![]() |
mariamargareta a scris
[COLOR=red]Citat:[/COLOR] [COLOR=maroon]În zilele Majestății Sale[/COLOR] [COLOR=maroon]Mihail I al României[/COLOR] [COLOR=maroon]În zilele păstoriei preafericitului părinte[/COLOR] [COLOR=maroon]Irineu[/COLOR] [COLOR=maroon]întemeietorul Bisericii Ortodoxe Noul Ierusalim România[/COLOR] [COLOR=darkorchid](perfect adevarat la momentul acela)[/COLOR] [COLOR=red]Ba, e perfect neadevărat. La momentul acela (“semestrul II al anului 1995” ) România era condusă nu de regele Mihai I, ci de Majestatea Sa Tovarășul Ion I (Ilici) Alexandrovici Iliescu; iar Irineu I, deși fusese implicat în scandalul intitulat “Noul Ierusalim”, nu putea fi cu nici un chip întemeietorul acestei secte, autointitulată “Bișerica Ortodoxă Noul Ierușalim România”, căci ea fusese întemeiată încă din anul 1955, an în care Înaltul Irineu I (Ioan) Pop era încă destul de mărunțel și neînsemnat, căci avea doar 2 anișori neîmpliniți! Și nici “preafericit părinte” (adică patriarh) nu putea fi în 1995, căci nu s-a gândit nimeni că ar fi cazul să-l facă, iar B.O.R. avea deja un patriarh, pe Teoctist I. Pucioșii, mincinoși din fire, i-au atribuit fraudulos acest titlu, pe care Irineu I nu l-a acceptat și nu l-a recunoscut niciodată! Iar dacă nu crezi, poți să-l întrebi, să vezi ce-ți zice. Întrebarea, moarte n-are.[/COLOR] [COLOR=red]Citat:[/COLOR] Două ar putea fi cauzele [COLOR=darkorchid](aici faci acelashi joc pisicesc-matematicesc, ori aia, ori aia, shi daca nu atunci "sigur nu vetzi muri", din sofismele shtim noi ale cui, poi sa nu mai fie explicatzii decat alea doua ale tale?[/COLOR] [COLOR=red]Păi, uite tocmai de-aceea ți-am promis două cauze, care “ar putea fi” , dar ți-am dat trei, și tot nu eshti multzumit.[/COLOR] Petru_si_El a raspuns: Asha este, precum spui, nu a fost shi nu este adevarat, caci nu mintzi dumneata sarmana sora Maria-Margareta, dar A fost shi va fi in toate zilele vietzii tale/mele Adevarat, pe Pamantul pe care tzi-l va da tzie/mie Domnul. |
Let it be!
[COLOR=red]Citat (#568):[/COLOR]
Textul buclucaș a fost înlocuit cu altul, mai neutru și mult mai abil conceput: [COLOR=blue]S-a tipărit această Carte la anul 7514 de la facerea lumii, iar de la nașterea după[/COLOR] [COLOR=blue]trup a lui Dumnezeu Cuvântul, anul 2006, cu binecuvântarea și purtarea de grijă[/COLOR] [COLOR=blue]a lui Dumnezeu, pecetluind 50 de ani de coborâre a Cuvântului Său peste[/COLOR] [COLOR=blue]pământul român: 1955 -2005. [/COLOR][COLOR=darkorchid](este perfect adevarat imi pare mie, fiindca ii cred shi corelez cu scriptura shi traditzia, iar cartea revizuita, de ce trebuia sa fie copia fidela a primeia? poi ce prin a doua a scris undeva ca o neaga pe prima shi au dat la erata anumite texte? deci nu o neaga pe prima, shi astfel ambele sunt valabile)[/COLOR] [COLOR=darkorchid] [/COLOR] [COLOR=red]Păi dacă ei zic că e “Cuvântul lui Dumnezeu” înseamnă că e ca o nouă Evanghelie, deci dintr-un minim respect trebuia să se copieze “textul biblic” întocmai, fără modificări grosolane. Eventual, ar fi fost de înțeles niște corecții ortografice, dar nu în sensul punerii a mii de virgule înainte de “și” (cică asta e “corecție”, la pucioși) Dacă se copiază Biblia, îndrăznește cineva să-i aducă tot soiul de “corecții”??? Și dacă au ieșit două versiuni distincte, înseamnă că a doua o neagă pe prima, că nu pot fi amândouă adevărate.[/COLOR] [COLOR=red]Iar că este vorba de “o nouă Evanghelie, cea din vremea noastră”, stă scris chiar în “Cuvânt”. Citez:[/COLOR] [COLOR=blue]“ Măi poporul Meu, popor slab cu vederea duhului! De ce zici tu că a venit această lucrare la tine? Ea a venit ca să lucreze prin tine, și tu n-ai priceput, și un pic mai e, și va pricepe lumea această Evanghelie rostită de Fiul lui Dumnezeu în vremea ta “ (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa”, din 12 dec.1993)[/COLOR] [COLOR=blue] [/COLOR] Auzi ce zice: [COLOR=blue]“….și tu n-ai priceput… această Evanghelie rostită … în vremea ta.[/COLOR]” Dar Apostolul a priceput, că iată ce zice[COLOR=blue]: [/COLOR] [COLOR=blue] [/COLOR] [COLOR=#993300]“ Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o – să fie anatema!”(Galateni 1,8)[/COLOR] [COLOR=#993300] [/COLOR] Let it be! |
