Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14398)

Yasmina 13.01.2012 21:41:32

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 421865)
Cei care zic ca iubesc jegoasele astea de javre sa puna mana sa-i adopte,sa-i tina acasa si sa-i pupe in bot cat or vrea! Daca erau cu adevarat iubiti de cineva nu ar mai fi fost pe strada! Si eu am animal si mi-l tin in casa,nu supara si nu deranjeaza pe nimeni!

Raoul,stii ce ma face pe mine sa rad?
Este tocmai acest fapt din citatul tau.
De obicei cei care adopta caini si au grija de ei,sunt batjocoriti de ceilalti de numa'numa'.
Defapt si acest fapt nobil este deranjant pt popor,ei vor sari la gatul "catelarilor"cu intrebari de genul"de ce nu adopti un copil?","de ce nu hranesti un om al strazii?"Deci nu sunt multumiti nici cu adoptia.

In schimb ar vrea sa deturneze milostenia iubitorilor de caini in alta directie,fara ca ei insisi sa faca ceva concret in acele domenii.
Aceste specimene doar dau directiuni despre ce anume sa faca sau nu faca alti semeni,de parca ii au in grija ca si sclavi.

Eu una nu am nevoie de nimeni care sa-mi managerieze viata si alegerile.Slava-Domnului,am parinti,un manager la serviciu si un duhovnic.

guardian knight 13.01.2012 21:49:18

Citat:

În prealabil postat de AnnaKarenina90 (Post 421882)
Te'ai amestecat in discutia mea cu Raoul, ca sa spui asa din senin, cum sustinatorii "javrelor" sunt asa si pe dincolo! Si tot asa, din senin, imi vine mie acum sa spun ca oamenii care vorbesc cu atata ura nu fata de caini ci fata de orice creatura vie, creatie a Domnului sunt cam pe la acelasi nivel cu animalele pe care va inversunati voi atat.

io nu m-am amestecat in discutia dumitale,asta ti s-a nazarit dumitale ! N-am avut nici o treaba cu dumneata,eu am facut o remarca generala asupra maidanofililor fanatici ,din cauza carora se pot intampla tragedii de felul celor expuse de colegul nostru !

Am facut rau ca am luat apararea semenilor mei in dauna fiintelor necuvantatoare numite caini ???

De ce ma rog nu va scandalizati la fel,si cand e vorba de simpaticii vitelusi loviti cu barda in cap, pentru a deveni carnea cu care faceti sarmale sau mici ???
de unde aceasta preferinta pentru caini, mai ales la femei (am remarcat ,in mod ciudat !) ?!

guardian knight 13.01.2012 21:50:51

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 421887)
Termina cu ironiile. S-a vandut TOT! Ce a privatiza/vandut Basescu?? A fost si impotriva privatizarii Petrom,unde a fost mana lu' bombonel. In fine,nu le iau apararea pdl-istilor,dar sunt mai buni ca psd,asta e clar! Iliescu ne-a nenorocit!

Imi pare rau,chiar nu am inteles. Deci intre mine si caine,cine vroiai sa moara??

nu cainele, evident, cainele e sfant ! (ha,ha,ha !)
-e o gluma !

AnnaKarenina90 13.01.2012 21:52:18

Citat:

În prealabil postat de guardian knight (Post 421911)
nu cainele, evident, cainele e sfant ! (ha,ha,ha !)
-e o gluma !

O gluma la fel de... nereusita ca si glumetul.

guardian knight 13.01.2012 21:55:22

Citat:

În prealabil postat de AnnaKarenina90 (Post 421913)
O gluma la fel de... nereusita ca si glumetul.

asta e caracteristica voastra a filo-cinilor, sunteti agresivi ca ei, pana la urma,fata de semneii vostri umani pe care ai urati !
pana la urma se demonstreaza singura teza mea !

io, nu am facut atac la persoana, impotriva dvs, ceea ce dvs aiti facut cu nonsalanta !

AnnaKarenina90 13.01.2012 21:57:21

Citat:

În prealabil postat de guardian knight (Post 421910)
Am facut rau ca am luat apararea semenilor mei in dauna fiintelor necuvantatoare numite caini ???

Nu, ai facut rau ca te'ai exprimat la fel de civilizat ca unul din mahala si cu tot atata bunatate crestineasca precum unul care vandalizeaza statui de sfinti in Timisoara.

