![]() |
Un crestin, prin definitie nu crede in astrologie. Nu considera ca are o stea a lui, deoarece stie ca intreg cosmosul a fost creat pentru el.
De asemenea, nu considera ca viata sa depinde de astre, ci cosmosul intreg depinde de fapatele sale, de bunatatea sau raul pe care el le imprima in creatie. |
Citat:
|
Citat:
|
[quote=andreicozia;311954]
Multe inventii si realizari stiintifice majore au ponit din jocuri de copii , imaginatie, prosteli, prin manevrarea anumitor materiale, jocul cu anumite fenomene si stari ale materiei( focul, scintei, dizolvari, diluari, topiri, care initial din cauza neputintei noastre erau atribuite vrajitoriei.. In scurt timp insa, acesti "vrajitori" si urmasii lor, au inceput sa-si puna problema anticiparii unor experimente, a unor concluzii, si rezultate, a masuratorilor, ...samd, asa s-a ajuns la stiinta precisa, verificabila! [Quote/] Ai perfecta dreptate...imi vine in cap acum Arhimede care a descoperit "legea lui Arhimede" facand baie .... si-a dat seama exista o forta(forta arhimedica) care impinge lucrurile de jos in sus atunci cand sunt scufundate...Probabil era si el un mic vrajitor marin considerat... PS se intampla un fenomen paranormal la acest..mesaj..:-)) ia uite in ce hal arata..:-)) |
continui..
Citat:
|
Citat:
|
Cum am zis, nu este nici o diferență între ghicitul în cafea și ghicitul în stele. Ambele au apărut la fel, din dorința de a da semnificații fenomenelor din natură și sunt la fel de adevărate.
Unora li se pare ghicitul în stele mai savant, din pricină poate că termenul de astrologie sună asemenea numelor multor științe. La fel se întâmplă și cu numerologia. Dacă aceste ramuri ale ghicitului s-ar fi numit astromanție respectiv numeromanție (așa cum se numesc majoritatea ramurilor ghicitului, de la un cuvânt grecesc care înseamnă a prezice) probabil nu ar mai fi indus în eroare pe cei mai simpli dintre noi. |
Astrologie = balarii.
|
Citat:
|
Citat:
Mai apoi, dupa ce Dumnezeu m-a gasit si m-a intors catre El, nu am mai avut nevoie sa stiu ce spun astrele ... In primul rand, pentru ca am inteles ca nu pot sa am incredere in calauzirea lui Dumnezeu si sa caut in acelasi timp raspunsuri in stele ... Daca ma incred cu totul in El si in planul Sau pentru viata mea, nu am nevoie de harti astrale. Imi este suficient sa accept ca voia Sa sa se implineasca in viata mea ... Apoi, aveam nevoie sa stiu ce urma sa se intample pentru ca nu stiam cine anume sunt eu. Aveam nevoie sa stiu ce urma sa se intample, pentru ca am trait mereu cu convingerea ca nu m-as fi putut descurca cu lucrurile neprevazute ... In rezumat, eu cred ca daca Il cunoastem pe Dumnezeu, daca stim cine anume este El, daca i-am intalnit maretia si atotputernicia ... ne putem pune viata in mainile Sale, iar astrologia nu isi mai gaseste rostul ... Eu cred ca astrologia si increderea in Dumnezeu se exclud una pe cealalta ... |
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:32:51. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.