![]() |
Citat:
-"Avorturile din timpul Sf.Liturghii" o carte unde printre altele se explica avorturile nesesizabile care se produc in urma folosirii anticonception.(elim.ovulului)unele chiar in biserica printre participantele la slujba,din care unele se si impartasesc la sfarsit. Smintitor acest adevar nu??? -Dar incheind optimist putem spune ca sunt multi tineri care tin randuiala de mai sus,ba unii care casatoriti fiind traiesc in curatie dupa ce au 2-3 copii. |
Citat:
Am colegi care s-au casatorit cu femei de peste mari si tari pentru ca ele inca mai stiau sa fie femei, mame, sotii iar localnicele isterice se aduna in grupuri de discutii ba pe la una ba pe la alta si discuta romane si filozofii inalte care nu este un lucru rau dar nu sa o faci ca o scuza ca nu poti fi toleranta si deci esti o "victima" a societatii. |
S-au dus vremurile alea ,Dilemo, cind Gh. Dinica cinta "am muncit si zile, am muncit si nopti, pentru tine draga ca sa o duci bine". Nici macar batrinii nu mai cred in asta(imediat dupa revolutie multi si-au schimbat sotiile batrine cu secretare tinere) , deci ce sa mai vorbim de tineri care in mare parte-s dusi si nici nu vor sa auda de munca.
|
Citat:
Te sfatuiesc sa mai citesti Biblia si sa revizionezi filuml Iisus din nazaret...mai ai sanse sa te vindeci |
Citat:
|
Citat:
|
Tocmai asta am si zis, ca nu le mai vrea nimeni asa interesate, saracele au doar relatii trecatoare, pina in 6 luni(adica inainte de impartirea bunurilor) la asta s-a ajuns iar de copii nici nu se pune problema...asta este latura jalnica a feminismului in care lesbiancele au dat tonul iar prostutele dein boala sufletului, din mindrie le-au urmat ca vitele la taiere, Doamne Iarta-ma, trist, dar asa este.
Cu tine Dilemo m-am lamurit tu esti femeie dintr-o bucata, ce-i in gusa-i si-n capusa, nu ai nici o legatura cu subiectul , vorbesti mult si esti rea de gura dar pe linga subiect...esti de fapt o militanta pentru drepturile gospodinelor cu care sunt de acord dar nu are nici o legatura cu feminismul care e boala sufleteasca de la drac, si deci cu mine nu ai nimic de impartit pe tema asta si intr-un fel te stimez. |
Citat:
Nu ..nu ai ghicit. Nu vor sa ia in spate un fartat ca tine de aia refuza sa se casatoreasca...unii sunt buni numai de samanta restul se arunca. Si vad ca te zdruncina bine al rau (satana) ca il pomenesti tare des si iti chair face placere. sa fii sanatos nene...doar Biblia cred ca isi mai face efectul pe tine. Zi niste rugaciuni ca tare te zdruncina. la tine nu problema feminismului te mananca pe tine si ...altii mai dihai.ia si iti mai infraneaza mandria ca ai sa o sfarsesti rau. iar de stima nu prea am eu nevoie de la oameni ca nu imi aduce coroane...desfunda-ti bine urechile si asculta si pe altii cu experienta chiar de te crezi tu buricul pamantului. Si iaca ai transformat topicul asta in teren de fotbal |
Dillema,SINCER mi-e mila de tine...???!Numai eu cunosc O MULTIME DE CAZURI de care ziceai tu CA NU EXISTA.Preotese si nu numai cu 4-5 copii si inca sunt tineri,mai au timp sa mai faca daca doresc.Cunosc si perechi care se infraneaza,dupa ce au facut 2 copii si sunt si ei tineri.Cred ca alta este problema ta O LIPSA DE CREDINTA.Sa nu te superi pe mine.Trebuie sa-L cauti pe Dumnezeu CU SUFLETUL,daca vrei SA VEZI BINE...???.
|
"Cunosc si perechi care se infraneaza,dupa ce au facut 2 copii si sunt si ei tineri"
Nu vreau sa imi inchipui ce viata duc. Trist |
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:14:31. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.