![]() |
cel rau n-a vindecat pe nimeni??cum nu?nu ai auzit de oameni care au probleme de sanatate si se duc la vrajitoare,si aparent sau neaparent ,nu stiu cum e dar se vindeca.sa nu iti inchipui ca ajutorul a fost de sus.nuuu a fost de jos,cu siguranta.despre doamna asta Desanca nu am auzit decat aici pe forum,nIci nu mi-au trebuit prea multe detalii sa stiu.primul si singurul semn de intrebare a fost ca CINEVA CUTEZA SA SE CREADA INTRUPAREA SF DUH.Mai fratilor nici sfintii care ajutau la vindecarea unui om nu cutezau a spunne ca s-a intrupat in ei Sf Duh,ci spuneau ca au primit ajutor de la Duhul Sfant.Atat m-a mirat,indrazneala asta care mi se pare GOGONATA DE TOT. ???
|
vrajitoare?????????care vrajitoare vindeca orice boala ? care vrajitoare vindeca cand medicii mai dau o saptamana de viata, cel mult!sincer spune/mi tu si mai da/mi si un nume care a trecut prin asta si zau ca eu ma dau la fund!!!!!!!
|
vrajitoria este satana in om. Si din om trece in alt om.
Nu credeti in vrajitorie. Dumnezeu sa darame toti idolii vrajitori care se incred in satana si in slujitorii lui. Dumnezeu sa ne apere de toti vrajitorii si toate vrajile se se sfarme ca intunericul de Lumina Sfanta. Apara`ne Doamne si ne miluieste pe noi. |
"CEL RAU NU A VINDECAT NICIODATA PE NIMENI"
"Exista oameni care au intrat in slujba diavolului.Prin ei savarseste satana diferite FALSE MINUNI" "Diavolul nu poate vindeca decat bolile pe care singur le-a provocat"(Paisie Aghioritul) !!!!!Apoi cateva randuri din cartea MArii initiati ai Indiei si Parintele Pasie despre un vrajitor convertit la crestinism:"Am vindecat multi oameni, însă n-as fi putut face nimic fără ajutorul Satanei. îmi era imperios necesar să mă aflu întotdeauna cu el într-o legătură directă, pentru a mă putea călăuzi în toate actiunile mele...." ?????? |
Citat:
Dar toate aceste miracole nu au fost suficient cercetate nici de catre crestini, nici de catre Biserica ortodoxa, ci s-a trecut direct la denigrarea Dansei pe toate caile. Dar dovezile despre Divinitatea Doamnei sunt nenumarate si daca Biserica noastra le-ar fi luat in seama si le-ar fi cercetat cu atentie, atunci s-ar fi vazut clar cum lucreaza Dumnezeu intre oameni, cum Sfantul Duh s-a facut pe sine Om si s-a aratat noua ca sa-L vedem si sa-L intelegem, caci El ne-a vindecat, ne-a scos din moarte spirituala si din rataciti ne-a facut crestini credinciosi si practicanti. Doamna ne spunea - Oameni buni, mergeti in Biserici, Bisericile voastre sun goale! La ziua Cincizecimii, acum 2000 de ani, Duhul Sfant a pogorat peste o mana de oameni simplii, care intr-o mare de necredinciosi si intr-o lume total ostila lor, credeau in Divinitatea Domnului Iisus Christos Fiul lui Dumnezeu. Acolo, in incaperea de sus era o casa simpla si ei erau niste oamen la fel de simplii, dar cu credinta mare. Si desi in fata oamenilor nu erau preoti, in fata lui Dumneyeu erau, caci Duhul Sfant le-a dat harul si putrea de a se lupta cu indaratnicia contemporanilor lor. Crestinismul nostru de azi pe marea lor simplitate de atunci sta, pe simplitatea si pe devotamentul cu care L-au iubit, L-au urmat, L-au aparat si L-au aratat lumii. Acei ucenicii de atunci au luat muti dintre ei moarte muceniceasca pentru crezul lor si azi noi ii stimam si ii avem de modele. Acum, Dumnezeu in Sfanta Sa Treime din nou este coborat pe Pamant intr-o mare simplitate. Din Sfanta Treime, a Treia Persoana Suprema din Univers - Duhl Sfant a venit si s-a intrupat ca Om, dar de data aceasta in aspectul Sau feminin. Aceasa a socat pe toata lumea si aceasta pare a fi piatra de poticnire pentru multi, desi Doamna este aratata in Apocalipsa lui Ioan - Femeia Invesmantata cu Soarele si cu Luna sub picioare. Unii au spus ca aceasta fenmeie aratata in acest paragraf din Cartea Sfanta este Maica Domnului, dar nu este asa. Apostolul Ioan, care primise pe Maica Domnului sa o ocroteasca, daca pe Maica Fecioara ar fi avut in viziune, atunci ar fi scris ca este Dansa, deoarece o cunostea foarte bine. Dar el a scris despre altcineva, caci Dumnezeu pe altcineva i-a arata si aceasta persoana este Doamna Dsanca Nicolai din Arad. Toate profetiile biblice care sunt se potrivesc perfect Doamnei si Lacasului Sfant din Arad. Acolo oamenii moderni ai zilelor noastre l-au gasit pe Dumnezeu si L-au iubit din tot sufletul si L-au urmat. Dupa plecarea Doamnei, misiunea este continuata de fiul Dansei, din vointa Divina, iar domnul Oliver Niclai desi foarte tanar, este Slujitorul lui Dumnezeu pe Pamant, vas ales al Divinitatii, iar despre el se spune in Apocalipsa ca - a fost rapit la Tronul lui Dumnezeu si