Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   nat. geographic-o arma impotriva crestinismului? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1213)

macs 18.02.2007 09:39:35

scopul canalelor gen national geographic, cnn, fox, etc este de informare. in toate domeniile pe care le abordeaza. e simplu. sunt luate faptele, analizate si prezentate concluziile argumentate. ARGUMENTATE.

PET 21.02.2007 13:07:39

Citat:

În prealabil postat de alexandra28
acele emisiuni sunt clar daunatoare crestinismului.acel post este urmarit de milioane de oameni,unii musulmani,budisti,atei,crestini si bineinteles ca vor fi influentati de ce vad acolo.nu degeaba mass-media este cea mai mare putere de influentare a maselor.prin acele emisiuni practic crestinismul se anuleaza.crestinism inseamna mister,inseamna taine si minuni.fara ele totul este egal cu 0.ei explica si cartea lui dan brown,considerand ca este logic ca iisus a fost insurat pentru ca era o rusine pe atunci la varsta aceea sa nu fii insurat,ziceau ca nici nu exista termenul de burlac,pentru ca toti erau casatoriti la o varsta ca a Lui.iar daca concluzia acelor emisiuni este ca tot ce este in biblie poate fi facut de mana omului,si sa fie o mare pacaleala atunci nu le ramane oamenilor decat sa adopte ori ateismul,ori islamul.si atunci sa nu ne mai intrebam de ce zilnic plec sute de crestini catre islam sau catre ateism.

Si care e problema ca sunt daunatoare crestinismului? Asa cum a zis si macs, scopul acestui canal e de a lua un subiect si de al demonstra. Nimeni nu te pune sa crezi ce vezi acolo.

PET 21.02.2007 13:13:55

Trebuie sa-l citez pe Aalin:

credinta adevarata ei nu au sunt in majoritate catolici si prostestanti plus alte secte sau dezbinari...
noi avem ortodoxia care este dreapta credinta...

Desi mi-e putin greu sa inteleg exact mesajul, eu am destus acest lucru:

Ei nu au o credinta adevarata (unde EI sutn majoritatea catolicilor, preotesantiolor, etc).
Noi suntem ortodoxi care este credinta adevarata.

Am inteles bine?

cos 29.08.2007 21:22:36

scuze vroiam sa zic ca toleranta la ortodocsi nu exista!

Sa te tolerez daca esti in erezie sau mai stiu eu in ce pacate impotriva firii, inseamna sa nu te iubesc

vonwombat 29.08.2007 23:24:49

National Geografic e folosit de dusmanii ortodoxiei pentru a ne submina credinta.
Doamne ajuta!

MARIUS_DANIEL 29.08.2007 23:50:32

Citat:

În prealabil postat de vonwombat
National Geografic e folosit de dusmanii ortodoxiei pentru a ne submina credinta.
Doamne ajuta!

Exact.Am vazut ca acum au emisiune in care vor sa scoata masoneria un inger neprihanit,care a fost atacat pe nedrept,si mai nou,o emisiune apoteotica numita Istoria secreta a religiei sau asa ceva,in care explica ei stiintific cum se intamplau minunile,ca cei ce au atins chivotul legii au murit din cauza electricitatii statice inmagazinate pe principiul condensatorului,etc.Te doare mintea,frate...

alexandra28again 31.08.2007 23:09:31

Citat:

În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Citat:

În prealabil postat de vonwombat
Doamne ajuta!

Exact.Am vazut ca acum au emisiune in care vor sa scoata masoneria un inger neprihanit,care a fost atacat pe nedrept,si mai nou,o emisiune apoteotica numita Istoria secreta a religiei sau asa ceva,in care explica ei stiintific cum se intamplau minunile,ca cei ce au atins chivotul legii au murit din cauza electricitatii statice inmagazinate pe principiul condensatorului,etc.Te doare mintea,frate...

chiar azi m-am uitat la aceasta emisiune.ma mir ca au mai creat o emisiune in care prezentatorul ,,merge pe urmele Bibliei,,.acolo crestinismul parca este luat mai in serios.dar in majoritatea emisiunilor orice minune este luata ca si cum personajul biblic ar fi avut halucinatii,si nu ar fi fost puterea lui Dumnezeu la mijloc.
pacat! sunt atatea arme impotriva crestinismului iar credinta crestinilor este atat de slaba si de usor influentabila

MARIUS_DANIEL 01.09.2007 12:29:20

Oricum,eu mai am o intrebare la care nu ii pot gasi raspuns si anume ce cauta astfel de emisiuni pe un astfel de post - National Geographic - stiu ca pana acum ceva timp aveau emisiuni despre natura,animale in general,dupa cum ii spune si numele.

alexandra28again 01.09.2007 16:59:37

Citat:

În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Oricum,eu mai am o intrebare la care nu ii pot gasi raspuns si anume ce cauta astfel de emisiuni pe un astfel de post - National Geographic - stiu ca pana acum ceva timp aveau emisiuni despre natura,animale in general,dupa cum ii spune si numele.

pentru ca subiectele religioase se vand foarte bine in ziua de azi.de aceea si atat de multe romane despre ,,adevarata fata a crestinismului,,.aceste mister pe care nu-l vom afla niciodata prin intermediul stiintei prinde foarte bine la public.

padrevicentiu 01.09.2007 17:56:18

s-au luat dupa Isaac Newton ca cica a reusit sa arda un arbust fara sa sa se destrame asa cum a fost acel arbust in flacari din vedenia lui Moise. :angry:

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:19:20.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.