Citat (#571):
[COLOR=blue]Petru_si_El a raspuns: Asha este, precum spui, nu a fost shi nu este adevarat, caci nu mintzi dumneata sarmana sora Maria-Margareta, dar A fost shi va fi in toate zilele vietzii tale/mele Adevarat, pe Pamantul pe care tzi-l va da tzie/mie Domnul. [/COLOR] Eu sunt de vină, că n-am dat textul complet. De aici ai fi văzut că este vorba de “zilele acelea” în care s-a tipărit cartea, nu în zilele care au să vină cândva, în viitorul mai mult sau mai puțin apropiat. Iată și textul complet: [COLOR=maroon]S-a tipărit această Carte cu binecuvântarea și purtarea de grijă[/COLOR] [COLOR=maroon]a lui Dumnezeu, pecetluind 40 de ani de coborâre[/COLOR] [COLOR=maroon]a Cuvântului Său în mijlocul României.[/COLOR] [COLOR=maroon]În zilele Majestății Sale[/COLOR] [COLOR=maroon]Mihail I al României[/COLOR] [COLOR=maroon]În zilele păstoriei preafericitului părinte[/COLOR] [COLOR=maroon]Irineu [/COLOR] [COLOR=maroon]întemeietorul Bisericii Ortodoxe Noul Ierusalim România[/COLOR] [COLOR=maroon]EDIȚIA I[/COLOR] [COLOR=maroon]Editura RO-EMAUS București[/COLOR] |
Citat:
iar chestiunea asta cu sa fie anatema, este ca shi cum ai zice sa fie blestemat, dar asta nu este dat omului sa faca, ci Dumnezeu face, el da pierzarii cele ce-l pierd pe om, cel distrug shi-l scot pe om din Dumnezeu, shi nu omul, ca nu omul alege Ierusalimul, omul shi ingerul negru, ci asta face doar Dumnezeu impreuna cu ingerul alb care-i slujeshte lui Dumnezeu shi omului de la dumnezeu, caci Dumnezeu nu cauta sa dea anatemei shi pierzarii pe nimeni ci cauta sa gaseasca, sa nu fie nimeni dat vandut lui Pisi, deci vezi dumneata cum a zis Apostolul? a zis in sensul nu al mintzii sale ca om, al judecatzilor sale ca om ci in senul pe care Dumnezeu ar fi proorocit, v-a da Dumnezeu anatemei, pierzarii pe cei mincinoshi care nu cred shi nu marturisesc Adevarul de sus de la Dumnezeu ci marturisesc adevarul lor, frica lor, minciuna lor, falsa lor credintza shi deosebire intre oameni... caci oamenii nu pricepem cum se face ca aceasta Evanghelie sa fie totushi Aceiashi, cum poate sa fie diferita de primele 4 shi de Apocalipsa dar totushi sa fie Aceiashi... poi Asha este Aceiashi, asha cum fiecare sfant este diferit unul de altul shi cu toate astea sunt identici intru viatza data prin Hristos, caci sunt intru acelashi cuget, aceiashi una sfanta Biserica, aceiashi credintza, aceiashi marturisire, acelashi Dumnezeu... iarashi n-ai sa fi multzumita de raspuns shi iar o sa spui ca este o minciuna ce trebuie anatemizata, poi uite, am sa ma rog lui Dumnezeu sa-mi calauzeasca shi mai bine mainile ca sa-tzi dau un raspuns mai bun... spune asha Apostolul (sf Pavel o fi zis, nu shtiu, parca El): [COLOR=#993300]“ Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o – să fie anatema!”(Galateni 1,8)[/COLOR] [COLOR=#993300][/COLOR] [COLOR=#993300]ce evanghelie a vestit sf Pavel? cui? cine sunt aceia NOI? shi cine este acela un inger din Cer?