Citat:
În prealabil postat de Sylvie
Nu,ce...?Sa nu mai continuam?Sa nu facem presupuneri?Ne legam de ceea ce stim sigur,sau de ceea ce am auzit de la unul,de la altul...????
|
Nu este corect pt. ca stim SIGUR anumite lucruri...
1. Stim ca a murit o femeie
2. Stim ca a murit in contextul unei `slujbe de exorcizare`
3. Stim ca `slujba de exorcizare` a fost facuta de Pr. Corogeanu
4. Stim ca Corogeanu nu avea binecuvantare de la episcop
5. Stim ca Corogeanu nu a fost asistat de un alt preot (asa cum prevede randuiala - cel putin, in cazul Sf. Maslu -asta daca a facut Maslu)
6. Stim ca a legat-o de o cruce si ca a tinut-o izolata, cu calus in gura.
Corogeanu a declarat: `Era bolnava si era bolnava de duhuri rele. Am facut rugaciuni. A fost trei zile, da, legata pentru violenta pe care o facea si daca s-a intamplat sa intre in coma si sa faca infarct...Din punct de vedere duhovnicesc am facut un lucru corect, foarte corect. I-am facut slujbe trei zile la rand, de dezlegare, molifte, se poate spune si exorcizare. Nu i-am rupt capul, nu i-am rupt nimic, decat la maini si la picioare`
Maica Marta: `Din cauza ca era bolnava la cap a trebuit sa fie tinuta in chilie si pentru asta am mai tinut-o in chilie, dupa care am dus-o in biserica. Am inceput s-o tratam asa, am zis ca intai cu rugaciuni, cu mila lui Dumnezeu, daca nu se face bine o ducem la doctor si am incercat asa cateva zile si asa a fost voia lui Dumnezeu, ca a decedat`
|