![]() |
Revin cu o precizare:
-pasaportul simplu temporar se obtine doar in anumite cazuri-boala, operatie,etc, deci un om obisnuit, care vrea sa plece in Anglia in excursie sau la studii de exemplu, poate numai daca isi face pasaport electronic. |
Citat:
|
Citat:
Nu ai nevoie deloc de pasaport pentru a calatori sau a studia in oricare dintre tarile Uniunii Europene, inclusiv Anglia. Doar de cartea de identitate. De pasaport ai nevoie doar pentru spatiul din afara UE. |
Am inscris-o pe fata mea intr-o excursie la Londra, cu autocarul, organizata de profesorii din liceu.
Dupa inscriere, la o saptamana, profesoara cu care pleaca ne-a comunicat ca, pentru a nu avea probleme in vama, trebuie sa le facem pasapoarte la copii. Si de aceea m-am interesat de conditiile obtinerii pasaportului. Sper sa nu aiba probleme daca se duce doar cu buletinul! Si eu tot asa stiam ca nu avem nevoie de pasaport in tarile UE. |
Citat:
asemenea aberatii baga spaima aiurea in oamenii simpli, de pe urma carora se profita din plin |
Citat:
|
Citat:
Tu te-ai documentat cu cei 1200 de RON pe care-i cerseai imprumut mai acu' cateva zile? Ce departe si ce repede ai ajuns! :3: |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Nu imprumut niciodata, ci ofer, dar nu tie ... De discernamant nu duc lipsa. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:55:30. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.