![]() |
La noi guvernul Soros tocmai ce anunta ca vrea sa-i educe sexual pe copii.
http://www.activenews.ro/stiri-educa...CcIEc.facebook Nu trebuie sa ne mire faptul ca guvernul emanat din hipsteriada vrea introducerea educatiei sexuale in scoli. Este primul guvern roman care face pe plac celor care l-au ales - gayii si pedofilii de prin structurile politice ale UE. |
Educația sexuală e necesară. Mai ales în haosul și promiscuitatea de azi.
Dealtfel, însăși Biserica oferă, dintotdeauna, educație. Inclusiv în privința vieții sexuale. Și atunci problema care rămâne îmi pare a fi: cine, cum și înspre ce rezultate oferă educație sexuală. Dacă se voiește o educație sexuală în Duhul Bisericii (curăție, Taina Nunții etc.), atunci eu sunt bucuros să înceapă cât mai repede în școli. Dar va fi așa?.... |
Parca nu intelegem despre ce e vorba. Auzi...in Duhul Bisericii. :71:
|
Exista o uriasa ipocrizie, din toate directiile, cu privire la acest subiect, al educatiei sexuale in scoli.
|
Citat:
Eu zic ca nici intr-o lume normala un astfel de curs nu-si are locul in scoli. Cei interesati de subiect vor fi mereu cu mult inaintea programei. Singura tinta a unui astfel de curs sunt cei care primesc acasa o educatie traditionala - hai sa-i corupem pe toti si sa le spunem ca-i normal sa faci sex de la varste fragede dar sa te protejezi. Si chiar daca se intampla totusi vreun accident, exista oricand posibilitatea avortului. In plus, in lumea in care traim, asa numita educatie sexuala este poarta prin care este promovata ideologia gender. |
Marea majoritate a tinerilor de azi nu isi formeaza o idee despre viata sexuala nici la scoala, nici acasa si nici in mediu religios ci o invata in sfera vietii lor private (anturaj, etc).Si nu doar ca afla de ea dar o si practica,de la varste foarte fragede. Asta cu familia traditionala este ceva mai mult decat o minoritate.Uitat-te pe geam si zi ,,hello" realitatii :) Daca voi chiar credeti ca tinerii din ziua de azi, in RO, se formeaza sexual datorita educatiei din scoli (fie de de orientare religioasa sau laica) atunci clar vorbim de o realitate paralela. Da o teorie a conspiratiei tot se va gasi ca, deh, e mai usor de bagat propria mizerie sub pres.
|
Citat:
|
Bine ca ai adaugat si cliseul cu teoria conspiratiei. Cateodata ma intreb daca aveti vreo idee a voastra sau purtati capetele alea pe umeri degeaba.
|
Eu sunt de acord sa fie obligatoriu dpdv medical. Nu are nici un sens sa ignoram realitatea sau sa ne prefacem ca nu exista. Trebuie sa stie anumite lucruri pt ca marea majoritate nu au nici o treaba (si asta incepe din familie) cu viziunea religioasa.Daca s-ar dori chiar sa aiba o tangenta cu asa ceva atunci schimbarea trebuie sa plece din familie, si este o schimbare mult mai ampla decat subiectul discutat aici. Daca fac un sondaj, la nivel national, cu intrebarea pt parinti ,,Sunteti de acord ca fiul dvs sa ramana virgin pana in noaptea nuntii" va fi un procent covarsitor care va afirma contrariul. Este complet ipocrit sa le ceri unor adolescenti (ma intreb cati dintre noi am fost cu mult diferiti de ei din acest punct de vedere)sa aiba ,asa, o atitudine filocalica cat timp sursele care i-ar putea orienta in acest sens sunt insesizabile la nivel general. Eu spun doar sa privim realitatea in fata, sa existe curajul de a privi nu doar cauzele aparente ci cele profunde, care nu au inceput cu Soros :)- daca tot va pasioneaza atat de mult personaju cu pricina.
Ps. pt postarea de mai sus:te enervezi cam repede, pt cineva cu capul pe umerii..conspiratiei :) |
Eu nu-s de acord cu nimic obligatoriu - nici macar cu predarea religiei. Mai mult, nu reiese de nicaieri ca daca 90% dintre elevi au o problema atunci trebuie sa indoctrinam 100% dintre elevi. Sau daca credem ca majoritatea sau multi parinti nu se ocupa de educatia copiilor lor, atunci toti copiii trebuiesc tratati la gramada - si de obicei sa invete lucrurile pe care dorim noi sa le invete.
Iar cand vorbim despre "Soros" vorbim despre asta : http://www.hotnews.ro/stiri-esential...60-ong-uri.htm - cunostinte despre diversitatea orientarilor sexuale, care vor ajuta tinerii sa-si inteleaga mai bine propria identitate sexuala si sa-i respecte pe cei din jur, indiferent daca sunt heterosexuali sau LGBT (lesbiene, gay, bisexuale sau transgender). S-ar diminua, astfel, cazurile de discriminare foarte puternica impotriva persoanelor homosexuale, grup definit in prezent ca vulnerabil de un studiu al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, in conditiile in care, de exemplu, 31% dintre romani afirma ca s-ar simti foarte putin/deloc confortabil in preajma unei persoane de orientare homosexuala. Deci iata ca in spatele grijii pentru sanatatea copiilor se ascunde ideologia gender. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:54:07. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.