Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Mi-e rusine (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=17519)

DragosP 17.11.2014 15:02:09

Ei, poate de data asta nu.

abaaaabbbb63 17.11.2014 15:10:09

Citat:

În prealabil postat de Leoaica (Post 572867)
Bucurati-va, sustinatori ai lui Iohannis. Cat puteti. Doua-trei saptamani. La anu' o sa plingeti si o sa strigati "Iesi afara, javra ordinara". Asa a fost de fiecare data. Euforia victoriei asupra "dusmanilor" a fost repede inlocuita de amaraciunea realitatii. Nu va faceti iluzii. TOTI sunt la fel.

Cred ca o sa plangem mai putin decat daca era Ponta presedinte. Ai vazut cum a refuzat sa prelungeasca programul de vot printr-o OUG (cum a facut in 2012 la referendum) pentru cei de afara? Iar apoi au fost alungati romanii (mii de romani) care nu au apucat sa voteze, dupa ce au stat ore intregi la coada, cu gaze lacrimogene si scutieri? Ti se pare normal?

aubergine 17.11.2014 20:26:18

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 572872)
Cred ca o sa plangem mai putin decat daca era Ponta presedinte. Ai vazut cum a refuzat sa prelungeasca programul de vot printr-o OUG (cum a facut in 2012 la referendum) pentru cei de afara? Iar apoi au fost alungati romanii (mii de romani) care nu au apucat sa voteze, dupa ce au stat ore intregi la coada, cu gaze lacrimogene si scutieri? Ti se pare normal?

Manipulare crasa prin agentii infiltrati in strainatate.

abaaaabbbb63 17.11.2014 21:07:10

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 572922)

Am o intrebare. Esti cumva adepta a teoriei conspiratiei?

aubergine 18.11.2014 15:52:13

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 572936)
Am o intrebare. Esti cumva adepta a teoriei conspiratiei?

Nu sunt, dar e dovedit ca agentii instiga in perioada alegerilor. Chiar si TVR-ul a recunoscut ca in cazul lui Iohannis a fost asa.

CristianR 18.11.2014 16:27:04

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 572829)
Inainte sa comentez mesajul am citit cu amuzament ca anul acesta s-a castorit, la 98 de ani, cu cineva mai tanara cu 56 de ani. Cred ca a batut cateva recorduri.

Fără a dori să pun pe acelas™i plan această căsătorie cu cea a bătrânului Iosif cu tânăra Maria, văzând comentariul tău m-am gândit că poate s™i de el vor fi râs mult›i pentru că s-a căsătorit la bătrânet›e. Asta din cauză că au judecat după aparent›e, neavând de unde să s™tie că lui îi vorbise îngerul lui Dumnezeu s™i că între ei nu intervenise o unire omenească, ci dumnezeiască.

De unde putem s™ti, ca simpli spectatori, ce anume i-a unit pe cei doi în căsătorie? De altfel, din ce am citit (nu s™tiu dacă m-am informat complet) este vorba doar despre căsătorie civilă, ceea ce ar putea însemna că este una formală, juridică.

anita 19.11.2014 09:23:31

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 572922)

Nu a fost nici o manipulare.A fost o verisoara la Paris si nu a reusit sa voteze dupa ce a stat 8 ore in ploaie.Procesul mergea extrem de incet ,se tragea de timp la ambasada.Ca dovada ca nu s-a acceptat infiintarea de noi sectii de votare desi ar fi fost posibil.

Corinusha 19.11.2014 10:08:28

Din ce știu eu, în Franța, erau în plan 66 de secții de votare, din care s-au aprobat doar 51. De ce, nimeni nu știe...

Mihnea Dragomir 19.11.2014 10:22:41

Citat:

În prealabil postat de Corinusha (Post 573152)
Din ce știu eu, în Franța, erau în plan 66 de secții de votare, din care s-au aprobat doar 51. De ce, nimeni nu știe...

Oare chiar nu aveti nicio banuiala ? Harta electorala nu va spune nimic-nimic ?

Corinusha 19.11.2014 10:46:40

N-am vrut să fiu rea...dar se poate presupune. Intenția a fost oricum estul de clară...
Dar mă refeream la un răspuns pe față, oricât de minciună ar fi. Că nici măcar nu au gasit o minciună cu care să reușească să se scoată.

Oricum, s-a terminat și nebunia și îmi pare rau de oamenii care au avut de suferit de pe urma incompetenței ăstora, dar măcar Ponta nu și-a atins scopul, ceea ce îmi dă ceva speranțe :-)

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:02:56.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.