![]() |
Citat:
Hai ca fac un pas in spate si ies de aici pana nu deraiaza de tot topicul. Cu bine! |
Tocmai eram pe punctul să vă cer și eu un sfat, dar cum spui... să nu poluăm topicul :)
Să înțeleg că suntem numai trei? |
Mihai, Cezar, Cristian, Ovidiu, Crinrin - suntem deja 5.
Sosesc curind si intariri: Ruxandra, Tudor, Maria (diseara avem vizionare, toata familia!). Si vin acus, acus, multi altii, vei vedea! |
Insemnare fugitiva: in film procesul este, aparent, al unuia. Apoi se adauga inca unul (cel care a votat la inceput "nevinovat"). Apoi, treptat, toti ceilalti. Si toti ai lor! Intrucat unul isi aduce in proces, prin tresaritele evocari, mama; altul parintii, altul pacientii, altul copilul etc. etc. Pana si groparii sunt chemati, fireste, la proces!
vazut, si nevazut, parca tot-omul e chemat acolo... Si colac peste pupaza, poftim! Chiar si noi!...:))) |
Citat:
Sau Dragoș. Măcar Cătălin. |
Mai încerc o ultimă sugestie (ușor exotică): Maximilian....
apoi mă așez la locul meu, așteptând cu răbdare și bunăvoință revenirea în matca dezbaterii inițiale. |
Teodor. Sebastian.
|
Da' pe naș'-su cum l-au botezat nașii și părinții dumnealui? :39:
Mă rog, viitorul, se înțelege. |
Citat:
|
Citat:
Împăratul acela prigonitor de creștini era Maximian. Maximilian este numele unuia dintre cei șapte tineri sfinți din Efes ferecați în peșteră în vremea lui Decius cristianoctonul și "înviați" după 184 de ani. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:55:28. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.