ca va conduce lumea cu toiag de fier. Acestea amandoua afirmatii sunt foarte adevarate in privinta lui, dar aceste lucruri ar trebui cercetate cu atentie. Cine are lumina de la Dumnezeu si merge si la Arad, nu se poate sa nu o recunoasca si sa nu o simta si acolo! Cine are numai ura si rautatea nu va vedea nimic, asa cum acum 2000 de ani, aceia care au cerut moartea Fiului lui Dumnezeu erau orbiti de intunericul din lume. Daca privim cu atentie ce s-a intamplat atunci, vom vedea ca nu se ia aminte deloc la erorile care s-au facut fata de Domnul Iisus atunci si ca multi oameni nu iau aminte la simplitatea lui Dumnezeu. Cei care au vorbit de rau pe Doamna Desanca Nicolai au incalcat poruncile lui Dumnezeu in mai multe feluri. 1. Nu au fost acolo si nu au cercetat si nu au procedat precum apostolii de altadata, care l-au cautat pe Domnul Iisus cand au auzit de El, au stat de vorba cu El, s-au convins, iar apoi au marturisit public. 2. Nu respecta porunca data de Domnul Iisus Christos Insusi acum 2000 de ani care le-a spus ucenicilor Sai - Cercetatile pe toate si tineti pentru voi ce este bun! Cati au cercetat? Cati vorbesc azi in necunostinta de cauza? Marturiile noastre ale celor care ne-am vindecat de ce nu sunt luate in seama? De ce faptele acelor oameni, care au trait pe Pamant si sut demni de a fi canonizati sunt atent studiate si cercetate si marturiile despre faptele lor sunt stranse cu grija, iar cele despre Doamna si viata sa nu? Nu dupa roadele sale se cunoaste omul? Aceste roade ale Doamnei Desanca nu le ia nimeni in seama din pacate si astfel se pierd dovezi inestimabile depre trecerea pe Pamant a Sfantuli Duh ca Om. Cine nu intelege sau nu crede, de ce nu cere sfat de Sus de la Dumnezeu, ca sa-i arate adevarul si sa nu greseasca? Cati s-au rugat la Sfantul Duh sa-i lumineze inainte de a deschide gura sa zica sau sa scrie denigrarile lor? 3. Cei care nu cred in divinitatea Doamnei, in virtutea legilor omenesti ale Statului Roman, sunt liberi sa creada in ce vor. Dar de ce incalca porunca data tuturor crestinilor, care spune - Sa nu vorbesti de rau, sa nu barfesti! Nu cumva acei oameni se fac vinovati de incalcarea poruncilor sfinte? 4 In Biserica ortodoxa se spune, ca de sufletele celor adormiti trebuie sa vorbim numai de bine, deoarece ajunsi in Cer, ei si-au luat rasplata de la Dumnezeu. Cei care nu cred in Doamna ar trebui macar sa o trateze cu respectul cuvenit orcarui om pamantean care a adormit intru Domnul. Oricum viitorul si Judecata lui Dumnezeu va arata cu prisosinta de partea cui este adevarul. 5. Muta lume a luat de buna ce au scris niste jurnalisti fara scrupule, care au mers la Templu cautind sa gaseasca ceva din care sa scrie stiri de senzatie si sa-si vanda astfel ziarele. Cand au fost descoperiti de Dumnezeu si intentiile lor s-au razbunat aruncand cu noroi in tot ce au putut. Acestia sunt crestini demni de crezare? Acestia care semneaza articolele denigratoare la adresa doamnei si a lui Oliver, merg la Biserica se roaga, se spovedesc, tin posturile, ce si cat cunosc din crestinism si mai ales cate din porunci respecta? Haideti sa vedem si calitatea acestor oameni, care isi permit sa dea verdicte... Cu ce sunt ei mai buni, ce fapte mai bune decat Doamna au facut ei, cu ce masura au masurat ei si ce etalon au luat? Unde este moralitatea lor de jurnalisti? Dar miile de scrisori pe care oamenii simplii le-au scris despre cum s-au vindecat, ce boli au avut, ce au simtit si ce revelatii au avut, de ce nu le citeste nimen? Multe din aceste scrisori Doamna Desanca le-a publicat, iar altele sunt acolo la Templu si stau marturie oricand si oricui. Raul din lume abunda si se revarsa pe toate caile, prin ziare reviste, prin televiziuni, prin saituri si dupa cum vedem acesta este tratat cu ingaduinta. Viciile omenesti si incalcarile de lege par a fi ceva normal si sunt chiar legiferate si toate acestea nu ingrijoreaza pe nimeni. Credem ca adevaratii dusmani ai crestinismului sunt cu totul si cu totul altii si in aceasta batalie este nevioe de toate fortele luminii. Inchei cu regretul amarnic, ca in Romania tara aleasa de Dumnezeu pentru a primi pe Inaltii Trimisi Ceresti Duhul Sfamnt ca Om si Noul Mesia sunt tratati cu atata raceala. Noi acum traim vremuri foarte mari, dar asa cum spune Domnul in Biblie de mai multe ori - Cine are ochi de vazut sa vada si cine are urechi de auzit sa auda, dar se pare ca multi nu au, iar pe unii care au nu ii intereseaza. Pacat! Bunul Dumnezeu sa ne ajute si Lumina Duhului Sfant sa ne calauzeasca pe toti! |
Domnul Iisus ,D Desanca ,D Oliver trei nume venite din cer !
