![]() |
Citat:
Eu iti dau tie un sfat. Nu fii carcotasa cu religia si credinta, ca e mare pacat. Credinta nu avem voie sa o rastalmacim si nici sa carcotim pe adresa ei. E ca si cum am carcoti la adresa lui Dumnezeu. iti dai seama ce faci? Gandeste-te la sufletul tau. Acu: cand noi incepem o fraza asa: Eu am fost astazi la Biserica. am scris eu cu litera mare? Da . Asa. Este o regula a gramaticii. Asta inseamna ca eu sunt mai presus de toate? NU. Pronumele personal eu tradus in engleza , ma rog americana este I, de ce cu litera mare? regula a gramaticii, in primul rand ca este o singura litera si poate fi distins in fraza fara confuzii. atat. sa nu crezi ca americanii sau englezii sunt mai presus de restul oamenilor. Am mai citit postari de -ale tale pe diverse topicuri. te rog sa ma ierti daca te supar dar cand citeam intrebarile carcotase ce le puneai nu vedeam in fata ochilor decat un dracusor mic, si ghidus care incerca sa faca haz de oameni pe seama credintei lor. Cu glas mieros el spunea: Da de ce e asa? va rog mult sa imi explicati ca eu inteleg? da de ce asta? ca tot nu inteleg. Curata-ti mintea, primeneste-ti sufletul, pune mana si citeste Biblia, apoi citeste Sfintii Parinti, citeste si despre celelalte religii, documenteaza-te, du-te la Preot si cere-i sfatul atunci cand nu intelegi ceva, si vei scapa de indoieli. |
Inima lui Dumnezeu
deVasile Voiculescu Inima a lui Dumnezeu, Doamne Iisuse Hristoase, Cel Ce-Ti galgai sangele pana jos, in adancimi, deschide-Te rugaciunilor noastre sfioase, dulce miez al misterioasei Treimi! Floare a cosmosului, Frumusete a Dragostei ne-ncetate Spic suprem al nestinsei Lumini Dumnezeiesti, Unic Cuvant, Eternitate in Eternitate, dulce Fulger care pe nimeni nu orbesti, nu ne lasa pe noi in bezmetica ceata, in somnul lumii cu buimace visari: trece-ne cu Tine din experienta la viata, sus, in minunea marii Desteptari! |
e venin, e venin, fara indoiala
Citat:
|
ce sfat?
Citat:
|
Citat:
Asa simti tu? ca sunt plina de rautate? Sfatul meu catre tine a fost: citeste Biblia, citeste Sfintii Parinti, documenteaza-te , intreaba preotul cand nu stii ceva. Tu mi-ai raspuns : crezi ca l-as lua in considerare? Sa inteleg ca nu vrei sa citesti Biblia si Sfintii Parinti? Sa inteleg ca nu vrei sa intrebi preotul cand nu stii ceva? Atunci nici nu e de mirare ca ratacesti pe cai gresite. Eu te-am tras de maneca, acu totul depinde de tine. Daca era totul cu rautate cum crezi tu, sfatul meu era: bravo, da-i inainte, nu citi Biblia, nu te du la preot, carcoteste mai departe, razi pe seama credintei, balacareste Sfanta Scriptura, balacareste numele lui Isus mai departe, asa cum ai facut intr-un post pe forumul asta. Asta era rautate. Dumnezeu sa iti lumineze mintea si sufletul. |
Citat:
Cel care a facut filmul era om. Dar incep sa cred ca nu a facut-o din propria convingere ci indemnat de diavol pentru a sminti si induce in eroare oamenii buni , credinciosi. |
Citat:
Dar asta e ceva ce dumneavoastra, datorita ingustimii sectare, nu puteti intelege. Dar este de inteles. Si ucenicii la un moment dat i-au zis lui Iisus: Învățătorule, am văzut pe cineva scoțând demoni în numele Tău, care nu merge după noi, și l-am oprit, pentru că nu merge după noi. Trebuie sa fi calauzit de Duhul lui Iisus pentru a fi eliberat de duhul sectar. |
hai sa vb cu dragoste, sub privirea lui Dumnezeu
Citat:
|
as vrea sa am posibilitatea de a intalni un preot. Din pacate nu exista aceasta posib
Citat:
|
Sa arunce prima piatra cine e fara pacat
Citat:
"Sa arunce prima piatra cine e fara pacat". Sa punem si noi in practica indemnul Sau. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:11:15. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.