Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Nu mai raspunde-ti sectantilor (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11063)

crocomau 08.02.2011 19:55:50

Citat:

În prealabil postat de bairstow (Post 334853)
Da un exemplu concret clar nu inchipuiri! Da un verset !

Nu am nici un verset. Sfintii Apostoli, in epistolele lor, nu ne-au invatat nimic despre cinstirea Maicii Domnului. Nu au pomenit nimic despre ea. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa avem un respect deosebit pentru cea care a nascut pe pruncul Iisus.

Citat:

În prealabil postat de bairstow (Post 334853)
Sau da din traditia lui White! Hai! Te rog!

Nici gand. Avem invataturile Domnului Iisus Hristos si ale Sfintilor Apostoli, care sunt arhisuficiente pentru credinta noastra.

bairstow 08.02.2011 20:11:38

Citat:

În prealabil postat de crocomau (Post 334842)
Si, daca o respecta pe Maica Domnului, in acelasi mod in care au respectato si Sfintii Apostoli, se pune la jigniri?

Citat:

În prealabil postat de crocomau (Post 334861)
Nu am nici un verset. Sfintii Apostoli, in epistolele lor, nu ne-au invatat nimic despre cinstirea Maicii Domnului. N

Pai atunci de ce dai afirmatii false? Apoi stiu ca primii adventisti puneau scrierile lui White pe aceasi treapta cu Biblia! Sau acuma recunosc ca viziunile ei nu erau chiar de la Dumnezeu?!?

crocomau 08.02.2011 20:42:23

Citat:

În prealabil postat de bairstow (Post 334866)
Pai atunci de ce dai afirmatii false?

Ce afirmatie falsa am facut?

Citat:

În prealabil postat de bairstow (Post 334866)
Apoi stiu ca primii adventisti puneau scrierile lui White pe aceasi treapta cu Biblia! Sau acuma recunosc ca viziunile ei nu erau chiar de la Dumnezeu?!?

Sa nu ne legam la cap daca nu ne doare. Atat eu cat si dvs. recunoastem valabilitatea invataturilor Domnului Iisus Hristos si ale Sfintilor Apostoli (cel putin asa banuiesc). Sa ramanem la aceste invataturi, suficiente pentru mantuirea noastra.

camy_d 08.02.2011 20:44:29

Citat:

În prealabil postat de crocomau (Post 334842)
Si, daca o respecta pe Maica Domnului, in acelasi mod in care au respectato si Sfintii Apostoli, se pune la jigniri?

Dacă ar fi respectat-o ca apostolii, cu totul altfel ar fi vorbit.

bairstow 08.02.2011 20:48:25

Citat:

În prealabil postat de crocomau (Post 334892)
Ce afirmatie falsa am facut?

.

Pai ai zis
Citat:

Si, daca o respecta pe Maica Domnului, in acelasi mod in care au respectato si Sfintii Apostoli, se pune la jigniri?.

De unde sti tu cum o respectau acestia cand tot tu spui Pai ai zis
Citat:

Nu am nici un verset. Sfintii Apostoli, in epistolele lor, nu ne-au invatat nimic despre cinstirea Maicii Domnului. Nu au pomenit nimic despre ea.

Geony 08.02.2011 20:58:42

Citat:

Nu am nici un verset. Sfintii Apostoli, in epistolele lor, nu ne-au invatat nimic despre cinstirea Maicii Domnului. Nu au pomenit nimic despre ea. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa avem un respect deosebit pentru cea care a nascut pe pruncul Iisus. .

Daca pe langa faptul ca citesti Biblia, ai urmari si scopul pt care a fost scrisa o carte a NT, ai vedea ca nu era nevoie de o precizare a acestui lucru....care exista in sanul crestinilor.

Citat:

Nici gand. Avem invataturile Domnului Iisus Hristos si ale Sfintilor Apostoli, care sunt arhisuficiente pentru credinta noastra.

Noi nu avem nici o scriere...scrierile NT aveau alti destinatari , nu pe crestinii din Romania.
Crestinii primelor secole, iar apoi Biserica intemeiata de Hristos s-a ingrijit sa aiba o xero-copie a fiecarei scrierii NT, folosindu-se de ea in cadrul serviciului relogios.

crocomau 08.02.2011 21:14:28

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 334894)
Dacă ar fi respectat-o ca apostolii, cu totul altfel ar fi vorbit.

Cum au "vorbit" Sfintii Apostoli, in epistolele lor, despre Maica Domnului?

dianagroza 08.02.2011 21:16:46

Citat:

În prealabil postat de crocomau (Post 334925)

Voi aduceti cinstire Sfintilor Apostoli care au fost supusi greselilor, si nu aduceti cinstire Maicii Domnului...
Nu vi se pare ca lipseste ceva?

Geony 08.02.2011 21:18:10

Citat:

În prealabil postat de crocomau (Post 334925)

Mai omulue, n-a vorbit Apostolii de Maica Domnului in nici o epistola, pt ca DESTINATARII aveau alte probleme de lamurit...pe Maica Domnului o cinsteau pt ca era mama Discipolului lor!
Nu ma fa acum sa scriu care erau DESTINATARII epistolelor si MOTIVUL si SCOPUL pt care au fost scrise ele

Geony 08.02.2011 21:19:18

Citat:

În prealabil postat de dianagroza (Post 334929)
Voi aduceti cinstire Sfintilor Apostoli care au fost supusi greselilor, si nu aduceti cinstire Maicii Domnului...
Nu vi se pare ca lipseste ceva?

Daca intemeietorii de culte NP si P au fost Apostoli, atuncea ai dreptate...

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:40:21.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.