[/COLOR] poi Evanghelia Vestita este ca Hristos-Dumnezeu nascut prin minune din preasfanta nascatoare de Dumnezeu pururea fecioara Maria, a patimit pentru noi, a murit shi a inviat a treia zi dupa scripturi cum este in simbolul credintzei, iar Apocalipsa spune despre Numele lui Dumnezeu Cel Nou, Cuvantul lui Dumnezeu care este de la intemeierea lumii, de la Creatzie shi iata ca iarashi poarta numele sau cel nou, Cuvantul lui Dumnezeu, deci iata ca se marturiseshte aceiashi evanghelie veshnica, deci anatema zisa de apostol se refera la altceva, ce se vesteshte de la om impreuna cu ingerul cel rau shi negru care slujeshte voii omului, trufiei lor iubindu-se shi urandu-se unul pe altul doar ca sa invinovatzeasca pe altzii, deci alea sunt cele ce sunt anatema, dar nu apostolul le da anatemei ca om, ci Dumnezeu le da anatemei shi le va da, deci niciintr-un caz omul... fie el shi avertizor ce scorniceshte pericole ca shi petrica shi lupul, ori mare rezponzabil cu razbunarea barfei... caci omul nu are voie sa judece pe nimeni. deci lamureshte-te shi domnia ta ca este defapt Aceiashi Evanghelie, caci Domnul este evanghelia Sa care o vesteshte prin sfintzi shi prooroci. acuma nu shtiu daca am fost in masura sa slujesc bine ce am primit rugandu-ma o fractziune de secunda shi daca am reushit sa te lamuresc dar sigur am shi primit ce am cerut. |
Citat:
poi in zilele acelea a shi fost asha dar nu orishiunde ci pe pamantul pe care ni-l va da Dumnezeu (porunca nr 5 din decalog, a iertarii) asta am vrut sa spun. |
Domnule, e simplu, nu trebuie sa va facetzi tot felul de idei, parintele Arsenie Papacioc este mai indeapropiat cu dreapta credintza, iar parintele Arsenie Boca este mai adancit in lucrare chiar daca la unele teorii scartzaie, shi nici nu prea are atat de mare importantza, deshi in timp ne va aduce Dumnezeu la dreapta credintza pe totzi shi la iubirea sa de oameni... Shi nu ai cum sa-ti dai seama decat daca esti induhovnicit in teorie bine de tot, deci n-are sens sa-tzi faci probleme, ca Parintele Arsenie Boca are cateva lacune, pe care eu nu i le-am observat ci doar le-am intuit, ca un fel de presimtzire, dar totushi cred ca a facut foarte bine Dumnezeu cu el ca a lasat credintza lui in felul acela, tocmai pentru a acoperii o multzime de pacate ale multora, printre care shi pe ale mele cumva, deraieri shi eresuri... dar daca vretzi sa mergetzi spre adevarata ascultare, atunci shi eu am presimtzirea shi parerea formata din foarte putzinul pe care l-am aflat mai mult de aici de pe forum, ca totushi parintele Arsenie Papacioc este mai bine luminat in dreapta credintza, ca shi parintele Cleopa Ilie, sau ca shi parintele Pimen dar shi altzii, multzi shi foarte buni shi drept cunoscatori ai adevarurilor de credintza...:)
Nu e vorba despre judecata deshi uite, interpretand in felul acesta poate ca shi l-am judecat putzin, deci imi cer iertare daca se interpreteaza asha.. . ??? Vsovi, astea sunt cuvintele tale pe care cu mare nerusinare le-ai postat, indraznind sa-ti dai tu cu presupusul la adresa Parintelui Arsenie Boca; sa inteleg ca pe atunci nu stiai ca este una din cele trambite? caci nu-mi inchipui o trambita cu lacune; Apoi ti-ai mai dat cu presupusul si in privinta filmului "Ostrovul" pe care inteleg ca tu il consideri un mare esec; mai baiatule,tu chiar nu ai bun simt deloc? ne-ai convins ca esti rau pe aratura si ca faci parte dintr-o secta periculoasa deci lasa-neeeeeeeeee; si apropo, la judecata, si domnia ta, ca si noi , vei fi intrebat: de ce vsovi nu ai crezut cand ti s-a spus ca esti in ratacire? nu ti-a spus numai unul ci chiar mai multi oameni de bine.... |
Evanghelia de la Pucioasa
Pentru cei care încă mai cred că la Pucioasa se propovăduiește aceeași Evanghelie cu cea din Biserica Ortodoxă Universală, transcriem o parte din preceptele care o deosebesc de Evanghelia originală.
