În prealabil postat de guardian knight
(Post 536139)
Stimati colegi,acest personaj,numitul : "Alin B",apreciati si voi ce limbaj crestinesc si ce comportament are fata de alti membrii ai saitului !!!
Eu cred, ca ar trebui sa-si ceara scuze si sa nu mai practice un furibund atac la persoana, asa cum obisnuieste,am vazut ,de mult timp !
El se leaga de unii ,se leaga de altii,se baga in discutii ca musca-n lapte,acolo unde nu l-a invitat nimeni. Emite pareri cu titlu de sentinte definitive,pe care nu i le cere nimeni,si in general daca nu ar depasi uneori niste limite ale bunei cuviinte, ar putea fi chiar hazliu !!! (ha,ha,ha !)
Da ! Pentru ca, de un astfel de personaj important, care le stie pe toate, nu poti decat sa...razi !!!
Numai scuzele de rigoare il vor face ca sa nu cada definitiv in derizoriu,iar parerile lui acide si pline de o rautate greu disimulata sa nu fie ignorate totl,ca dealtfel si persoana sa !
In ce ma priveste, in lipsa unor scuze sincere, din partea numitului, imi rezerv dreptul de a nu-l mai baga in seama,si il sfatuiesc ,prieteneste, sa nu mai posteze nimica pe subiectele initiate sau comentate de mine !
Mersi pentru intelegere !
|