Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   reclama anticrestina red bull de craciun (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11366)

camy_d 04.12.2010 13:01:29

Citat:

În prealabil postat de mihai07 (Post 310047)
sa speram ca se rezolva.
am trimis un e-mai si la Patriarhie. Astept sa vad rezultatele.

Măcar n-ai stat ca noi cu mâinile în sân.

rasofor 04.12.2010 21:11:13

Frate draga , sa stii ca e-mail am trimis si eu , si tot astept un raspuns. Dar cred ca trebuie sa blocam cu multimea mesajelor casuta postala a Patriarhiei Romane ca sa vedem un efect.Ar fi mai importanta pentru ortodocsi o luare de pozitie publica ferma a BOR pentru orice reclama sau mesaj publicitar de acest gen , in acest fel si CNA -ul s-ar autosesiza .

mihai07 04.12.2010 22:38:30

Citat:

În prealabil postat de rasofor (Post 310129)
Frate draga , sa stii ca e-mail am trimis si eu , si tot astept un raspuns. Dar cred ca trebuie sa blocam cu multimea mesajelor casuta postala a Patriarhiei Romane ca sa vedem un efect.Ar fi mai importanta pentru ortodocsi o luare de pozitie publica ferma a BOR pentru orice reclama sau mesaj publicitar de acest gen , in acest fel si CNA -ul s-ar autosesiza .

ideal era ca Patriarhia sa se autosesizeze si sa ia masuri. momentan astept un raspuns. daca nu primesc nici unul, le mai trimit cateva mail-uri.

serafim1 05.12.2010 13:21:45

Citat:

În prealabil postat de mihai07 (Post 310045)
am facut o plangere la CNA. acum sunt curios cum si in cat timp se va solutiona.

Buna,
Spune-mi si mie te rog, la ce ora s-a difuzat , data si postul, trebuie sa trec detaliile in reclamatie, si nu am chef sa mai vad inca odata reclama !
Daca vom fi macar 15 pers cu reclamatie, va fi scoasa.
Multumesc !

carmina 05.12.2010 13:33:27

Protv, ora 13:05, astazi, 05.12.2010.

mihai07 05.12.2010 13:57:07

va pun la dispozitie link-ul la care puteti face reclamatii la cna
http://www.cna.ro/Formular-de-sesizare-Radio-TV.html

serafim1 05.12.2010 17:41:34

Citat:

În prealabil postat de mihai07 (Post 310242)
va pun la dispozitie link-ul la care puteti face reclamatii la cna
http://www.cna.ro/Formular-de-sesizare-Radio-TV.html

Multumesc ,am facut deja reclamatia ,sper sa interzica reclama asta de 2 bani, e de prost gust si pt cei care nu sunt ortodocsi.
Doamne-ajuta !

sparxx 05.12.2010 20:27:50

inregistrare

va rog sa credeti ca m-am inregistrat doar pentru a-mi exprima indignarea.
din pacate vis a vis de posturile voastre, de la initiator pana la sustinatori.
este doar o reclama. la fel cum si "Versetele.." este doar o carte.
am fost si mai indignat cand am citit, tot aici, ca la un moment dat cuiva, nici nu are importanta cui, i-a trecut prin cap sa protesteze impotriva unei carti, indiferent ca este musulman sau crestin.

da, este o reclama incomoda. amuzanta chiar, daca mergeti mai departe si observati ca Maria s-ar putea sa nu de uite la Iosif, ci undeva mai sus.
da, este o reclama blasfemiatoare.
da, este cum vreti voi sa fie.
dar este doar o reclama. nu va schimba nimic. nu va converti, nu va perverti.

ea nu trebuie interzisa. poate fi ignorata sau urmarita. nu va jucati cu Liberul Arbitru. nu aveti puterea aceasta.

p.s. "Versetele satanice" este o carte interesanta. si ma bucur ca am putut sa o cumpar din Romania, tradusa in limba romana. Liberul Arbitru functioneaza.

p.p.s nu vi se pare amuzant/jignitor ca in posturile de pe acest forum pot sa-mi aleg o ICONITA pentru mesaj???

Ioana-Andreea 05.12.2010 21:41:10

control@cna.ro rasvan.popescu@cna.ro

Am putea sa scriem:

Reclama RED BULL incalca punctul e) din art. 29,legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002:
*să nu aducă ofensă convingerilor religioase sau politice ale telespectatorilor și radioascultătorilor;

arwein 05.12.2010 21:55:29

Citat:

În prealabil postat de sparxx (Post 310433)
va rog sa credeti ca m-am inregistrat doar pentru a-mi exprima indignarea.
din pacate vis a vis de posturile voastre, de la initiator pana la sustinatori.
este doar o reclama. la fel cum si "Versetele.." este doar o carte.
am fost si mai indignat cand am citit, tot aici, ca la un moment dat cuiva, nici nu are importanta cui, i-a trecut prin cap sa protesteze impotriva unei carti, indiferent ca este musulman sau crestin.

da, este o reclama incomoda. amuzanta chiar, daca mergeti mai departe si observati ca Maria s-ar putea sa nu de uite la Iosif, ci undeva mai sus.
da, este o reclama blasfemiatoare.
da, este cum vreti voi sa fie.
dar este doar o reclama. nu va schimba nimic. nu va converti, nu va perverti.

ea nu trebuie interzisa. poate fi ignorata sau urmarita. nu va jucati cu Liberul Arbitru. nu aveti puterea aceasta.

p.s. "Versetele satanice" este o carte interesanta. si ma bucur ca am putut sa o cumpar din Romania, tradusa in limba romana. Liberul Arbitru functioneaza.

p.p.s nu vi se pare amuzant/jignitor ca in posturile de pe acest forum pot sa-mi aleg o ICONITA pentru mesaj???

O carte avem libertatea sa o citim sau nu, dar ideea de reclama este ca vine si se baga repede pe gatul tau! Cand ti-e lumea mai draga la TV apar aceste clipuri- facute special pentru a-ti lasa o urma in minte (e esential, altfel- pentru ce ar mai fi facute?); si nu am auzit pana acum sa iti poti alege reclamele la care te uiti! Ei, uite ca tocmai liberatea de exprimare ne face sa zicem: e o reclama urata, blasfemiatoare si noua nu ne place! Ce vreti, prin prisma Liberului Arbitru sa tacem si sa inghitim ceva ce noua ni se pare o mizerie cand vine pe ecrane?

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:41:11.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.