Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Teologie si Stiinta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5039)
-   -   Crezi in evolutie? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4604)

brunhilda 30.06.2009 17:10:31

asa cum trebuie sa fii naiv sa nu crezi ca exista "explicatii sigure"!

C0rneliu 30.06.2009 17:13:27

Citat:

În prealabil postat de brunhilda (Post 149241)
asa cum trebuie sa fii naiv sa nu crezi ca exista "explicatii sigure"!

Daca ele vin din parte unor oameni care nu-l au in minte si in inima pe Dumnezeu, acele explicatii sunt de prisos.

ai2 30.06.2009 19:18:28

Citat:

În prealabil postat de C0rneliu (Post 149243)
Daca ele vin din parte unor oameni care nu-l au in minte si in inima pe Dumnezeu, acele explicatii sunt de prisos.

Atac la persoana. Argument invalid.

C0rneliu 30.06.2009 20:12:24

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 149271)
Atac la persoana. Argument invalid.

Depinde de persoana: pentru tine este, pentru mine nu este.

ai2 30.06.2009 22:13:27

Citat:

În prealabil postat de C0rneliu (Post 149275)
Depinde de persoana: pentru tine este, pentru mine nu este.

Depinde de persoana? Adica tu daca ii spui cuiva ca e prost, aceasta afirmatie este o jignire sau nu depinzand de acel cineva? crede-ma ca nu! Si nici de cel care face afirmatia nu depinde. Ca sa intelegi mai bine, afirmatia intoarsa impotriva credinciosilor ar suna cam asa: Toate afirmatiile credinciosilor sunt fara folos. Dupa care spun ca pt mine nu e atac la persoana. Cum ti se pare?
Tu ai negat afirmatiile celor care nu cred la fel ca tine si prin asta ar trebui sa-ti dai seama ca e ceva in neregula cu argumentatia ta. Uneori se intampla sa nu avem dreptate pur si simplu iar afirmatiile unora care "nu-l au in minte si in inima pe Dumnezeu" nu sunt intotdeauna gresite si nici absolut nefolositoare. Apropo, si inventiile celor fara D-zeu sunt tot fara folos?

cristiboss56 30.06.2009 22:22:01

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 149295)
Depinde de persoana? Adica tu daca ii spui cuiva ca e prost, aceasta afirmatie este o jignire sau nu depinzand de acel cineva? crede-ma ca nu! Si nici de cel care face afirmatia nu depinde. Ca sa intelegi mai bine, afirmatia intoarsa impotriva credinciosilor ar suna cam asa: Toate afirmatiile credinciosilor sunt fara folos. Dupa care spun ca pt mine nu e atac la persoana. Cum ti se pare?
Tu ai negat afirmatiile celor care nu cred la fel ca tine si prin asta ar trebui sa-ti dai seama ca e ceva in neregula cu argumentatia ta. Uneori se intampla sa nu avem dreptate pur si simplu iar afirmatiile unora care "nu-l au in minte si in inima pe Dumnezeu" nu sunt intotdeauna gresite si nici absolut nefolositoare. Apropo, si inventiile celor fara D-zeu sunt tot fara folos?

Un "folos"trecător este până la urmă , tot far de folos !

C0rneliu 30.06.2009 22:25:38

Daca primesc "explicatii sigure" despre 666 din partea unor oameni care sunt atei, pentru mine ele sunt de prisos. Despre asta vorbeam, te rog rezuma-te la acest lucru.

ai2 30.06.2009 22:37:55

Citat:

În prealabil postat de C0rneliu (Post 149303)
Daca primesc "explicatii sigure" despre 666 din partea unor oameni care sunt atei, pentru mine ele sunt de prisos. Despre asta vorbeam, te rog rezuma-te la acest lucru.

OK atunci! Pe alt topic! Eu la cat am citit de evolutionism n-am intalnit niciun 666 deci nu cred sa aiba vreo legatura cele doua subiecte.

glykys 29.12.2009 14:49:16

Referitor la titlul topicului.... imi intreb eu părintele odata: parinte, credeti in telepatie? si imi raspunde: eu cred in Unul Dumnezeu.

topcat 30.12.2009 11:17:20

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 194879)
Referitor la titlul topicului.... imi intreb eu părintele odata: parinte, credeti in telepatie? si imi raspunde: eu cred in Unul Dumnezeu.

intreaba-l daca crede in persoana proprie

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:56:47.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.