![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Oricum, nu inteleg de ce unui Dumnezeu atotputernic i-au trebuit milioane, poate miliarde de ani, pentru a face pamantul. Iar in plus, Biblia spune ca totul s-a facut foarte simplu: a zis si s-a facut ... |
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Ca ceea ce condamna ieri, astazi lauda? Ce religie mai este asta? Asta cu incapacitatea de intelegere este un mod foarte eficient de a poporul la tacere. |
Citat:
|
Citat:
Nu mai comenta aiurea. |
Citat:
|
@Mirela0110
Wow, cata rautate! Asa tratezi tu cine nu intelege sfanta ta Biblie? Daca tot ma gandesc, chiar am fost fraierita sa dau 7 euro pe o carte care nu pot s-o citesc, puteam binemersi sa-mi cumpar o revista stiintifica, sau de gossip. Daca citeai mai bine, si mai ales religia domnului la care ma adresam, vedeai bine ca ma refeream la catolicism. |
:D
nu sunt rea... sunt doar o fire mai carcotasa :P, la ceea ce recunosc ca ma lupt din tot sufletul sa schimb.... mie mi se pare urat, fara bun simt fata de cei de pe forumul asta, sa iei in ras ceea ce scrie in Biblia care nu este a mea, cum ai zis, este a tuturor crestinilor. ok, zi-mi si mie ca sa inteleg, de ce te dai tu atee? adica nu crezi in Dumnezeu? de ce religie esti? pentru ca stiu ca la prima vedere oamenii se pot judeca foarte usor dar si foarte gresit si ca sa nu raman cu impresii gresite. numai bine |
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:39:19. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.