![]() |
Citat:
Si daca nu poti accepta ca nu toti traiesc in Romania (e si cazul LapetiteMoc), iar calculatorul e folosit (si de altii din familie) pt editare in alta limba, banuiesc ca nu ne ramane decat sa acceptam etichete injuste care sporesc orgoliul altora. |
http://command-n.ro/forum/topic/905-...keyboard-dock/
Ca să citez din link-ul respectiv: Citat:
|
Citat:
Te rog frumos și respectuos să mă scuzi că te-am deranjat. Eu am o tastatură englezească și îmi este destul de greu să caut semnele de punctuație, diacriticele șamd cînd activez tastatura românească. Uneori îmi vine mai ușor să apăs ALT+SHIFT pentru a găsi de exemplu semnul "+". Apoi am probleme să tastez "@"... Da, este un mic act de jertfă să scrii corect în limba proprie, care rămîne principalul lucru care ne definește ca români, indiferent unde trăim. |
Citat:
Important este ca ai inteles. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Dacă tot sîntem la subiectul ăsta, să știi că în cazul de mai sus nu se pune virgulă înainte de sau. Cordialement... |
nu zic nu
E bine sa-ti formezi deprinderea de-a scrie corect oricand,chiar si-n graba.Dara asta nu inseamna sa sarim cum scapa careva vreo greseala sau sa omitem o idee foarte stralucita doar pentru ca formularea nu era cea mai buna.
|
Citat:
|
D'le inginer !
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:18:01. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.