Asta este "Evanghelia" de la Pucioasa: [COLOR=red]1. Hristos S-a născut a treia oară Duh și Cuvânt pe pământ și a fost purtat 25 de ani de Fecioara Verginica, în trupul ei care a fost cort al Sfintei Treimi. Hristos a luat trup de femeie, iar prin gura femeii (Verginica), Hristos S-a propovăduit pe Sine a doua oară:[/COLOR] [COLOR=blue]“…O, copiii Mei, am venit [/COLOR][COLOR=fuchsia]a treia oară[/COLOR][COLOR=blue]. Prima dată am venit și am făcut om și tot ce se vede și am pus o hotărâre să o păzească, să fie bine de el și de toți urmașii lui, și au greșit. Am venit a doua oară în trup. M-am născut cu trup din Fecioară… …Iată, am venit [/COLOR][COLOR=fuchsia]a treia oară[/COLOR][COLOR=blue]. Acum sunt în Duh și M-am pogorât în mai multe locuri să vă îndemn la viață și trăire curată și sfântă, că e gata să se sfârșească totul…” (22 iunie 1957)[/COLOR] [COLOR=blue]“O, tată, fericit vei fi tu în viața duhovnicească de vei crede în Domnul Iisus Hristos care-ți grăiește ție [/COLOR][COLOR=fuchsia]astăzi[/COLOR][COLOR=blue], căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]în acest trup este Domnul Iisus Hristos[/COLOR][COLOR=blue]” (30 octombrie/12 noiembrie 1965)[/COLOR] [COLOR=blue]“[/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu, Domnul Iisus Hristos[/COLOR][COLOR=fuchsia] sunt trimis[/COLOR][COLOR=blue] de ce este scris în Carte [/COLOR][COLOR=fuchsia]să vin iarăși cu trupul[/COLOR][COLOR=blue], da nu se mai zidește ca la început, ce s-a zidit de la început” (14 ianuarie 1966)[/COLOR] [COLOR=blue] [/COLOR][COLOR=red]2. Nu Hristos este ușa, așa cum a zis Scriptura, ci Verginica este Ușa mântuirii, care vestește lumii o nouă Evanghelie, iar creștinii nu sunt fiii lui Hristos, ci fiii Verginicăi.[/COLOR][COLOR=red] Într-o ședință de spiritism, care a avut loc la 13 ani după moartea Virginiei Tudorache, iată cum se exprima spiritul Verginicăi pe această temă: [/COLOR][COLOR=blue]" – [/COLOR][COLOR=fuchsia]Pace vouă, măi[/COLOR][COLOR=fuchsia] fiilor[/COLOR][COLOR=blue], dacă Domnul așa a spus! Pace vouă celor ce credeți în Dumnezeu prin această lucrare cerească de Duh Sfânt și de proorocie și de împlinire prin cuvânt! Dar voi n-ați priceput ce este acest trup, și nu mai e mult și voi fi cu cei ce au știut cum să creadă prin această lucrare, și va fi să se întindă această [/COLOR][COLOR=fuchsia]slavă nouă[/COLOR][COLOR=blue] și această [/COLOR][COLOR=fuchsia]Evanghelie venită din cer[/COLOR][COLOR=blue] pentru ca să se vestească prin voi în zilele acestea până la toate marginile, căci iată, v-a dat Domnul binecuvântare mare pentru [/COLOR][COLOR=fuchsia]vestirea Evangheliei Domnului prin mine[/COLOR][COLOR=blue]. Eu am fost catapeteasma cuvântului lui Dumnezeu care a venit la voi, copii ai poporului meu, și acum voiesc să vă îndeletnicesc să vedeți ușa prin care intrați la Domnul și la slava care vă așteaptă. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu sunt ușa[/COLOR][COLOR=blue], eu sunt catapeteasma cea pentru acest popor și prin care trece poporul meu ca să fie primit la Domnul. Dar dacă faceți ce a făcut Israel cu Moise, dacă nu voiți să vă fiu ușă spre Domnul, fiți precauți, că acum nu ar mai fi ca atunci, căci eu acum sunt în locul făgăduinței și lucrez din el și aștept poporul să treacă greul și să vină.” (12 dec. 1993) [/COLOR][COLOR=red]3. Verginica este cel puțin pe aceeași treaptă de preacinstire cu Maica Domnului (dacă nu chiar mai sus):[/COLOR] [COLOR=blue] [/COLOR][COLOR=blue]" Ferice creștinilor care o au pe Verginica. Ferice celor care știu bine cum s-o aibă pe ea. