Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa Romana (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=507)
-   -   Păcatul susținut de Presedinte ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18658)

abaaaabbbb63 21.10.2016 00:27:22

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 633151)
Adică să fie acceptați cu acte in regulă, adică ma primărie cu brațele deschise , ca in occident !

Nu, cum am zis, asta este ilegal in Romania.

abaaaabbbb63 21.10.2016 00:28:46

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 633152)
Si cine da definitia tolerantei?

Dexul, desigur :)

AlinB 21.10.2016 00:28:49

Si incepe sa fie ilegal sa fie ilegal, dupa cum zice Brucselu'.

cristiboss56 21.10.2016 00:28:57

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 633155)
Nu, cum am zis, asta este ilegal in Romania.

Pentru ca nu suntem toleranți ca in occident :)

AlinB 21.10.2016 00:29:58

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 633156)
Dexul, desigur :)

Problema de fatza nu este trecuta in dex.

Atunci ce faci? Intoleranta are doua aspecte:

1. Intoleranta fata de majoritatea care cer ca definitia familiei sa ramana in limitele traditionale.
sau

2. "Intoleranta" majoritatii impotriva impunerii unei definitii alternative

Oare care din ele ne-democratica?

Mihnea Dragomir 21.10.2016 00:30:42

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 633138)
Crezi ca daca ai un prieten gay, o sa zica "Apai, daca scrie in constitutie, o sa devin heterosexual acum"

Poate ca n-o sa zica. Sau poate ca o sa zica, incepand sa-si doreasca o familie normala, dupa modelul agreat de Dumnezeu si de societate. Dar, in mod cert, prietenul nu-si va prezenta partenerul pidosnic drept "sotia, mea, Vasile!".

abaaaabbbb63 21.10.2016 00:32:13

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 633157)
Si incepe sa fie ilegal sa fie ilegal, dupa cum zice Brucselu'.

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 633158)
Pentru ca nu suntem toleranți ca in occident :)

Sincer sa fiu, nici eu nu sunt de acord cu casatoria intre homosexuali. Nu sunt de acord cum danezii obliga bisericile sa-i cunune, nu sunt de acord ca aceasta casatorie sa fie egala cu cea intre un barbat si o femeie prin simplul fapt ca a doua poate da nastere de copii.

Eu aici nu argumentez pentru casatoria intre homosexuali, dar sunt de acord cu ce a zis presedintele despre a fi toleranti fata de ei.

AlinB 21.10.2016 00:33:39

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 633161)
Sincer sa fiu, nici eu nu sunt de acord cu casatoria intre homosexuali. Nu sunt de acord cum danezii obliga bisericile sa-i cunune, nu sunt de acord ca aceasta casatorie sa fie egala cu cea intre un barbat si o femeie prin simplul fapt ca a doua poate da nastere de copii.

Eu aici nu argumentez pentru casatoria intre homosexuali, dar sunt de acord cu ce a zis presedintele despre a fi toleranti fata de ei.

Pai scoti din context.

In contextul asta a fi "tolerant" inseamna exact sa aprobi ceea ce spui cu cateva randuri mai sus ca nu esti de acord.

Presedintele n-a cerut "toleranta" ci practic a denumit "intoleranti" pe cei care vor sa fie legalizata exclusiv forma traditionala a familiei.

Fara a lasa majoritatea sa decida mai intai ce este cu adevarat "tolerant".

abaaaabbbb63 21.10.2016 00:35:14

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 633159)
Problema de fatza nu este trecuta in dex.

Atunci ce faci? Intoleranta are doua aspecte:

1. Intoleranta fata de majoritatea care cer ca definitia familiei sa ramana in limitele traditionale.
sau

2. "Intoleranta" majoritatii impotriva impunerii unei definitii alternative

Oare care din ele ne-democratica?

Da, intr-adevar, depinde cum o privesti, dar aici vorbesc de cazurile in care se zice "homosexualitatea la zoo in custi". Aici nu prea ai cum sa o privesti din alte unghiuri.

iuliu46 21.10.2016 00:36:37

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 633161)

Pai cine nu-i tolerant bre ce ne vezi ca indemnam lumea sa-i alerge pe strada ? :)
A devenit intoleranta sa afirmi niste adevaruri clare ca lumina zilei. Si asta are prea putin de-a face cu homosexualii, are mai curand de-a face cu dresajul de care se pare ca trebuie sa avem parte.

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:58:00.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.