Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Cancerul ovarian (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13422)

LapetiteMoc 28.07.2011 21:52:06

Citat:

În prealabil postat de cristina mioara (Post 383267)
nu am stiut ca nu se deschid atatea topicuri si ca e bine sa scriu doar aici ce am de spus.....va rog frumos sa ma scuzati

o storci din condei, da' nu tine... :21: "Eu vorba inapoi nu mi-o ieu" (sper ca ai citit Sadoveanu, "Iapa lui Voda" :21: )

cristina mioara 28.07.2011 21:54:56

Citat:

În prealabil postat de LapetiteMoc (Post 383277)
o storci din condei, da' nu tine... :21: "Eu vorba inapoi nu mi-o ieu" (sper ca ai citit Sadoveanu, "Iapa lui Voda" :21: )

bine crezi ce vrei dar nu iti mai rasund.o sa scriu doar pe un topic ceea ce vreau sa stiu...o seara placuta

ralukdas 28.07.2011 23:12:39

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 383106)
Pentru un om sanatos nu ar fi asa mare problema daca ar manca disociat: adica in ziua cand mananci branza sa nu mananci si oua (bineinteles sa ai in vedere cele 3 zile de post). ("1 ou contine in functie de felul sau peste 220 mg colesterol. Ficatul poate procesa zilnic 200 mg. Ce se intampla atunci cand primeste 220? simplu! Supune ficatul la un efort foarte mare, incearca sa il elimine iar daca nu reuseste se reabsoarbe si se depune pe vase. Ei, omnivorul nu mananca doar 200 de mg , pt ca el nu mananca 1 ou si gata! Mai mananca si branzica si lapte si carne ...si se aduna o cantitate de colesterol imensa pe care ficatul nu o va putea procesa. Acest fapt duce evident in timp la deteriorarea ficatului, la arteroscelroza si alte boli date de excesul de colesterol").Laptele contine cazeina - o proteina foarte proasta si greu de digerat (favoizeaza cancerul) - deci supune din nou organismul la munca.

Acum la ce probleme a avut si are cristina...laptele/produsele lactate/oua - ar trebui sa fie doar o amintire.

am tot citit aici pe forum tot felul de prostii....mă iertați, dar am să vin cu un exemplu concret.Văd că tot mai des se vorbește despre faptul că laptele și produsele lactate trebuiesc evitate...ceea ce eu o consider o mare, mare prostie!Tatăl meu are 70 de ani și este sănătos tun. Nu l-am auzit să se plângă de nici măcar o banală viroză de pe vremea când eram eu copil,dar......este un mare consumator de lapte și mai ales lapte crud, bea și câte 3-4 l pe zi ca să nu mai vorbesc de brânză, smântână sau iaurt.Țin să precizez că în tinerețe consuma destul de des băuturi alcoloce și avea f. des probleme cu ficatul și stomacul, iar de când a început să consume produse lactate nu l-am mai auzit să se plângă de așa ceva...așa că eu nu sunt de acord cu teoriile astea...cum că produsele lactate...ouăle..sau alte produse nu ar fi sănătoase!

ovidiu b. 28.07.2011 23:57:33

Citat:

În prealabil postat de ralukdas (Post 383295)
am tot citit aici pe forum tot felul de prostii....mă iertați, dar am să vin cu un exemplu concret.Văd că tot mai des se vorbește despre faptul că laptele și produsele lactate trebuiesc evitate...ceea ce eu o consider o mare, mare prostie!Tatăl meu are 70 de ani și este sănătos tun. Nu l-am auzit să se plângă de nici măcar o banală viroză de pe vremea când eram eu copil,dar......este un mare consumator de lapte și mai ales lapte crud, bea și câte 3-4 l pe zi ca să nu mai vorbesc de brânză, smântână sau iaurt.Țin să precizez că în tinerețe consuma destul de des băuturi alcoloce și avea f. des probleme cu ficatul și stomacul, iar de când a început să consume produse lactate nu l-am mai auzit să se plângă de așa ceva...așa că eu nu sunt de acord cu teoriile astea...cum că produsele lactate...ouăle..sau alte produse nu ar fi sănătoase!

daca ai fi citit mai sus fata are noduli la sani...eu am scris pe scurt despre efectul nociv al laptelui - dar scrie si mai frumos pe topicul: Sa mancam sanatos!...tu mananca cum vrei dragule...te inteleg perfect (nici eu nu intelegeam aceste teorii cand eram sanatos - doar un om bolnav le poate intelege)...iti doresc sa nu le intelegi niciodata

numai bine!

