![]() |
Eu am fost surprins ca s-au citit la biserica unde merg, din cate imi amintesc anul trecut nu se citisera.
|
Citat:
|
Si la noi se citesc pe 1 ianuarie (si nu alta data).
Nelamuriri si derute sunt parca tot mai multe. Nu mai este nimic unitar. Un sinod ar fi necesar. Chiar unul la un mileniu e cam putin. Nici preotii si ierarhiile superioare nu mai stiu bine, daramite noi. Nu e cazul sa ne certam aici, sau pe alte fire unde cei care scriu/intreaba sunt luati la bascalie. Numai Dumnezeu stie ce ne asteapta. Si asa de frumoasa este o rugaciune pe care parintele nostru o spune la Liturghia Sf. Vasile tare, ca s-o auzim si noi. La restul trebuie sa cantam, dar macar pe asta o ascultam si imi place foarte mult. Asa rugaciuni imi doresc. Cu lacrimi in ochi va spun: credinta este grea, orice s-ar spune. Mai ales pentru unul care chiar se straduie. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Adica ce stii tu? Eu ma refeream de ex. la cititul moliftelor. Unii preoti citesc, altii nu, unii ierarhi interzic, altii nu. Tu stii cel mai bine? Trebuie citite sau nu? Ce scrie la cartea ta? |
Eu știu ce scrie în cuvântul Sfântului Sinod: că 99,999% din cei care cască gura la Moliftele citite-n ziua de 01.01 nu au ce căuta acolo.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Sa le poarte noroc. In dragoste. De bani. Nu crezi ca ar trebui sa fie citite si cand isi sfintesc masina? Ar fi de mare folos. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:21:12. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.