Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Minunile Sfantului ARSENIE BOCA (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10525)

viviana 29.08.2010 19:39:09

iata una din Minunile care au loc la mormanul Parintelui Arsenie Boca

1 atașament(e)
copacul care are o cruce pe trunchi

OmuBun 29.08.2010 22:44:18

Citat:

În prealabil postat de viviana (Post 283329)
copacul care are o cruce pe trunchi

Ei, iarta-ma, draga mea, dar hai sa nu facem "minuni" orice scrijelitura din copac. Nu de alta, dar din asa o bazaconie, un ateu inspirat poate dezvolta o adevarata filozofie menita sa darame si minunile adevarate.
Ceea ce ne-ai prezentat tu aici, este clar ca a fost o cruce scrijelita in coaja unui copac, iar anii si-au spus cuvantul. "Minunea" este simbolul in sine si valoarea crucii, nicidecum prezenta ei acolo!
Iarta-ma, te rog.

ionut12 29.08.2010 23:00:27

pr ARSENIE BOCA

A fost si este un mare duhovnic
unul din cei mai mai mari din istoria crestinismului
daca ar mai fi inca cel putin cate 5 in fiecare oras din romania ar fi f bne
pacat ca i ziua de azi u mai gasim nici unul ca el

mirelat 29.08.2010 23:08:06

off

Citat:

În prealabil postat de OmuBun (Post 283118)
Mai este si Parintele Cleopa a carui vizita la mormant a fost cadoul sotiei pentru anul acesta pe 26 Iulie... Dar de Parintele Cleopa ma leaga amintiri mai vechi, de cand era in viata! De aceea aici mi-am permis o fotografie...

Multumim de poza. Doamne, cred ca s-ar rasuci in mormant parintele Cleopa daca ar vedea ce cruce i-au pus la capatai.. unde e smerenia calugarilor de alta data?!

andreicozia 30.08.2010 03:48:49

Citat:

În prealabil postat de claudiu-marius (Post 283284)
Si va venii si acea vreme cand vom putea cinsti pe par Arsenie cu slujbe cu acatist si vecernie dupa randiuala...

Claudiu, poate va veni acea vreme dar poate nu va veni. Singurii in masura sa decida acest lucru sunt cei pusi de Dumnezeu la virf de BOR sa decida SI NIMENI ALTUL.
In rest totul este bine mentionat.

andreicozia 30.08.2010 03:51:42

Citat:

În prealabil postat de ingerul_pazitor (Post 283266)
legat de BOR: ce te face sa crezi ca sunt inteleptii poporului si nu sunt cazuti multi in pacat ca si cei de la VATICAN? doar ptr ca au un rang asta nu e argument...avem de ex un presedinte al tarii deci are rang dar e un bou si isi bate joc de oameni....

Mai vezi ca mirosi a razvratire impotriva unsilor lui Dumnezeu. Fii atent sa nu cazi in durerosul pacat al gindirii schismatice si rebele

ghetsimani 30.08.2010 06:42:18

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 283447)
mai vezi ca mirosi a razvratire impotriva unsilor lui dumnezeu. Fii atent sa nu cazi in durerosul pacat al gindirii schismatice si rebele

unsi cu ce? Hai sa inchidem subiectul ca mi-e ca incep sa vb urat si nu vreau, nu la adresa ta...

ghetsimani 30.08.2010 06:43:37

Fratilorrrrrrrrrrrrr, topicul este despre minunile acestui parinte, are cineva ceva de spus sau vorbim pe langa subiect?

mirelat 30.08.2010 07:22:50

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 282901)
Sfint? declarat de cine?
...a scuze, am uitat ca ne aflam in Romania

mda, uneori vagoanele tin neaparat s-o ia inaintea locomotivei. si uite asa ajung pe aratura.

cristian67 30.08.2010 08:04:47

cine are minte sa ia aminte

Citat:

În prealabil postat de ghetsimani (Post 283449)
Fratilorrrrrrrrrrrrr, topicul este despre minunile acestui parinte, are cineva ceva de spus sau vorbim pe langa subiect?

cand am inceput sa insir cateva citate din invataturile marelui duhovnic am fost atentionat ca am monopolizat topicul,sa-L lasam pe Bunul Dumnezeu sa ne lumineze(unii oameni nu lasa nimic din ceea ce cred ei ca stiu)

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:23:07.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.