Raoul |
04.03.2011 21:44:38 |
Citat:
În prealabil postat de dianagroza
(Post 344745)
Una e sa zici ca traim vremurile de pe urma si alta e sa dai verdictul: a inceput in anul...
Cu toate ca timpul venirii celei de a doua a Mantuitorului n-a fost precizat, si aceasta datorita faptului ca Domnul Iisus Hristos a atras atentia tuturor ca sa fie pregatiti, caci atunci cand nici nu se vor gandi va veni Fiul Omului.
Insa exista semne, dar nimeni nu stie ziua!
|
Nu-i mai da atentie,el le stie pe toate,i-au spus lui puciosii :21:
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
(Post 344749)
Păi cum te mai pregătești dacă nu știe nimeni ziua? Adică nu ne mai pasă că și așa nu știe nimeni iar Tatăl nu spune la nimeni... și iată stăm sub drobul de sare și o să ne mirăm de cine scapă și cine nu în ziua aceea...
|
Mai omule,eu daca maine mor pentru mine maine e sfarsitul lumii! Adica ziua aia care o astepti tu! Asa ca de ce sa nu fiu pregatit chiar daca nu stiu ziua sfarsitului tuturor? Imi stiu oare sfarsitul meu? Nu vezi ca numai prostii zici...
Citat:
(Post 344749)
Voi n-ați priceput ce a zis Domnul...
|
Asa e,noi suntem batuti in cap,ca si toti sfintii,preotii si calugari care-i avem. Noroc ca i-a luminat Dumnezeu pe puciosi! Deja intreci masura,sincer :104:
Citat:
(Post 344749)
din moment ce a vorbit despre semne, e clar că vedea și ziua și știa și El când va fi, că doar El trebuia să vină... și a venit.
|
Da,a si venit,probabil tu i-ai cerut si autograf. Da prost mai sunt eu ca nu vreau sa cred... prosti suntem cu totii,asa-i?
Citat:
(Post 344749)
și voi astfel nepregătiți o să fiți mai jos ca toate sectele... milenariste.
|
Normal,noi o sa fim mai jos ca toate sectele,iar puciosii vor fi deasupra tuturor. Sa i-o spui lu' mutu!!!
Citat:
(Post 344749)
Deci mergeți în valea lui Iosafat, în valea plângerii, și vă judecați păcatele... învățând să vă nașteți din nou de sus din Cuvântul lui Dumnezeu. Ieri a fost ziua: JOI! 3.3.2011. Rugați-vă să mai vină alta... și alta... până la sfârșitul sfârșitului.
|
"Va rataciti nestiind Scripturile,nici puterea lui Dumnezeu!"
|