Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Christofobie în Marea Britanie (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14696)

stefan florin 24.03.2012 15:06:49

Citat:

În prealabil postat de FlaviusM (Post 436695)
"Aberatiile" de care vorbesti sunt un adevar stiintific. Creationismul nu este o stiinta, in consecinta el nu are ce cauta la orele de biologie sau zoologie.

si evolutionismul prin ce este stiinta? Este doar o teorie care nici pana in data de astazi 24.III.2012 NU A FOST DOVEDITA! Mai mult ai spus o prostie si anume ca evolutionismul este un adevar stiintific

FlaviusM 24.03.2012 15:24:16

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 436728)
si evolutionismul prin ce este stiinta? Este doar o teorie care nici pana in data de astazi 24.III.2012 NU A FOST DOVEDITA! Mai mult ai spus o prostie si anume ca evolutionismul este un adevar stiintific

Teoria evolutiei chiar este un adevar stiintific, iar cand spui ca "este doar o teorie" dovedesti numai ca nu stii ce inseamna termenul "teorie stiintifica". Eu zic sa te mai informezi.
In orice caz, chiar si presupunand ca teoria evolutiei ar fi invalidata, asta nu ar insemna deloc vreun avantaj pentru creationism. Creationismul nu are nici o legatura cu stiinta, ci cu religia.

Oltiq22 28.03.2012 14:19:17

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 436678)
Neutru din punct de vedere religios ar însemna, după umila și neînsemnata mea opinie, să nu mai fie predate aberațiile evoluționiste la materiile gen "biologie", "zoologie" etc. Sau măcar să fie predate ambele variante, nu?

O intrebare am. La ce ora ar trebui sa fie predat creationismul? la fizica? chimie? biologie? matematica?

El se preda(din cate stiu) la ora de religie, unde e si locul lui. Ora de religie este optionala, asa cum este si creationismul. Si asa sper ca va ramane.

Despre icoane in clasa, nu am o parere insa am o intrebare: Ati fi de acord ca in clase sa fie si simboluri de la alte religii ?

DragosP 28.03.2012 14:38:21

Ziceai că ai o întrebare, dar ai pus două. Hai să răspund la prima.
Unde vrei tu să fie predat.
Dar răspunde-mi și mie la întrebarea asta: cum a apărut viața? Și dacă o faci, indică-mi un experiment realizat de om care să confirme teoria.
Mulțumesc pentru atenție.

ioanna 28.03.2012 17:26:16

Citat:

În prealabil postat de Oltiq22 (Post 437709)
Despre icoane in clasa, nu am o parere insa am o intrebare: Ati fi de acord ca in clase sa fie si simboluri de la alte religii ?

Eu sunt de acord sa dam libertate fiecarui colectiv sa-si amenajeze spatiul in care sunt impreuna 6-8h/zi, ei trebuie sa decida, nu noi. Daca majoritatea vrea sa amenajeze un colt verde in clasa, o va face; daca majoritatea doreste sa pastreze o iconita pe perete, pentru ca ii ajuta pe unii elevi, atunci sa ramana s.a.m.d Reprezentatul clasei este ales in mod democratic prin vot, la fel ca si orice decizie luata la nivelul clasei.

Dumitru73 28.03.2012 17:30:32

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 437754)
Eu sunt de acord sa dam libertate fiecarui colectiv sa-si amenajeze spatiul in care sunt impreuna 6-8h/zi, ei trebuie sa decida, nu noi. Daca majoritatea vrea sa amenajeze un colt verde in clasa, o va face; daca majoritatea doreste sa pastreze o iconita pe perete, pentru ca ii ajuta pe unii elevi, atunci sa ramana s.a.m.d Reprezentatul clasei este ales in mod democratic prin vot, la fel ca si orice decizie luata la nivelul clasei.

majoritatea fiind cine?

ioanna 28.03.2012 17:31:20

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 437755)
majoritatea fiind cine?

Majoritatea elevilor din clasa respectiva. Orice decizie luata la nivelul clasei se face prin vot. Cel putin asa era cand eram eu in scoala, ne intelegeam cu totii, discutam, iar la urma se lua o decizie aprobata de toti sau marea majoritate. Daca doi vor excursie la Sinaia, iar douazeci si trei vor la Predeal, clasa va organiza o deplasare la Predeal,nu? :)

Dumitru73 28.03.2012 17:40:37

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 437756)
Majoritatea elevilor din clasa respectiva. Orice decizie luata la nivelul clasei se face prin vot. Cel putin asa era cand eram eu in scoala, ne intelegeam cu totii, discutam, iar la urma se lua o decizie aprobata de toti sau marea majoritate. Daca doi vor excursie la Sinaia, iar douazeci si trei vor la Predeal, clasa va organiza o deplasare la Predeal,nu? :)

uau ...
ii vezi ce pustii de clasa a 2a organizandu-se si votand, in deplina cunostinta de cauza?!
sau vor vota parintii lor?

Dumitru73 28.03.2012 17:43:07

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 437756)
Daca doi vor excursie la Sinaia, iar douazeci si trei vor la Predeal, clasa va organiza o deplasare la Predeal,nu? :)

aici nu vorbim de o excursie de doua zile. ci de ceva ce le va schimba pe viata modul de a percepe lumea.

ioanna 28.03.2012 17:44:01

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 437758)
uau ...
ii vezi ce pustii de clasa a 2a organizandu-se si votand, in deplina cunostinta de cauza?!
sau vor vota parintii lor?

Sa voteze ei, sa faca sedinta cu parintii daca vor, insa sa hotareasca ei pentru clasa lor, nu din cauza moftului unui parinte, tuturor claselor din Romania sa li se nege dreptul la exprimare si manifestare.

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 437759)
aici nu vorbim de o excursie de doua zile. ci de ceva ce le va schimba pe viata modul de a percepe lumea.

Atata timp cat nu aveti nicio dovada ca acea iconita de pe perete produce efecte negative asupra elevului, ar fi bine sa va abtineti de la asemenea afirmatii ridicole. Ceea ce vad la TV, in presa, pe strada, nu ii influenteaza?! exact iconita aceea ii marcheaza pe viata pe saracii copilasi, iar parintii atei tremura la gandul ca al lor copil ar putea fi unul credincios :)

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:20:39.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.