guardian knight |
19.06.2011 21:41:58 |
raspuns !
Citat:
În prealabil postat de maria40
(Post 370101)
Eu nu vreau sa va contrazic pentru ca dvs. aveti aceleasi opinii pe care le aveam si eu inainte de a fi muscata de sarpe.
Exista o carte scrisa de Martha Stout - "The sociopath next door" este foarte interesanta nu stiu daca se gaseste si in varianta tradusa in romana.
Ce mi s-a intamplat nu pot sa-mi explic nici acum, insa, ce pot sa spun cu siguranta este ca pur si simplu nu am mai judecat normal. Nu pot sa-mi explic cum am putut sa-i cred toate tampeniile pe care mi le spunea. Aveam in acea perioada o stare de agitatie continua si credeam absolut tot ceea ce imi spunea. Nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva.Am avut o reputatie de om echilibrat si normal, dar, atunci nimic nu a mai functionat cum trebuie. Daca as fi fost doar eu singura persoana pe care a inselat-o as fi spus:Da! Sunt o naiva, o cretina si imi merit soarta, dar, au mai fost si altii.
Eu in viata mea nu am intalnit un astfel de om si nu doresc nici celui mai mare dusman al meu sa i se intample asa ceva.
Nici chiar parintii acestei "prietene" nu realizeaza cat de grava este situatia fiicei lor. Eu am aflat ca ea si inainte de aceasta poveste a mai avut antecedente cu altii.
Recent am vazut pe Discovery un reportaj despre un astfel de om. Tipul asta a ajuns pana acolo incat si-a inselat propria familie spunandu-le ca este bolnav de cancer. Si-a cumparat de la un magazin sange fals si-a inscenat lesinuri, s-a ras in cap, si-a facut cearcane la ochi o gramada de tampenii.....totul pentru a obtine bani!
|
Eu sper sa depasiti aceasta perioada nefasta din viata dvs,. si sa nu va pierdeti increderea in oameni !
Insa, ar fi fost interesant,daca tot am ajuns in aceasta discutie,sa aflam mai multe detalii, eventual,ce s-a intamplat concret,asa ca sa vada si alti oameni, si sa se fereasca pe viitor !
Poate ca patania dvs, i-ar putea preveni si pe altii,si atunci ,ar avea macar acest folos !
Insa dvs decideti daca doriti sa detaliati sau sa nu !
|