Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Propunere legislativa:Finantarea bisericii de la credinciosi, nu (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13911)

Dumitru73 29.09.2011 19:37:21

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 403930)
Te simti vizat?

Cei de la ASUR si-au demonstrat prostia de prea multe ori, comunicatele lor stau marturie in acest sens, nici nu mai merita bagati in seama. Ei incerca sa se afirme, de aceea periodic scot cate o ineptie anti-BOR si in general anti-ortodoxie. ( n-au nimic cu celelate culte) Cel mai penibil comunicat e de departe acea analiza pe text a unei cuvantari a Patriarhului Daniel, din care rezulta ca nu sunt capabili sa inteleaga un text clar, explicit, scris in limba romana, insa vor sa dea lectii altora.

nu, nu ma simt vizat. in nici un caz.
dar de la afirmatia ca sunt anti-crestini si pana la faptul ca ar fi gay, e o diferenta.

ioanna 29.09.2011 19:39:41

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 403934)
dar de la afirmatia ca sunt anti-crestini si pana la faptul ca ar fi gay, e o diferenta.

Tot ce-i posibil, pentru ei valorile crestine sunt nule. E o posibilitate care nu poate fi exclusa, nu ca ar conta, oricum, activitatea lor vorbeste cel mai bine despre ei, eu una m-am lamurit.
Ultima ineptie a asociatiei ASUR- nu le convine intrebarea de la viitorul recensamant:
Carei religii considera persoana ca apartine? , cu toate ca exista varianta de raspuns nicio religie, insa asociatia secular-atee se simte ofensata de aceasta intrebare si vrea sa o inlocuiasca cu In prezent persoana apartine sau nu unei religii? Oamenii astia chiar se plictisesc :) Cica e o ofensa pentru ei, ca se presupune ca ar avea o religie. Probabil aduna semnaturi, petitii si alte bla,bla-uri sa schimbe intrebarea, pentru ca in opinia lor aceasta intrebare favorizeaza Biserica.

Dumitru73 29.09.2011 19:52:22

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 403935)
Tot ce-i posibil, pentru ei valorile crestine sunt nule. E o posibilitate care nu poate fi exclusa, nu ca ar conta, oricum, activitatea lor vorbeste cel mai bine despre ei, eu una m-am lamurit.

te agati de o idee tampita, fara nici o baza, si-mi spui ca este o posibilitate?

ioanna 29.09.2011 19:59:08

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 403940)
te agati de o idee tampita, fara nici o baza, si-mi spui ca este o posibilitate?

Dumitru73, faci parte din ASUR? Ideea nu e deloc tampita, am spus ca e o posibilitate, din moment ce unele voci din cafeneaua umanistilor sunt pentru legalizarea casatoriilor homosexuale. Si cu asta am terminat cu ei, chiar nu merita sa le facem atata reclama. O seara placuta!

FlaviusM 29.09.2011 20:06:10

Citat:

În prealabil postat de vlad90 (Post 403920)
Aia de la asociatia secular umanista sunt doar niste nesimtiti indraciti, si gay pe deasupra.

Pe ce baza faci aceasta afirmatie?

vlad90 29.09.2011 22:22:54

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 403925)
cand nu ai argumente treci la jigniri ... specific ...

"Biografia" ta spune totul.

"Am fost candva credincios. Acum nu mai sunt. Nu spun ca sunt ateu, spun doar ca nu mai cred."

Desteapta-te, romane!

vlad90 29.09.2011 22:23:38

Citat:

În prealabil postat de FlaviusM (Post 403949)
Pe ce baza faci aceasta afirmatie?

Ma mai informez si eu.

spre_rasarit 30.09.2011 13:14:17

Pana la urma tot Dumnezeu conduce lumea si tot ce vrea Dumnezeu se intampla.
Pai sa se dea inapoi averile Bisericii luate si apoi mai vorbim.

Dumitru73 30.09.2011 13:15:48

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 403944)
Dumitru73, faci parte din ASUR? Ideea nu e deloc tampita, am spus ca e o posibilitate, din moment ce unele voci din cafeneaua umanistilor sunt pentru legalizarea casatoriilor homosexuale. Si cu asta am terminat cu ei, chiar nu merita sa le facem atata reclama. O seara placuta!

nu fac parte din ASUR ...

Dumitru73 30.09.2011 13:16:18

Citat:

În prealabil postat de vlad90 (Post 403977)
"Biografia" ta spune totul.

"Am fost candva credincios. Acum nu mai sunt. Nu spun ca sunt ateu, spun doar ca nu mai cred."

Desteapta-te, romane!

Asta iti spun si eu ... desteapta-te!!!

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:30:04.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.