Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa si Massmedia (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=508)
-   -   CAZUL TANACU (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=26)

Sylvie 09.05.2007 20:11:51

Nu,ce...?Sa nu mai continuam?Sa nu facem presupuneri?Ne legam de ceea ce stim sigur,sau de ceea ce am auzit de la unul,de la altul...????

odin 09.05.2007 20:24:09

Citat:

În prealabil postat de Sylvie
Nu,ce...?Sa nu mai continuam?Sa nu facem presupuneri?Ne legam de ceea ce stim sigur,sau de ceea ce am auzit de la unul,de la altul...????

Nu este corect pt. ca stim SIGUR anumite lucruri...
1. Stim ca a murit o femeie
2. Stim ca a murit in contextul unei `slujbe de exorcizare`
3. Stim ca `slujba de exorcizare` a fost facuta de Pr. Corogeanu
4. Stim ca Corogeanu nu avea binecuvantare de la episcop
5. Stim ca Corogeanu nu a fost asistat de un alt preot (asa cum prevede randuiala - cel putin, in cazul Sf. Maslu -asta daca a facut Maslu)
6. Stim ca a legat-o de o cruce si ca a tinut-o izolata, cu calus in gura.

Corogeanu a declarat: `Era bolnava si era bolnava de duhuri rele. Am facut rugaciuni. A fost trei zile, da, legata pentru violenta pe care o facea si daca s-a intamplat sa intre in coma si sa faca infarct...Din punct de vedere duhovnicesc am facut un lucru corect, foarte corect. I-am facut slujbe trei zile la rand, de dezlegare, molifte, se poate spune si exorcizare. Nu i-am rupt capul, nu i-am rupt nimic, decat la maini si la picioare`

Maica Marta: `Din cauza ca era bolnava la cap a trebuit sa fie tinuta in chilie si pentru asta am mai tinut-o in chilie, dupa care am dus-o in biserica. Am inceput s-o tratam asa, am zis ca intai cu rugaciuni, cu mila lui Dumnezeu, daca nu se face bine o ducem la doctor si am incercat asa cateva zile si asa a fost voia lui Dumnezeu, ca a decedat`

Sylvie 09.05.2007 20:31:18

Bine Odin,accept ca STIM SIGUR ceea ce ai scris,restul presupunem.In regula?

calator 09.05.2007 20:41:25

mai stim sigur ca a fost diagnosticata cu shizofreniem, ca a fost spitalziata, ca i s-a prescris tratament medicamentos Stim ca nu a nu era hranita suficinet Stim ca parintele nu era un preot/ duhovnic cu experienta

Sebastiana 09.05.2007 21:05:59

Mirean,mai am si job,crezi ca stau toata ziua pe forum ca sa iti raspund tie?Mai am si alte treburi importante de facut,ce stii tu?

Sylvie 09.05.2007 21:12:18

Bine Calator,accept si ca a fost diagnosticata cu schizofrenie,ca afost spitalizata si ca i s-a prescris tratament.Restul NU.

Sebastiana 09.05.2007 21:14:05

:thumbsup:Calator,tu prea crezi ca le stii pe toate!!!Poate esti vazatoare cu Duhul si nu mai stiu eu asta,asa sa fie?WOW!MIRACLE FROM GOD!Keep going on seeing invisible things and events!:rolleyes:

Sebastiana 09.05.2007 21:19:50

Mirean,mai am si job,crezi ca stau toata ziua pe forum ca sa iti raspund tie?Mai am si alte treburi importante de facut,ce stii tu?

calator 09.05.2007 21:25:43

si care rest nu accepti ?

Sylvie 09.05.2007 22:15:31

Odin,ai renuntat...????

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:50:48.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.