Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   Ce veti face pe 21 decembrie? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14537)

ovidiu b. 24.05.2012 16:18:55

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 447039)
Cade vineri, vezi în calendar. Cred că o să-mi iau liber.

Măi Florine, du-te și spovedește-ți acest gând care văd că nu te slăbește deloc. Chiar sunt curios ce îți zice duhovnicul sau ce ți-a zis dacă ai discutat cu el.

kikyo_ea 24.05.2012 16:21:21

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 447039)
Cade vineri, vezi în calendar. Cred că o să-mi iau liber.

Ziua aceea va veni pe neasteptate. In nici un caz nu o sa fie cand isi dau unii cu presupusul... Cert este ca trebuie sa fim pregatiti sufleteste, sa ne rugam ca si cand acea zi ar fi in clipa urmatoare!

Raoul 25.05.2012 01:03:41

Eu cred ca o sa ies la o bere,ma intalnesc cu o fata ceva,mai cu o treaba,una-alta... Cine crede in toate prostiile astea? Stiu ca era disperare mare cand am intrat in anul 2000. Eu nici atunci nu aveam treaba,poate prea putin,insa aveam 11 ani abia.

lore86 25.05.2012 12:15:58

bere?

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 447186)
Eu cred ca o sa ies la o bere,

Atunci nu e dezlegare nici la vin, dar mai la bere? ;)

Simply_me 25.05.2012 12:33:23

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 428459)
Fie că sînteți credincioși sau necredincioși, conspiraționiști sau nu, există motive serioase de îngrijorare pentru ziua de 21 decembrie 2012. Ziarele, Internetul, posturile de radio, televiziunile vor vui din ce în ce mai mult cînd ne vom apropia de ziua atît de mediatizată. Va fi o isterie generală cum nu a mai fost nicicînd.

Deci, cum vă pregătiți pentru acel moment și ce veți face atunci? Veți lua din timp măsuri suplimentare de siguranță? Veți face provizii? Vă veți aduna atunci la un loc împreună cu prietenii, familia, cunoștințele?

Hristos s-a Înaltat, daca ziua de maine nu este a mea...dar apoi ziua de 21 decembrie 2012....?

Florin-Ionut 25.05.2012 14:07:04

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 447186)
Eu cred ca o sa ies la o bere,ma intalnesc cu o fata ceva,mai cu o treaba,una-alta...

Ești în căutare? Succes!

ovidiu b. 25.05.2012 14:09:55

Citat:

În prealabil postat de Simply_me (Post 447294)
Hristos s-a Înaltat, daca ziua de maine nu este a mea...dar apoi ziua de 21 decembrie 2012....?

Mai ales că în Sfânta Scriptură este precizat: "Privegheati si va rugati, ca nu stiti ziua nici ceasul cand vine Fiul Omului".

"Iar de ziua si ceasul acela nimeni nu stie, nici ingerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatal". (Matei 24,26)

Florin-Ionut 25.05.2012 14:20:55

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 447313)
Mai ales că în Sfânta Scriptură este precizat: "Privegheati si va rugati, ca nu stiti ziua nici ceasul cand vine Fiul Omului".

"Iar de ziua si ceasul acela nimeni nu stie, nici ingerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatal". (Matei 24,26)

Nu crede nimeni de pe acest forum [sper] că ziua Judecății de Apoi este 21 decembrie anul ăsta. Se știe că de la venirea lui Antihrist pînă la sfîrșitul lumii vor trece 7 ani - și el nu a venit încă la putere.

Doar merge vorba că atunci, pe 21, va începe o nouă eră artificial indusă omenirii, o perioadă de confuzie generală, de haos și anarhie, de necredință șamd. A se înțelege că ziua aceea de vineri va presupune sfîrșitul normalității (așa cum este înțeleasă astăzi normalitatea, nu cum ar trebui să fie).

ovidiu b. 25.05.2012 15:14:30

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 447315)
Nu crede nimeni de pe acest forum [sper] că ziua Judecății de Apoi este 21 decembrie anul ăsta. Se știe că de la venirea lui Antihrist pînă la sfîrșitul lumii vor trece 7 ani - și el nu a venit încă la putere.

Doar merge vorba că atunci, pe 21, va începe o nouă eră artificial indusă omenirii, o perioadă de confuzie generală, de haos și anarhie, de necredință șamd. A se înțelege că ziua aceea de vineri va presupune sfîrșitul normalității (așa cum este înțeleasă astăzi normalitatea, nu cum ar trebui să fie).

Dacă nu știm ziua Judecății, de ce am ști ziua venirii lui Antihrist. Cât despre vorbele care circulă nu ar trebui să plecăm urechea. Dacă ar fi să ne luăm după ele de câte or ar fi fost sfârșitul lumii?

Să luăm aminte că nu știm ceasul nici ziua când va veni Fiul Omului și deci să fim pregătiți. Să cugetăm la ziua de astăzi pentru că ziua de mâine poate fi a Domnului. Care dintre noi avem certitudinea că până în 21.12 vom mai fi în viață?

lore86 25.05.2012 15:36:14

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 447315)
Se știe că de la venirea lui Antihrist pînă la sfîrșitul lumii vor trece 7 ani - și el nu a venit încă la putere.

Da? eu stiam de 3 ani jumate ca o similitudinea cu perioada de propovaduire a lui Hristos.(ambii se vor naste dintr-o evreica, doar ca Domnul s-a nascut din Fecioara iar celalat dintr-o desfranata, ambii isi vor incepe lucrarea in chip vazut la 30 de ani, ptr o perioada de 3 ani si jumatate etc)
Citat:

Interesanta exprimare. In logica exista un principiu: negarea unei negatii inseamna de fapt afirmarea ei.
Acum daca sfarsitul nenormalitatii se va sfarsi ar insemna sa inceapa normalitatea, nu? Adica nenormalitatea ptr cei nenormali. Eu personal cred ca haosul se va instaura pic cu pic...Depinde de atitudinea noastra cat de repede se va face. Daca vom continua sa ramanem normali si sa ne sustinem normalitatea, probabil ca procesul se va intarzia. Daca vom marturisi si noi ca cei multi, probabil ca anarhia, in primul rand spirituala, se va instaura cu succes.

Ora este GMT +3. Ora este acum 23:07:33.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.