Citat:

De ce ma rog nu va scandalizati la fel,si cand e vorba de simpaticii vitelusi loviti cu barda in cap, pentru a deveni carnea cu care faceti sarmale sau mici ???
de unde aceasta preferinta pentru caini, mai ales la femei (am remarcat ,in mod ciudat !) ?!
FYI, eu nu fac nici sarmale, nici mici!
Nu e vorba de o preferinta pentru caini, ci pentru umanitate fata de orice creatura vie! La biserica ta nu se invata ca si cainii sunt creatia Domnului? Sau tot ce nu ii convine omului ar trebui sa dispara de pe pamant, pentru ca deh, Dumnezeu ne'a dat libertatea de "a face legea" aici si de a ne juca la randul nostru, de'a dumnezeii cu tot ceea ce ne inconjoara!
Am inteles ca ai o parere. Tu crezi ca maidanezii ar trebui eutanasiati. Foarte bine, spune asa! Dar cand incepi cu exprimari de mahala, esti cam la nivelul acelui animal pe care il urasti atat de mult cu sufletul tau imens de crestin!

guardian knight 13.01.2012 21:58:10

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 421902)
Yasmina,deci am dreptate sau nu? Dar fi sincera si realista! Crezi ca de nebun mi-a venit toata ura asta peste noapte?? M-a muscat,intelege,am urma pe picior! Daca nu aveam spray-ul m-ar fi doborat toti cei trei caini,ma faceau praf! V-ati fi bucurat mai mult sa auziti ca va scriu din spital si cu semne pe viata?? Raspundeti la obiect,da sau nu. Puteti sa spuneti "DA" fara nicio problema,nu ma supar,dar macar fiti voi! Sa terminam cu bunatatea asta excesiva atunci cand chiar nu e cazul.

tu nu vezi ca raspunsul lor e un : DA, hotarat ???!!!

Lucian008 13.01.2012 21:58:32

Citat:

În prealabil postat de guardian knight (Post 421916)
asta e caracteristica voastra a filo-cinilor, sunteti agresivi ca ei, pana la urma,fata de semneii vostri umani pe care ai urati !

io, nu am facut atac la persoana, impotriva dvs, ceea ce dvs aiti facut cu nonsalanta !

Terminati cu atacurile la persoana. Una e sa ataci ideile si parerile cuiva si cu totul altceva e sa ataci persoana respectiva. Mai josnic e sa ataci o persoana pe care nu o cunosti.
Deci va rog sa incetati.

AnnaKarenina90 13.01.2012 21:59:52

Citat:

În prealabil postat de guardian knight (Post 421916)

Te sfatuiesc amical sa incerci sa afli semnificatia cuvintelor pe care le folosesti inainte sa le pui intr'o propozitie care oricum pare formulata de un elev de gimnaziu. Si nu teza ta se confirma, ci a mea. Si anume ca majoritatea celor care urasc animalele sunt barbari din foarte multe puncte de vedere. Iar asta se reflecta adeseori si in intelectul lor subdezvoltat!

guardian knight 13.01.2012 22:00:12

Citat:

În prealabil postat de AnnaKarenina90 (Post 421917)
Nu, ai facut rau ca te'ai exprimat la fel de civilizat ca unul din mahala si cu tot atata bunatate crestineasca precum unul care vandalizeaza statui de sfinti in Timisoara.

FYI, eu nu fac nici sarmale, nici mici!
Nu e vorba de o preferinta pentru caini, ci pentru umanitate fata de orice creatura vie! La biserica ta nu se invata ca si cainii sunt creatia Domnului? Sau tot ce nu ii convine omului ar trebui sa dispara de pe pamant, pentru ca deh, Dumnezeu ne'a dat libertatea de "a face legea" aici si de a ne juca la randul nostru, de'a dumnezeii cu tot ceea ce ne inconjoara!
Am inteles ca ai o parere. Tu crezi ca maidanezii ar trebui eutanasiati. Foarte bine, spune asa! Dar cand incepi cu exprimari de mahala, esti cam la nivelul acelui animal pe care il urasti atat de mult cu sufletul tau imens de crestin!

unde am avut exprimari de mahala, la cine am dat in cap, pe cine am injurat si insultat direct ???!!!
io nu am facut decat sa vorbesc la modul general, de unii fanatici madanofili,si dvs, ati sarit direct la atacuri personale la adresa mea ,si ma mai luati si cu pers a 2-a, poate totusi sunt mai in varsta,mai stii ???

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:30:35.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.