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ea se poartă alături de Maica Fiului lui Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue]. Ea are trecerea zilelor de acum…” (13 iunie 1933)[/COLOR] [COLOR=red]4. Nu Adam a căzut la îndemnul diavolului, ci diavolii care erau îngeri, au căzut prin căderea lui Adam în trufie și neascultare de Dumnezeu:[/COLOR] [COLOR=blue]“ Îngerii care [/COLOR][COLOR=red]au căzut după ce omul zidit de Mine s-a trufit[/COLOR][COLOR=blue] și a căzut din cer, te îndeamnă pe tine să slujești la alți dumnezei. [/COLOR][COLOR=red]Lucifer, care s-a făcut satană din pricina slujirii trufiei omului[/COLOR][COLOR=blue], te trage la slujirea cu el, că el îți vede alegerea și nu-i place locul tău cel de lângă Mine, și voiește să-ți ia viața ta cea din Mine, tată.” (21 nov. 2008)[/COLOR] [COLOR=red]5.[/COLOR][COLOR=red] Iubirea de vrăjmași, propovăduită în Scriptură, este înlocuită cu ura de dușmani:[/COLOR] [COLOR=blue]“ Iubește toate și pe vrăjmașul tău. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Pe dușmanul Meu să-l urăști[/COLOR][COLOR=blue]. Cine e dușmanul Meu? Satana. Cine e satana? [/COLOR][COLOR=fuchsia]Dușmanul Meu[/COLOR][COLOR=fuchsia] cu trup cu tot[/COLOR][COLOR=blue]. În [/COLOR][COLOR=fuchsia]toată lumea care nu face voia Mea[/COLOR][COLOR=blue] este satana. Și nu mai zice nimeni ca să-l scoată pe satana din el, cum se făcea pe vremea când eram în trup…”(1 august 1979)[/COLOR] [COLOR=red]6. Simbolul credinței ortodoxe (Crezul) va trebui să fie modificat, deoarece în curând va avea loc A Doua Înălțare a Domnului la ceruri:[/COLOR] [COLOR=blue]“ Domnul [/COLOR][COLOR=fuchsia]Iisus e gata să părăsească pământul[/COLOR][COLOR=blue] acesta, că este de mare urâciune pământul acesta în fața lui Dumnezeu.” (17/30 iunie 1975)[/COLOR] [COLOR=blue] “Puțin, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mă voi înălța întru slavă[/COLOR][COLOR=blue] și voi lua cu Mine pe cel iubit al Meu și îi voi da să mănânce din pomul vieții” (27 octombrie 1966)[/COLOR] [COLOR=blue]“ Domnul Iisus [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu mai stă pe pământ, se ridică[/COLOR][COLOR=blue], și-Mi pare rău de grâul Meu și-Mi pare rău de munca Mea, că puțin am să câștig.” (20 martie 1976)[/COLOR] [COLOR=red]7. Deși a promis cu cuvintele [/COLOR][COLOR=#993300]“Și iată, Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârșitul veacului. Amin”[/COLOR][COLOR=#993300](Matei, 28,20)[/COLOR][COLOR=red], Hristos nu se va putea ține de această promisiune:[/COLOR] [COLOR=blue] “…Tată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]vor fi clipe când Eu n-am să vin la voi[/COLOR][COLOR=blue], că mai am copii și merg la ei, și voi păți cum a pățit Moise: când voi veni la voi, vă voi găsi mâncând și jucând. Și ce veți face? Cine-și ia toiagul în mână să păstorească poporul Meu când Eu nu voi veni la el?” (28 noiembrie/11 decembrie 1973)[/COLOR] [COLOR=blue] “… Copilașii Mei, știți ce aveți de făcut? Știți de ce să vă feriți? Poate va fi o clipă când [/COLOR][COLOR=fuchsia]Domnul Iisus Hristos[/COLOR][COLOR=fuchsia] va lipsi[/COLOR][COLOR=blue] din mijlocul vostru.” (17 iunie 1977)[/COLOR] [COLOR=red][/COLOR](urmează) |
