Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Adevar si obiectivitate (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12000)

camy_d 04.02.2011 12:55:11

Citat:

În prealabil postat de Pippo_ (Post 332589)
Observ ca nu reusesti sa intelegi cele mai elementare afirmatii. Poate daca incerci sa citesti pe litere, reusesti sa intelegi :)

Incearca pe litere: :)
NU am afirmat:
- ca Adevarul nu ar fi unic si Absolut

sa schimb ordinea logica?

Am afirmat ca Adevarul este unic si Absolut.

Mai mai mai... tu si iuly urati clasele primare. e varza in capul vostru.

Da, aici greșeala mea, am înțeles pe dos ultima chestie. Deci o să-mi repet ideea, că filozofii și protestanții judecă după capul lor și nu ajung la un Adevăr unic și absolut, ci la mai multe Adevăruri, câte un Adevăr de persoană. De asta nu-mi place mie prea multă filozofie și încrederea absolută în rațiune și de asta zic că filozofia prostește oamenii. Nu că n-ar fi bună și rațiunea, dar folosită în exces dăunează.

PS: Nici nu spusesem că ai afirmat că Adevărul nu e unic, înainte de mesajul acela cu "NU am afirmat..."

iulyaan 04.02.2011 22:30:20

gabriel,ce nu ai inteles?george pruteanu(sau pippo?nu mai fac diferenta)trebuie sa mai puna un "adevar" la biblie.dar cine esti,mai gabriele, sa-i spui ca Hristos este adevarul?nu,draga!trebuie sa mai completeze pippo,ca biblia sa fie completa.si dupa cum am citi,pippo se intristeaza foarte repede si profund........of,doamne!ce induiosat sunt.iar imi dau lacrimile.plang destul de des la postarile unor "intelectuali" desavarsiti,care ne lumineaza pe noi,nestiutorii

Melissa 04.02.2011 23:03:29

Citat:

În prealabil postat de iulyaan (Post 333196)
of,doamne!ce induiosat sunt.iar imi dau lacrimile.plang destul de des la postarile unor "intelectuali" desavarsiti,care ne lumineaza pe noi,nestiutorii

..parca esti Mircea Solcanu, asa te miauni...

iulyaan 04.02.2011 23:24:46

mircea solcanu?hai,mai!fii serioasa

calator prin ploaie 05.02.2011 09:29:20

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 332760)
Da, aici greșeala mea, am înțeles pe dos ultima chestie. Deci o să-mi repet ideea, că filozofii și protestanții judecă după capul lor și nu ajung la un Adevăr unic și absolut, ci la mai multe Adevăruri, câte un Adevăr de persoană. De asta nu-mi place mie prea multă filozofie și încrederea absolută în rațiune și de asta zic că filozofia prostește oamenii. Nu că n-ar fi bună și rațiunea, dar folosită în exces dăunează.

PS: Nici nu spusesem că ai afirmat că Adevărul nu e unic, înainte de mesajul acela cu "NU am afirmat..."

Filozofia nu prosteste ...daca filozofezi in directie perfect cunoscuta....Tine de sens si orientare..Iar afirmatiile tale de asta data sunt un pic rautacioase...

iulyaan 05.02.2011 18:44:34

oooo,da!filozofia nu prosteste.....

calator prin ploaie 05.02.2011 18:46:38

...sigur ca nu....dragule, asta doar daca cel care se crede destept....nu este deja.....p...t...

camy_d 05.02.2011 18:49:52

Citat:

În prealabil postat de calator prin ploaie (Post 333327)
Filozofia nu prosteste ...daca filozofezi in directie perfect cunoscuta....Tine de sens si orientare..Iar afirmatiile tale de asta data sunt un pic rautacioase...

Ce vrei și tu, niciodată n-am înțeles rostul filozofiei.

calator prin ploaie 05.02.2011 18:51:30

Mai ai timp Camy....esti tanara...Dar cati filozofi cunosti si cate carti in sensul asta ai citit?

camy_d 05.02.2011 18:54:47

Citat:

În prealabil postat de calator prin ploaie (Post 333585)
Mai ai timp Camy....esti tanara...Dar cati filozofi cunosti si cate carti in sensul asta ai citit?

Pe cei din manualul de filozofie și mi-a ajuns. Mi-a mai zis și tata, profesor de științe socio-umane, despre tot felul de filozofi. Iar mama, care chiar a citit multă filozofie, îmi împărtășește opinia.

Ora este GMT +3. Ora este acum 14:47:32.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.