![]() |
Rugați-vă sfintei Monica. Poate ajută.
|
Citat:
|
Citat:
inteles. Ceea ce doream sa spun este ca ajutorul cel mai bun este exemplul personal. Iarasi, vorbesc la modul general, nu ma leg de persoana ta. Cuvintele, indemnurile, sfaturile, in general nu schimba oamenii. O dragoste curata, insa, da. Dar dragostea curata nu e in puterea noastra, ea ne este daruita de Hristos. Iar ca sa o primim trebuie sa ne golim intai de egoismul nostru, rautatile noastre, de mandrie, orgolii etc, adica sa scoatem afara din noi Iadul. Spun asta despre oricine incearca sa fie ghid sau calauza pentru altcineva. Se potriveste mai bine mie insumi decat tie, pentru ca uite si eu incerc sa fiu de ajutor altora. Numai ca eu imi vad cam greu barna din propriul ochi. Deci nu lua personal sfatul meu, probabil ca nici nu trebuia dat. E greu, e foarte greu sa aduci pe cineva la credinta daca el nu vrea. Iarta-ma, inca o data, pentru interventie. Har, smerenie si jertfa de sine. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Iti spun o metoda sigura de a il schimba.Roaga-te 50 de ani de aici inainte,pentru el,si el va reveni la credinta.Esti in stare sa faci asta?Nu?Atunci nu il iubesti destul.
Caci doar iubind pe cineva enorm,si fara vreo limita,si rugandu-te la Dumnezeu pentru el,doar din dragoste,acel om se va schimba,macar si numai pentru rugaciunile tale.Pentru ca Dumnezeu nu incalca libertatea de alegere a celuilalt.Dar Dumnezeu iti va testa mult timp iubirea si staruinta si rabdarea.Si poate va face bine aceluia,cand tu nici nu vei mai stii de el,caci dragostea de a te ruga pt celalalt,nu ramane nerasplatita niciodata,dar nu atunci cand vrem noi. |
Citat:
Nu vreau să spun prin aceasta că nu trebuie să ne rugăm pentru ei sau să nu îi ajutăm, dar să nu insistăm prea mult în fața lor și să nu ne întristăm sau să ne descurajăm peste măsură. Și apoi, dacă ei observă insistența noastră, cu atât mai mult se vor depărta de noi. |
fugi
Raspunsul este pe atat de simplu,dar pe atat de crud:fugi cat poti tu de mult de acea persoana,pentru ca ereticii nu vor ajunge nicicand in Imparatia lui Dumnezeu...aceasta atitudine va duce in cele din urma la lepadare de credinta,iar acesta este pacatul strigator la cer care il va arunca la iad.Cand omul nu vrea,nici Dumnezeu nu vrea...Doamne-ajuta!
|
Poate intr-o zi se va intoarce la credinta singur! Am intalnit cazuri!
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:58:08. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.