Yasmina |
04.02.2011 22:40:14 |
Foarte interesant ce povestiti aici...ma refer dpdv al relatiei rugaciune-inselarea profesorilor,si intr-adevar cum suna subiectul,si foarte ciudat...
Cum va simti vis-a-vis de cei care nu au fost la rugaciunea rostita de preot,care au invatat cinstit,mai mult ca voi si au luat nota mai mica?Oricum ar fi situatia,tot vorba despre o nedreptate este,si din cate stiu Dumnezeu nu este nedrept,rugaciunile meschine stiam ca nu sunt ascultate.
Cred ca a fost doar pura intamplare ce s-a intamplat pana acum,noroc,sansa-de care Dumnezeu nu a fost partas.
Rugaciunile pentru examene au alt scop,acela de luminare a spiritului,de linistire(cand te afli in stresul examenului uiti tot),de aducere aminte ;imi pare foarte nepotrivit,ca lectie divina,sa nu depui nici un efort,sau unul deosebit de minim,insa sa te numeri printre invingatorii care au sacrificat timp si efort mintal ca sa-si merite roadele.
Adica voi veniti si spuneti ca rugaciunea va pune la adapost de munca,de efort,de responsabilitati ,Dumnezeu este ca un gin care va sta la dispozitie oricand,pt orice dorinta??
|