![]() |
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Daca aveau alte religii care erau acestea? De ce au format aceasta religie, din ce motiv? |
Citat:
|
Va multumesc pentru raspunsuri. Acest domn Miller avea studii teologice adica era pastor/preot sau un simplu enorias? Ce este Marea dezamagire?
|
Citat:
|
Epilog...
"Si Se mira de necredinta lor..." (Marcu 6:6)
"Te laud, Tata, Doamne al cerului si al pamantului, pentru ca ai ascuns aceste lucruri de cei intelepti si priceputi, si le-ai descoperit pruncilor. Da, Tata, Te laud, pentru ca asa ai gasit Tu cu cale!" (Matei 11:25, 26) |
Citat:
Citat:
Citat:
P.S. Am încercat să fiu cât mai concis deși ar fi multe de spus cu privire la aceste evenimente, dl. Patrie și Credință va avea desigur mai multe amănunte la subiect. Cred însă că ne-am îndepărta de topic, mult mai adecvat fiind [COLOR=#0066cc]acesta[/COLOR]. |
Citat:
A nu se confunda Sfînta Tradiție cu oriceiurile populare necreștine, așa-zise băbești, care s-au amestecat de-a lungul timpului în slujbele ortodoxe de înmormîntare și nu numai. Oricine are puțin discernămînt poate sesiza că aceste obiceiuri nu au nimic în comun cu Predania Sfinților lăsată nouă de veacuri și peste veacuri. |
daca Miller ar fi citit Scripturile din dorinta de a le respecta, nu ar fi profetit tampeniile respective, deoarece timpurile si perioadele nu sunt in grija noastra.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:11:11. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.