Evanghelia de la Pucioasa
(continuare):
[COLOR=red]8. Sfintele Scripturi au fost de mii de ori schimbate, deci nu mai sunt sfinte și autentice, ci [/COLOR][COLOR=red]făcături ale unor oameni îndrăzneți. Singurele Scripturi care sunt autentice sunt cele de la Pucioasa, adunate după anul 1955:[/COLOR] [COLOR=blue]“ …Dar să știți căci Cărțile sunt [/COLOR][COLOR=fuchsia]de mii de ori schimbate[/COLOR][COLOR=blue]. Să știți că au venit oamenii pe pământ cu multă îndrăzneală și au șters din Cărți ce a fost scris. Sunt [/COLOR][COLOR=fuchsia]Scripturi care sunt schimbate[/COLOR][COLOR=blue]. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Numai una la o mie dacă mai e curată[/COLOR][COLOR=blue]. Că lumea și chiar preoții zic că proorocii nu au mai fost și nu mai sunt de la Ioan. Dar uitați-vă că de la facerea pământului și până la încheierea veacului acesta, Dumnezeu nu va înceta învățătura Sa. Și de aceea spun, [/COLOR][COLOR=fuchsia]s-au schimbat multe Scripturi[/COLOR][COLOR=blue] și oamenii de știință au scris multe minciuni. Dacă se găsesc la voi [/COLOR][COLOR=fuchsia]Scripturi de la Noi[/COLOR][COLOR=blue] și vi le cere, nu le dați la lume, la oameni care măcelăresc. De aceea am venit la voi să vă spun să nu vă abateți de la cale Mea…”[/COLOR][COLOR=blue] (26 octombrie 1976)[/COLOR] [COLOR=red]9. Sfânta Scriptură conține învățături greșite. De exemplu aceea care spune că “toți oamenii vor învia”(Ioan 11,25; I Tes. Cap.4). În realitate , vor fi unii care nu vor mai învia niciodată:[/COLOR] [COLOR=blue]“ Spune în Sfânta Carte: chiar de vei muri, viu vei fi. Dar aceștia care mor de apă și de foc, [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu mai înviază[/COLOR][COLOR=blue], că așa au voit ei să fie gunoi…” (6 iulie 1975)[/COLOR] [COLOR=red]10. Dumnezeu Tatăl nu este duh, deoarece are trup:[/COLOR] [COLOR=blue]“Eu sunt trup din [/COLOR][COLOR=fuchsia]trupul Tatălui ceresc[/COLOR][COLOR=blue]”(7 august 1978.)[/COLOR] [COLOR=red]11. Judecata universală are loc înainte de judecata particulară:[/COLOR] [COLOR=blue]“…Puțin, puțin, și nu ne mai întâlnim decât [/COLOR][COLOR=fuchsia]la judecata oficială, și apoi vine judecata particulară[/COLOR][COLOR=blue], și apoi nimeni nu va mai scăpa nepedepsit de fapta sa cea rea.” (6/ 19 decembrie 1978.) [/COLOR] [COLOR=red]12. Preasfânta Treime are mai multe Duhuri[/COLOR][COLOR=red] și un singur Dumnezeu: Duhul Sfânt. Duhul Sfânt are și El un Dumnezeu. Duhurile Preasfintei Treimi au locuit 25 de ani (1955-1980) în trupul Verginicăi Tudorache de la Pucioasa:[/COLOR] [COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Duhurile Preasfintei Treimi[/COLOR][COLOR=blue] se odihnesc aici ca să vadă cum lucrăm.” (23 noiembrie 1990)[/COLOR] [COLOR=blue]“ Am o mulțime de scule pe pământ și fiecare are o porție de lucrat, dar aceasta este mare la Mine și are în primire sigiliul vremii de apoi pentru că [/COLOR][COLOR=fuchsia]ea a purtat în trupul ei Duhurile Preasfintei Treimi[/COLOR][COLOR=blue] care au vorbit cu tine, poporule creștin, și care, iată tată, vorbesc iarăși, așa cum este scris, încă odată la popoare și la limbi și la neamuri. Împăcați-vă cu ea, copiii Mei, că voi cu ea veți veni la Mine.” (24 noiembrie 1990.)