cristina mioara 29.07.2011 07:32:29

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 383312)
daca ai fi citit mai sus fata are noduli la sani...eu am scris pe scurt despre efectul nociv al laptelui - dar scrie si mai frumos pe topicul: Sa mancam sanatos!...tu mananca cum vrei dragule...te inteleg perfect (nici eu nu intelegeam aceste teorii cand eram sanatos - doar un om bolnav le poate intelege)...iti doresc sa nu le intelegi niciodata

numai bine!

asa e am auzit ca cei cu probleme care au avut cancer nu trebuie sa consume produse lctate pt ca au proteine si celulele canceroase se hranesc cu proteinele

misteria 29.07.2011 08:45:11

Cristina Mioara așa aș vrea eu să te cred dar tot citind și recitind....parcă nu prea mai pot....

maria40 29.07.2011 08:59:36

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 383312)

numai bine!

Cand deja esti diagnosticat cu cancer degeaba incepi sa mananci naturist sau sa bei doar ceaiuri. Raul deja s-a produs....
Chimioterapia iti distruge pe langa celulele canceroase si pe cele sanatoase.Tocmai de aceea, in functie de reactia fiecarui organism la tratament efectele secundare se resimt diferit.
Iti vlaguieste organismul chimioterapia si de aceea ai nevoie sa mananci alimente care contin vitamine si minerale cat mai putin prelucrate termic ca sa te refaci.
Ce tratamente naturiste sa mai aplici cand celulele canceroase incep sa ajunga in ganglionii limfatici???

misteria 29.07.2011 09:06:13

Citat:

În prealabil postat de maria40 (Post 383409)
Cand deja esti diagnosticat cu cancer degeaba incepi sa mananci naturist sau sa bei doar ceaiuri. Raul deja s-a produs....
Chimioterapia iti distruge pe langa celulele canceroase si pe cele sanatoase.Tocmai de aceea, in functie de reactia fiecarui organism la tratament efectele secundare se resimt diferit.
Iti vlaguieste organismul chimioterapia si de aceea ai nevoie sa mananci alimente care contin vitamine si minerale cat mai putin prelucrate termic ca sa te refaci.
Ce tratamente naturiste sa mai aplici cand celulele canceroase incep sa ajunga in ganglionii limfatici???

Maria mea dragă, să știi tu ca eu una cunosc mai multe cazri în care cu regim vegetarian plus desigur medicație, femeile s-au vindecat TOTAL....Precum la fel de bine știu desi nu e vb de asră data de cancer ovarian, pe cineva care urma un regim restrictiv total vizavi de carne și care dupa 1 an a hotărît că poate începe sa consume cîte un gratar drept care a murit după 2 sau 3 luni....

ovidiu b. 29.07.2011 09:22:55

Citat:

În prealabil postat de maria40 (Post 383409)

Sunt regimuri naturiste FOARTE SEVERE ...cu acest tip de boala nu e de joaca (este gresit sa mananci doar naturist si sa bei ceaiuri)...ai nevoie de un indrumator foarte experimentat. Cu boala te lupti si poti sa o neutralizezi (nemaihranind-o)...dar ea nu dispare niciodata (cel putin informatia genetica ramane). Dar teoria aceasta "sange curat - corp sanatos" merita sa o ai in vedere.

ovidiu b. 29.07.2011 09:26:22

Citat:

În prealabil postat de misteria (Post 383410)
Maria mea dragă, să știi tu ca eu una cunosc mai multe cazri în care cu regim vegetarian plus desigur medicație, femeile s-au vindecat TOTAL....Precum la fel de bine știu desi nu e vb de asră data de cancer ovarian, pe cineva care urma un regim restrictiv total vizavi de carne și care dupa 1 an a hotărît că poate începe sa consume cîte un gratar drept care a murit după 2 sau 3 luni....

Tocmai ce spuneam....odata ce ai avut boala (de ea nu mai scapi) - este GRESIT sa crezi ca ai scapat de ea si ca acum poti manca ce vrei (ea nu dispare - doar o neutralizezi printr-un regim server)....esti nevoit sa fii atent ce mananci...cum ai hranit boala din nou - o incasezi...boala nu te iarta.

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:28:52.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.