Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Pocainta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5019)
-   -   Rugaciune pentru post (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1413)

patinina34 29.11.2008 23:24:16

rugaciune- cerere

Citat:

În prealabil postat de iosif (Post 17830)
Rugati-va unii pentru altii, este o porunca divina esentiala si este mereu actualizata in Sfanta Liturghie. Parintele Ion Bria vorbeste foarte frumos despre Liturghia de dupa Liturghie, adica despre starea in care trebuie sa fim dupa ce participam la litughie.

Pentru acest post, pentru cei cu inima deschisa catre Dumnezeu si catre ceilalti, m-am gandit sa va propun sa ne rugam unii pentru altii ca Dumnezeu sa ne arate ranile sufletesti sa ne vindece sufletele.

Cei ce au nevoie de rugaciunea celorlalti, va rog sa va inscrieti in acest topic. Dumnezeu sa ne daruiasca post cu multa lumina si vindecare de toata neputinta.

Va rog sa va rugati cu mine si pentru mine in acest post.
Motivele pentru cerere de rugaciuni:
1. in anul 2007 in luna noiembrie, 20 am pierdut locul de munca
2. dupa postul Craciunului cineva mi-a spart casa, pagube imense
3. in anul 2008 in luna noiembrie, 20 am pierdut din nou locul de munca
4. imediat dupa peirderea locului de munca cineva mi-a taiat cauciucurile noi- singura masina cu cauciucurile taiate in parcare era a mea

M-am gindit in toate felurile si tot nu inteleg ce mi se intimpla si de ce.
Imediat dupa inceprea postului patesc ceva grav. Data de 20 noiembrie este si coincidenta cu ziua de nastere a sotului meu care este foarte bolnav, dar are si patima bauturii si pentru care ma rog mereu.
M-as bucura daca cineva mi-ar indica o rugaciune speciala, sau daca cineva s-ar putea ruga cu mine.
Numele meu este Nina.Va multumesc din suflet tutturor care incerca sa ma ajute sa descifrez cele intimplate si tuturor celor care se roaga pentru mine.

beliver 30.11.2008 00:44:04

Rugaciune pentru post.

Tot ce ni se intampla in aceasta viata este pentru binele nostru sufletesc,eu asa cred,dar numai peste un timp ne dam seama de acest lucru.Dumnezeu stie ce e mai bine pentru noi si trebuie sa-i multumim pentru tot ce ne da chiar daca noua nu ne place,sincer trebuie sa-I multumim si apoi vom intelege si de ce a lasat sa se intample unele lucruri.Particip la rugaciunea comuna cu tot dragul,propun sa facem o lista cu prenumele celor care vor sa se roage si mai propun acatistul Domnului nostru Iisus Hristos.Doamne ajuta!

antoniap 30.11.2008 14:43:27

Parintele Arsenie Boca spunea ca atunci cand se aduna foarte multe necazuri pe capul nostru trebuie sa fim atenti sa vedem daca nu avem pacate nespovedite. Si mai spunea ca Dumnezeu ne cheama spre El mai ales prin necazuri. Deci pot avea necazuri si cei pe care Dumnezeu ii iubeste. Exista atatia oameni care in urma unor siruri de necazuri s-au pocait si au inceput sa duca o viata cu adevarat crestineasca. Unii au luat drumul manastirii, altii sunt buni crestini in mijlocul multimii, fiind pilde vii pentru cei apropiati ai lor.

dorinastoica14 30.11.2008 18:46:24

Aceasta rugaciune mai continua? Era o idee foarte buna.

antoniap 30.11.2008 20:31:37

Rugaciunea Sfantului Efrem Sirul

Doamne si Stapanul vietii mele, duhul trandaviei,al grijii de multe, al iubirii de stapanie si al grairii in desert, nu mi-l da mie.

Iar duhul curatiei, al gandului smerit, al rabdarii si al dragostei, daruieste-mi-l mie, slugii Tale.

Asa, Doamne, Imparate, daruieste-mi sa-mi vad greselile mele si sa nu osandesc pe fratele meu, ca binecuvantat esti in vecii vecilor. Amin.

iosif 07.12.2008 00:56:27

sa continue rugaciunea! se vor gasi pe forumul acesta oameni cu suflet care sa se roage si pentru ceilalti! iar Dumnezeu va primi rugaciunea bunavointei noastre!

eduardd 12.12.2008 21:30:13

Cristina
Steliana
Octavia
Dorina
Geta
Georgeta

Bolnavi grav

eduardd 16.12.2008 20:25:21

Va rog cei ce binevoiti sa pomeniti pe Catalina. Are cancer (metastaze), tocmai m-a anuntat ca i-a atins (si) ficatul.

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:56:24.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.