[/COLOR] [COLOR=blue]“ Am ridicat, atunci când am început să te nasc Eu pe tine, măi Israele mic, [/COLOR][COLOR=fuchsia]am ridicat un trup și am făcut din el un vas în care au locuit Duhurile Preasfintei Treimi[/COLOR][COLOR=fuchsia] vreme de douăzeci și cinci de ani[/COLOR][COLOR=blue], și am spus atunci de mai multe ori poporului care se năștea: “Ferice de acela care-și va spăla viața în acest vas, și ferice de acela care nu se va sfărâma de această piatră”. ” (13/26 decembrie 1990)[/COLOR] [COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Duhul Sfânt este Dumnezeul Sfintei Treimi[/COLOR][COLOR=blue] cel din vremea de sfârșit” (26 decembrie 1990)[/COLOR] [COLOR=red]13. Verginica a fost “purtătoare de Dumnezeu”, împlinind proorocia cu femeia prigonită din Apocalipsă:[/COLOR] [COLOR=blue]“[/COLOR] [COLOR=blue]Atunci când m-a luat Domnul ca să mă ascundă de fața șarpelui cel rău, care prigonea pe [/COLOR][COLOR=fuchsia]Domnul, Cel pe Care-L purtam eu[/COLOR][COLOR=blue], atunci[/COLOR] [COLOR=blue]am fost pusă de popor mult la locul pe care-l știți voi, am fost condusă la locul în care m-ați pus voi și a plâns poporul meu după mine și se mira cum de am plecat. Cum, copilul meu, să nu fi plecat dacă așa stă scris că voi pleca “o vreme și vremuri și jumătate de vreme din fața șarpelui”? Așa stă scris, mămică[…]”(24 decembrie 1990)[/COLOR] |
Citat:
spui ca am zis de Trambitza nr 3 ca are lacune? poi are, caci in medicina a explicat nisht lucruri care nu sunt asha, de aia am zis, chiar daca a studiat a zis ca pacatele merg pe cale ereditara, lucru neadevarat, caci daca vei lua un x al mamei cu un y al tatalui ai zice ca pacatele se tranzmit prin acel x ori prin acel y, lucru fals, caci pentru aia este ovulul cu doi x, adica xx shi o multzime de y-greci in spermatozoid, pentru ca ei sa se cupleze cat mai perfect, dar cum se cupleaza? un X cu un Y? poi nu e asha, ci din cei doi XX ai ovulului unde se pastreaza materialul genetic informatzional cat mai nealterat caci un X este activ iar celalalt de rezerva, deci cum se combina cu singurul Y ? Y care a fost singurul validat de catre ovul din mii sau milioane... deci iata ca prin combinatzie a tot ce este mai bun din cei doi X rezulta un material shi impreuna cu un Y din o multzime imensa, se formeaza un X perfect shi un Y perfect care v-a primi in momentul acestei contopiri un suflet de la Dumnezeu... deci oricat de pacatos ar fi omul, el fara de pacte transmise ereditar se nashte, caci spune domnul foarte clar: "Eu sunt cel ce vina parintzilor o da pe copii" iar pacatele ce se tranzmit la copil sunt pacatele din duh, din obijnuintze, din invatzatura din sine a mamei shi a tatalui, blestemele shi nedreptatzile pe care le-au atras asupra lor... iar prin Botez, copilul este iata fara nici un pacat asupra lui, nici prin ereditate shi nici venite prin duh shi este iertat shi Domnul nu mai arunca asupra lui vina parintzilor sai. dar eu can am zis de parintele A.Boca, pe care la vremea aia nu shtiam ca este o trambitza, este adevarat, nu m-am referit ca daca a sustzinut ceva incorect sau greshit, era mai putzin un mare duhovnic, ar fi fost mai putzin sfant, ci prin acel citat pe care l-ai dat am vrut sa-l orientez pe Laurentziu, care era sub vraja minunilor sataniceshti spre ascultare shi de altzi duhovnici