Doar cand le ai in suflet tiparit poti sa spui "Omule esti fericit"! Da oameni buni sant una dintre miile de persoane care au trecut pragul Templului Luminii de la Arad si care a primit vindecare trupeasca si sufleteasca.O iubire imensa fata de Domnul Iisus si Duhul Sfant.Da m-am exprimat foarte corect DUHUL SFANT, acest DUH SFANT care s-a intrupat in corp fizic in aceasta Doamna a Luminii. Aceasta Doamna minunata care cu vocea-i cristalina ii indreapta pe toti la lumina,credinta si iubire.Da, Doamna DESANCA prin puterea ce i s-a dat de la TATAL CERESC reuseste sa faca acele lucruri pe care numai Domnul Iisus le-a mai facut acum 2000 de ani.Noi martori ai iubirii sale, am vazut cu ochii nostrii minunile Dumnezeiesti care au loc la Templu Luminii zi de zi, clipa de clipa! Iar pentru cei ce speculati si veniti sa cercetati lucrarea lui Dumnezeu convingeti-va personal si vedeti tot ce se intampla in Templu Luminii la Arad.Nu mai inproscati cu noroi fiinta de lumina care a avut o misiune foarte grea pe pamant.Misiunea Doamnei nu s-a terminat, Ea continua sa fie si azi dupa plecarea Domnei Desanca din Templu Luminii. Eu personal nu am cunoscut-o in plan fizic pe Doamna Luminii dar cand Bunul Dumnezeu a vrut sa ajunga la Arad eu si copilul meu am simtit si am vazut ca acest Templu Sfant este locul unde te poti intalni cu Dumnezeu , Maica Domnului , Duhul Sfant si Domnul Iisus Hristos. Totul este sa ai credinta iar restul vine de la sine! Dar credinta este un dar pe care nu toti il primesc , este un dar pe care ti-l da doar DUMNEZEU! Cei ce nu au acest dar sunt saraci , mai saraci cu o viata.Daca o iubiti sau nu pe Doamna Desanca , daca o recunoasteti sau nu , nu are importanta, Doamna Desanca va iubeste la fel, ea ne arata calea spre lumina,in rest noi suntem cei ce hotaram.Tot ce se intampla la Templul Luminii din Arad este real, toate lucrurile sunt reale nu sunt fenomene parapshihologice.Si pentru ca sa va convingeti va rog sa mergeti personal pe Strada Porumbitei nr 23 din ARAD. NU VETI REGRETA ! |
frate george, nu te supara da vorbesti prostii
|
Doamne ajuta.
pt cei care o venereaza pe acea femeie din arad si sunt crestini ortodocsi,va sugerez un pelerinaj la manastirea prislop hunedoara, in data de 28 noiembrie la parastasul parintelui Arsenie Boca. Va va schimba viata. |
Doamne ajuta.
pt cei care o venereaza pe acea femeie din arad si sunt crestini ortodocsi,va sugerez un pelerinaj la manastirea prislop hunedoara, in data de 28 noiembrie la parastasul parintelui Arsenie Boca. Va va schimba viata. |
Fratilor, haideti sa ne bucuram de marele duhovnic, care a fost parintele Arsenie Boca,si in data de 28 noiembrie sa participam la parastasul de 18 ani, la manastirea prislop jud. hunedoara.
Acest mare duhovnic a savarsit nenumarate minuni in timpul vietii si savarseste si astazi. Bunul Dumnezeu sa va calauzeasca pasii in data de 28 noiembrie spre manastirea prislop. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:15:57. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.