Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Cine nu deschide ochii deschide punga (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=16770)

AlinB 13.09.2013 12:15:51

Citat:

În prealabil postat de guardian knight (Post 533701)
Problema e mult mai complexa si mai nuantata decat ar parea la prima vedre !!!

Daca cineva ar vedea o tanara condusa de un tigan, automat primul gand care i s-ar ivi in minte, ar fi ca situatia e o reglare de conturi intre un peste si o prostituata,in plina strada !!!
Si daca politia nu intervine, de frica, bineinteles, ca sa stopeze aceste fenomene infractionale, grave, si chiar justitia e destul de blanda si de permisiva, grantand "drepturii" infractorilor, de ce sa ma bag eu cetatean simplu care nu am nici o arma decat forta proprie si ispiratia de moment !!!

Si daca, tiganul cu cutit, e avertizat de un cetatean curajos, si neintentionat omorat in legitima aparare,nu va avea apoi curajosul nostru un milion de probleme la Tribunal, pentru a-si dovedi nevinovatia, in timp ce un procuror pus acolo pe pile, si care nu stie meserie se va stradui sa-l infunde pt omor !!
Si unde pui, ca la final, omul nostru, chiar are toate sansele sa fie el considerat vinvat si bagat la zdup alaturi de alti criminali si viloatori !!!

Si uite asa avem chiar printre noi un exemplar al societatii romanesti care ne fac sa ne simtim atat de mandri ca suntem romani.

AlinB 13.09.2013 12:17:26

Citat:

În prealabil postat de Jamaica (Post 533691)
nu inteleg de ce nu se propune si la noi castrarea chimica.

Care ajuta la ce, in afara de a-ti hrani tie sadismul?

AlinB 13.09.2013 12:19:15

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 533690)
Cum s-a intampalt se pare cu maidanezul din Craiova care a muscat un copil, cand au venit cei de la ecarisaj nu au mai gasit cainiele, fusese ascuns de cativa locatari (sau unul) iubitori de animale.

Si de unde se stia asta? Ca asa "se spune"? Poate cainele alea si-a luat talpasita pur si simplu.
Nu ca nu am avea si noi din astia cu dementa senila dar sa nu credem cam tot ce scrie in presa cu intentii vadit manipulatoare, indiferent de directie.

Jamaica 13.09.2013 12:39:38

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 533802)
Care ajuta la ce, in afara de a-ti hrani tie sadismul?

vad ca nu ai completat rubrica: "religie". intrebarea mea este daca ai vreuna, te rog sa argumentezi ceea ce afirmi.
in tarile nordice exista un proiect de lege prin care violatorii recidivisti si pedofilii sa urmeze un tratament medical pt castrare chimica (deci este indusa impotenta prin medicamentatie, nu ii mutileaza nimeni).

catalin2 13.09.2013 19:06:52

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 533803)
Si de unde se stia asta? Ca asa "se spune"? Poate cainele alea si-a luat talpasita pur si simplu.
Nu ca nu am avea si noi din astia cu dementa senila dar sa nu credem cam tot ce scrie in presa cu intentii vadit manipulatoare, indiferent de directie.

http://www.wowbiz.ro/uluitor-un-copi...cun_68634.html
Si in Bucuresti, un caine care muscase o femeie a fost ascuns de cineva din blocul vecin cand au venit autoritatile sa-l ia, am vazut asta si la tv.

AlinB 14.09.2013 14:19:29

Citat:

În prealabil postat de Jamaica (Post 533812)
vad ca nu ai completat rubrica: "religie". intrebarea mea este daca ai vreuna, te rog sa argumentezi ceea ce afirmi.
in tarile nordice exista un proiect de lege prin care violatorii recidivisti si pedofilii sa urmeze un tratament medical pt castrare chimica (deci este indusa impotenta prin medicamentatie, nu ii mutileaza nimeni).

La tine scrie "Ortodox".
Sa inteleg ca dupa tine, sadismul este o virtute ortodoxa?
Sau/si ca "tarile nordice" reprezinta reperul tau de ortodoxie?

AlinB 14.09.2013 14:20:49

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 533849)
http://www.wowbiz.ro/uluitor-un-copi...cun_68634.html
Si in Bucuresti, un caine care muscase o femeie a fost ascuns de cineva din blocul vecin cand au venit autoritatile sa-l ia, am vazut asta si la tv.

Pe wowbiz, de ce n-ai zis de la inceput asa?
Si la tv, desigur.

Jamaica 14.09.2013 14:35:40

Alin discutia este inutila din moment ce nu aduci argumente afirmatiilor pe care le faci, ai scris ca sa te aflii in treaba

AlinB 14.09.2013 15:36:56

Citat:

În prealabil postat de Jamaica (Post 533974)
Alin discutia este inutila din moment ce nu aduci argumente afirmatiilor pe care le faci, ai scris ca sa te aflii in treaba

Ce ar trebui sa-ti demonstrez? Ca ai un gust pentru sadism?

Argumentul tau fiind "tarile nordice" + "Ortodox" la profilul de pe forum?

Parascheva16 14.09.2013 15:47:34

In unele tari in Europa deja se practica castrarea chimica a pedofililor, nu stiu daca si a violatorilor. Nu mai stiu exact care tari. Polonia parca, Cehia. In orice caz, prin zona asta. Germania este exclusa din start, doar e legala zoolofilia la ei.

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:41:42.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.