Citat:
În prealabil postat de caty_deea
(Post 351952)
Logodnicul tau este crestin?Eu am auzit cateva cupluri crestine care au trait in curatenie si cu o luna inainte de nunta s.au despartit.Dai cu lacrimi cu regrete,dar s.au impacat.Isi bagase cine nu trebuie coditza
|
Caty,da,el este crestin,chiar mai mult de atat as putea spune...
Eu nu sunt omul care sa dea usor cu piciorul unei relatii sau unui om pe care il iubeste,iar daca era vorba doar de o cearta,neintelegere,o greseala care ar fi survenit la un moment dat cu siguranta as fi trecut peste si as fi incercat sa rezolv impreuna cu cel de langa mine situatia.
Doar ca eu ma lupt sa rezolv prea multe lucruri de cam un an jumate,adica in jur de trei sferturi din relatia noastra si...am obosit,am ajuns la epuizare,pentru ca nu intentioneaza sa schimbe nimic.Aveam de ales intre a continua sa ma lupt cu morile de vant,sa accept si sa renunt sau sa accept si sa continui o viata chinuitoare.
Avea si el calitatile sale,ca orice om,insa asta nu acopereau faptul ca trebuia sa accept sa formez o casnicie si o familie ale caror greutati ar fi trebuit sa le duc doar eu pe umeri,iar pe langa asta multe minciuni,scandaluri si singuratate in doi.
Nu este usor sa accepti cand tii la cineva sa iei o astfel de decizie,insa,probabil daca aveam 16 era altceva,erau indeajuns umorul,vorbele frumoase cand era in toane bune,jovialitatea,insa o familie,pe care si-o dorea si el dealtfel nu se poate intemeia doar pe atat.:)
Greseala mea principala in aceasta relatie si pe care mi-o asum a fost ca,dorind cu disperare sa o fac sa mearga si incercand sa ma tranform in salvatoarea lui,sa il ajut,sa il inteleg, si sa repar in locul lui ceea ce ar fi putut face doar el,fara sa imi dau seama cautam sa il schimb....
Oricat de bune ar fi intentiile noastre,trebuie sa intelegem ca oamenii nu se schimba decat atunci cand constientizeaza si decid ei,ba,mai mult de atat...nu avem acest drept.
Cam asta e...desi imi e greu,sunt sigura ca voi supravietui si voi gasi pana la urma un om potrivit.