,daca nu stii nimic despre Biblia ortodoxa si dupa cum ai zis,nici nu te intereseaza(deci despre adevarata credinta ortodoxa)nu ai dreptul sa-i judeci din nici un punct de vedere pe Parinte,pe maici,acei oameni care STUDIAZA BIBLIA si IL CUNOSC PE DUMNEZEU...:p
|
Citat:
|
Hai s-o terminam si cu "castravetele"...???
Odin,tu singur ai marturisit ca ca nu ai fost de fata.De unde stii asta...??? |
Citat:
|
sa inteleg ca daca o citeam aveam dreptul? Si cum il cunosc acesti oameni pe Dumnezeu? Pe Dumnezeu ca pe Dumnezeu dar la capitolul cunoastere de randuiala cam lasa de dorit.
Si nu cred ca maicile studiaza bibila....dar na fiecare cu limitele lui in ceea ce priveste cunoasterea |
Citat:
2. Care conditii particulare? Atata timp cat femeia isi lua medicamentele era OK. Asta au declarat si maicutele in proces. Corogeanu i-a zis sa renunte la medicamente ca o face el bine... 3. Biserica nu i-a luat apararea pentru ca, fiind un caz medical, a considerat ca Corogeanu a facut o greseala. |
Sebastiana, Sylvie...voi nu raspundeti la intrebari? Bineinteles ca nu...din moment ce nu stiti. Mai bine spuneti ca sunt "fariseice"...Oare mandria vostra nu va lasa sa raspundeti noua, celor mai putin invatati?
Sau nu va lasa "fratii"? |
Odin,scuze ca te-am lasat sa astepti atat de mult,dar mai am si alte treburi...:(
Hai sa continuam discutia,altfel vei interpreta altceva...:(Oricum,nu degeaba te-am intrebat acest lucru,ci ca sa iti dai seama,ca noi,nefiind de fata,nu putem face altceva decat sa presupunem...???Corect? |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:32:36. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.