care sunt la fel de mari, daca nu mai mari caci au acelashi Dumnezeu... Ostrovul este exemplul perfect in care un film prefacut itzi poate arata cat de bine te potzi inshela in privintza unui om, caci daca actorii au shtiut atat de bine sa se prefaca ei ca nu se prefac, atunci itzi potzi inchipui ce putere de inshelatorie are dracul ca nu se preface, shi itzi shi dovedeshte prin puteri sataniceshti, prin minuni marshave... deci de aia am incercat sa-i feresc pe naivi de adularile adancimilor sataniceshti, ale credintzelor prefacute. deci care este aratura shi din ce secta fac parte shi ce shtii dumneata despre o secta? shi cine tzi-a dat tzie voie sa despartzi tu oile de capre? iar deshi nu fac parte din persoanele credincioase din cadrul sfintei Cetatzi a noului Ierusalim, ci doar asha cu sufletul eventual, caci cred Cuvantul Lui Dumnezeu dat priin cele 7 trambitze shi prin ei, deci chiar daca sunt in Cluj situat, pot sa afirm fara nici o umbra de indoiala ca nu sunt secta pentru faptul ca ei cred in Cuvantul lui Dumnezeu dat prin cele 7 Trambitze Apocaliptice... absolut deloc... deci draga veveritza... ai impresia ca eu te mint? pentru ce tzi-ai facut aceasta impresie? cu ce tzi-am greshit? ca eu cred ca e Dumnezeu shi tu crezi ca e secta? sau ma urashti pentru felul meu de a scrie? lung shi dezlanat shi deshirat... ori prea strict la obiect... care e problema ta, shi nu te supara stimata shi dragutza veveritza... shtiu ca te-am ranit shi ca te doare .... dar pe Domnul nu crezi ca-l doare? |
reiau explicatzia cu xx shi xy,
deci vezi dumneata din materialul genetic: (xx al ovulului)+(milioane de xy) rezulta xx+(xy acceptat cel mai bun) shi rezulta apoi xxx+y din care cei trei de x adica xxx+y se contopesc shi fie dau nashtere la o fata cu doi xx fie la un baiat cu xy aruncand afara resturile care nu mai sunt nici x shi nici y ci resturi din aceasta minunata contopire in care Dumnezeu pune shi un suflet de copil... sigur ca poate sa apara shi un xxy sau xyy care imprima diferite tendintze mai accentuate, dar la fel de corecte shi de fara de pacate tranzmise prin genetica. Ai zice ca un astfel de copil e sfant daca l-ai face shi nu l-ai boteza, nu este sfant caci nedreptatzile savarshite de parintzi, blestemele shi rautatzile atrase asupra lor vin peste copil in duhul sau de viatza, caci "Eu sunt Cel care vina parintzilor o arunca pe copii", deci nu este sfant copilul daca s-ar nashte in eprubeta decat daca ar fi botezat shi el caci atunci asupra lui nu se mai tranzmit vinele parintzilor in nici un fel. deci vezi dumneata, de asta am zis ca nu sustzinea Parintele ceva conform cu Adevarul, poate asha a dorit Dumnezeu ca sa viu eu shi sa-l corectez eu, scotzandu-i un mititel pai in timp ce in ochiul meu shade barna, dar pentru asta, acum, daca l-am corectat este un shi mai mare duhovnic shi o shi mai mare Trambitza, Trambitza nr3 care precis nu s-a suparat pe mine ca l-am contrazis, dar n-am avut cum altfel... caci shi fara de botez, nu genetica transmite pacatul ci invatzatura shi obijnuintza shi duhul de viatza pe care-l are copilul asupra lui shi ce au atras parintzii prin pacatelel lor se rasfrange, este atras shi de copiii lor care le poarta chipul... |
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:28:10. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.