Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   (totul) Despre desfranare (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13647)

GLAdoS 27.08.2011 10:38:10

Citat:

În prealabil postat de laviniu (Post 394100)
Fallen scrii frumos si la obiect , deci nu mai esti fallen ci risen.....Numai bine!

I fixed it...

maria40 27.08.2011 13:41:12

Citat:

În prealabil postat de NeInocentiu (Post 392225)
M-am gandit sa infiintez un topic si pentru aceasta problema, uneori delicata

Un barbat casatorit poate intretine raporturi sexuale cu sotia de cate ori vrea si cand vrea, daca sotia este de acord ?

Prin porunca "Sa nu fii desfranat" se intelege si sa nu mananci sau bei peste masura ?

Cred ca parintele Arsenie Boca spunea despre asta: "Nici abuz dar nici refuz". Ca toate in viata calea de mijloc e cea mai buna.....
Raporturile sexuale intr-o casnicie ar trebui sa vina de la sine daca iti iubesti consortul/consoarta . Marea majoritate a femeilor isi doresc, chiar daca sunt casatorite de zeci de ani, si acea parte care este inaintea unui raport sexual si care se numeste preludiu si peste care, barbatii, de obicei "sar".
O femeie casatorita care vrea sa-si pastreze sotul si familia face multe compromisuri inclusiv in privinta raporturilor sexuale. Noi, femeile, cam stim ca nevoile voastre in ce priveste partea sexuala sunt mai mari si atunci acceptam dorintele voastre.
Va plangeti ca sotiile voastre va "refuza" , ca ne plangem de dureri de cap, de spate, etc. dar cand le-ati intrebat ultima data ce dorinte au ele?
V-ati intrebat cate ganduri are o femeie intr-o singura zi? Serviciu, casa, copii, cumparaturi, s-a imbolnavit copilul, s-a imbolnavit sotul, planificarea bugetului, sa cumpar aia ca incepe scoala la copil, sa fac cealalta, muraturi ca vine iarna, zacusca, gemuri, curatenie. Si atunci canalizandu-ti energia spre toate celelalte, de unde sa mai ai energie si pentru raporturi sexuale nenumarate de cate ori vrea sotul?

laviniu 27.08.2011 13:58:26

Pentru mine femeia este ceva unic si special! Doar ca diger greu geloziile, posesivitatea excesiva, reprosurile interminabile, etc....Dvs. d-na maria40 , cred ca sunteti deosebita! Un gand bun!

NeInocentiu 27.08.2011 15:06:12

As vrea sa stiu ce i-a motivat pe unii sa spuna ca autoexcitarea este mai grava decat sexul de placere.

crestinOrtodoxa 27.08.2011 15:15:43

Eu am votat "la fel de grava", pt ca odata ce gandul unui pacat cuprinde mintea, doar ocazia lipseste sa facem acel pacat. Deci odata ce lasam autoexcitarea sa "comande", doar ocazia lipseste sa facem si desfranare.

Simturile isi fac de cap, e normal,asa e construit corpul. Si mintea la fel, si plasmuieste vise, peste care mai pune si satana plasmuirile lui...la fel ca pe vise trebuie sa tratam "autoexcitarea".Nu trebuie sa-i dam "dam apa la moara". N-o bagam in seama si incet incet, din obisnuinta stapanirii gandului, incepe sa se reduca si in simturi.

Totusi nu inteleg bine topicul, sincera sa fiu cred ca e un sondaj destinat barbatilor pt ca la femei nu cred ca sunt prea multe cazuri de "patima autoexcitarii". Eu n-am auzit niciodata de asa ceva la femei.Poate doar cu gandul, nu... cu fapta. :)

laviniu 27.08.2011 18:29:54

Citat:

În prealabil postat de crestinOrtodoxa (Post 394164)
Eu am votat "la fel de grava", pt ca odata ce gandul unui pacat cuprinde mintea, doar ocazia lipseste sa facem acel pacat. Deci odata ce lasam autoexcitarea sa "comande", doar ocazia lipseste sa facem si desfranare.

Simturile isi fac de cap, e normal,asa e construit corpul. Si mintea la fel, si plasmuieste vise, peste care mai pune si satana plasmuirile lui...la fel ca pe vise trebuie sa tratam "autoexcitarea".Nu trebuie sa-i dam "dam apa la moara". N-o bagam in seama si incet incet, din obisnuinta stapanirii gandului, incepe sa se reduca si in simturi.

Totusi nu inteleg bine topicul, sincera sa fiu cred ca e un sondaj destinat barbatilor pt ca la femei nu cred ca sunt prea multe cazuri de "patima autoexcitarii". Eu n-am auzit niciodata de asa ceva la femei.Poate doar cu gandul, nu... cu fapta. :)

Sfanta naivitate sau inocenta! Ati fi surprinsa cate femei fac asta, dar cate ar recunoaste? Cred ca aveti o vointa fantastica, daca sustineti ca nu trebuie bagata in seama autoexcitarea, pt cred ca vb din proprie experienta, nu? Oricum , felicitari! Numai bine!

GLAdoS 27.08.2011 19:04:29

Citat:

... la femei nu cred ca sunt prea multe cazuri de "patima autoexcitarii". Eu n-am auzit niciodata de asa ceva la femei.Poate doar cu gandul, nu... cu fapta. :)

Pe ce te bazezi cand ai facut afirmatia, pe instinctul feminin?... lol

Dumitru73 27.08.2011 19:52:39

Citat:

poate ca femeile sunt mai discrete in ce priveste viata lor intima ;)

laviniu 28.08.2011 10:14:00

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 394238)
poate ca femeile sunt mai discrete in ce priveste viata lor intima ;)

Poate da , poate nu, dar sa rogi o femeie sa recunoasca ceva in defavoarea sa , e ca si cum ai cere unei maimute sa iti vorbeasca in lb engleza...Hmm si totusi, daca ne-ar raspunde?!(maimuta, desigur)Oricum insa, femeile sunt jumatatile noastre divine si le iubim chiar si imposibile fiind uneori! Numai bine si doamnelor flori!

alina.elie 28.08.2011 14:42:04

Citat:

În prealabil postat de laviniu (Post 394369)
Poate da , poate nu, dar sa rogi o femeie sa recunoasca ceva in defavoarea sa , e ca si cum ai cere unei maimute sa iti vorbeasca in lb engleza...Hmm si totusi, daca ne-ar raspunde?!(maimuta, desigur)Oricum insa, femeile sunt jumatatile noastre divine si le iubim chiar si imposibile fiind uneori! Numai bine si doamnelor flori!

Si daca o va face vreodata, va fi atunci cand se va simti prea proasta sau prea beata si rareori o va recunoaste in fara unui barbat :D

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:08:29.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.