![]() |
scopul canalelor gen national geographic, cnn, fox, etc este de informare. in toate domeniile pe care le abordeaza. e simplu. sunt luate faptele, analizate si prezentate concluziile argumentate. ARGUMENTATE.
|
Citat:
|
Trebuie sa-l citez pe Aalin:
credinta adevarata ei nu au sunt in majoritate catolici si prostestanti plus alte secte sau dezbinari... noi avem ortodoxia care este dreapta credinta... Desi mi-e putin greu sa inteleg exact mesajul, eu am destus acest lucru: Ei nu au o credinta adevarata (unde EI sutn majoritatea catolicilor, preotesantiolor, etc). Noi suntem ortodoxi care este credinta adevarata. Am inteles bine? |
scuze vroiam sa zic ca toleranta la ortodocsi nu exista!
Sa te tolerez daca esti in erezie sau mai stiu eu in ce pacate impotriva firii, inseamna sa nu te iubesc |
National Geografic e folosit de dusmanii ortodoxiei pentru a ne submina credinta.
Doamne ajuta! |
Citat:
|
Citat:
pacat! sunt atatea arme impotriva crestinismului iar credinta crestinilor este atat de slaba si de usor influentabila |
Oricum,eu mai am o intrebare la care nu ii pot gasi raspuns si anume ce cauta astfel de emisiuni pe un astfel de post - National Geographic - stiu ca pana acum ceva timp aveau emisiuni despre natura,animale in general,dupa cum ii spune si numele.
|
Citat:
|
s-au luat dupa Isaac Newton ca cica a reusit sa arda un arbust fara sa sa se destrame asa cum a fost acel arbust in flacari din vedenia lui Moise. :angry:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:19:20. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.