![]() |
Citat:
Totuși, dacă eu consider că totul e relativ și, prin urmare, 2+2=5? Ce facem? |
Cum se poate sa fie unele invataturi identice in diferite religii,daca nu sunt inspirate de acelasi Dumnezeu?
Daca Dumnezeu a inspirat anumite idei,anumite legi dintr-o religie asta nu inseamna ca a inspirat toate ideile si legile din acea religie. |
Citat:
|
Parafrazat din memorie:
"Eu sunt Calea, Adevarul si Viata" "iubeste-L pe Domnul Dumnezeul tau din toata inima" "iubiti-va unul pe altul asa cum si Eu v-am iubit pe voi" "in acestea doua se afla TOATA legea si proorocii" "iubiti pe vrajmasii vostrii, binecuvantati pe cei ce va urasc, fiti desavarsiti ca si Tatal vostru desavarsit este" " fara Mine voi nu puteti nimic " "luati, mancati...", "cine nu mananca..." "Imparatia este aproape, mergeti si vestiti neamurilor" "in Noul legamant cu omul am scris totul in inima lui ca sa nu mai aiba nevoie sa il invete nimeni" "Nu cautati Imparatia in afara voastra ci in inimile voastre" Iar in inima stim ca se afla iubirea, TOATA legea si proproocii pusa acolo de Dumnezeu in noul legamant cu omul ca sa nu mai aiba nevoie sa il invete nimeni. Vorbim despre Evanghelia iubirii... Iar Domnul zice: "cand va fi propovaduita Evanghelia pana la capatul pamantului atunci va veni sfarsitul"... Sunt oameni care inca nu cunosc evanghelia iubirii, nu cunosc iubirea... "si va fi propovaduita Evanghelia pana la capatul pamantului ca sa nu mai zica nimeni ca nu a stiut"... ce inseamna iubirea... Imparatia este in inima, iubirea este in inima, iubirea este desavarsirea Tatalui Ceresc, este legea noua data de Domnul, si totodata Noul Legamant pus direct in inima oamenilor pentru a nu ii mai invata nimeni, invatatura despre iubire face inconjurul globului ca sa nu mai zica nimeni ca nu a stiut cum se face atunci cand va auzi: "gol am fost, flamand am fost..." Deci... |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
La început, oamenii aveau o singură religie și chiar și o singură limbă. Ei vorbeau cu Dumnezeu așa cum vorbeau unii cu alții. Dar, cu timpul, au uitat de Dumnezeu. Au apărut limbi diferite, popare diferite, religii diferite. Văzând acest lucru, Dumnezeu a căutat un om drept, cu care să vorbească așa cum a vorbit și lui Adam. Și l-a găsit pe Abraham. A făcut legământ cu el și i-a promis că va fi părintele unui popor numeros, al cărui părinte să fie în chip deosebit. A mai spus că toate popoarele se vor putea mântui prin acela. Acela a fost poporul ales. Numai religia poporului ales vine de la Dumnezeu, celelalte religii vin de la oameni. |
Citat:
Avraam e un singur om.Sa inteleg ca nu existau alti oameni drepti in afara de Avraam?In plus Avraam insusi a provenit dintr-o familie de pagani, si urmasii lui, poporul evreu a fost un singur popor, mic... Cum ramane cu restul popoarelor lumii?De ce a permis ca toate sa fie amagite , iar poporul evreu nu?De ce pe Avraam si nu pe altul, daca si Avraam a fost pagan, politeist?Ce diferentiaza Vechiul Testament de mitologia pagana? |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:07:11. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.