Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Nunta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5022)
-   -   Sotul ideal (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1979)

Raoul 26.01.2012 21:16:16

Citat:

În prealabil postat de mirela.t (Post 425061)
Merci de încurajare.. mă mai consolez și eu cu ideea că BO acceptă și a doua căsătorie, și că speranța moare ultima ! :5::103::67:

Accepta doar daca celalalt nu a mai fost casatorit. In rest sunt doar niste rugaciuni,nu mai e Sfanta Taina.

Citat:

În prealabil postat de anna21 (Post 425063)
si eu .. am avut acelasi gand ca Omul bun cand am citit mesajul lui Stefan. :)
("prietene, sunt luat deja.")

Si pana la urma nu vad ce era rau daca Stefan ar fi avut vreun asemenea gand. De unde atata tragedie? Ar fi fost rau daca o fata ortodoxa si-ar fi gasit un sot ortodox,aici pe acest forum? Ca daca nu aici,atunci unde...?

anna21 26.01.2012 21:24:38

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 425080)
Accepta doar daca celalalt nu a mai fost casatorit. In rest sunt doar niste rugaciuni,nu mai e Sfsnta Taina.

Si pana la urma nu vad ce era rau daca Stefan ar fi avut vreun asemenea gand. De unde atata tragedie? Ar fi fost rau daca o fata ortodoxa si-ar fi gasit un sot ortodox,aici pe acest forum? Ca daca nu aici,atunci unde...?

Pe forumul acesta lipseste simtul umorului (cu exceptia lui Om bun).

Ca sa raspund la subiect: cu Mr. Perfect m-am maritat eu.
De aceea, cu aceasta experienta de viata, as sfatui fetele tinere sa caute barbati mai umili, care sunt capabili sa-si vada pacatele.

OmuBun 26.01.2012 22:56:38

Citat:

În prealabil postat de anna21 (Post 425083)
Pe forumul acesta lipseste simtul umorului (cu exceptia lui Om bun).

Eu as zice ca dimpotriva, chiar avem useri care au un foarte ascutit simt al umorului, doar ca nu intotdeauna pica bine pe un astfel de forum. Am apreciat la fratele Zaharia, cand nu devine extrem de dur (in umor...), momente cand mi-a adus buna-dispozitie pentru toata ziua. Dar de departe, cred ca Scott ramane cel mai artist in acest domeniu... Chiar daca nu m-am implicat in discutii, stilul lui era cu totul admirabil... Sper totusi sa revina intr-o zi!...

OmuBun 27.01.2012 01:05:42

Sa mai zambim putin

-Când bărbatul are o situație proastă, caută o femeie. Când situația se îmbunătățește, mai caută una.
- Dacă soția nu vorbeste dimineața cu tine, inseamna că beția de aseară ți-a reusit.
- În orice căsnicie, cineva are întotdeauna dreptate, iar bărbatul niciodată.
- Oricât te-ai strădui, cineva va munci mai puțin decât tine și va câștiga mai mult.
- Când iubești cu adevărat, nici măcar bigudiurile nu te mai sperie.
- Femeile fac din nimic trei lucruri: Salate, coafuri și drame.
- A doua căsnicie e victoria speranței asupra experienței.
- Cine munceste toată ziua nu mai are timp să câștige.
- Logica este știința care îi permite bărbatului să nu inteleaga femeia.
- Nu-ți băga în cap toate fleacurile, fiindcă nu-ți mai rămâne loc pentru prostie.
- Cu dragostea omori timpul, iar cu timpul omori dragostea.
- Un optimist este un om insuficient informat.
- Dacă la o întrebare îți răspunde un filozof, nu mai înțelegi ce-ai întrebat.
- Dacă n-ai ce face, fă-o în altă parte.
- Uneori, când începi să frânezi, nu te mai poți opri din frânat.

...Nu-mi apartin. Le-am primimit in seara asta pe mail de la o crestina...

DragosP 27.01.2012 07:49:57

Rămân la părerea că cine caută soțul ideal e tristă rău...
Și are o viață tristă.

Yasmina 27.01.2012 08:07:41

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 425136)
Și are o viață tristă.

Este adevarat ca fiecare are dreptul la o parere...
Nu trebuie sa pierd din vedere acest fapt,atunci cand iti citesc mesajele scurte si amarui...
Esti sigur ca nu ai nimic mai bun de spus ca sa mai schimbi tonul asta acrit???

Oare tu ai o viata vesela si ferice?
Asi,n-ai zice...

AndruscaCIM 27.01.2012 12:57:14

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 425136)
Și are o viață tristă.

Pai evident...pana il gaseste.:4:

AndruscaCIM 27.01.2012 12:59:44

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 425137)
Este adevarat ca fiecare are dreptul la o parere...
Nu trebuie sa pierd din vedere acest fapt,atunci cand iti citesc mesajele scurte si amarui...
Esti sigur ca nu ai nimic mai bun de spus ca sa mai schimbi tonul asta acrit???

Oare tu ai o viata vesela si ferice?
Asi,n-ai zice...

Eu cred ca in adancul(sau chiar si mai la suprafata)sufletului lui isi doreste sa fie si el idealul cuiva...si cand va fi, replicile vor fi probabil mai calde :10:.

horatiu.miron 27.01.2012 13:18:41

O femeie a spus pe un forum urmatorul lucru: "cand o femeie se uita la un barbat, ea nu-l percepe strict pe el, ci calitatea vietii alaturi de el". Nimic mai adevarat.

Un barbat care nu prezinta asigurari sau care nu face dovada ca poate sa intretina o familie nu o sa-si gaseasca sotie, decat prin intamplare ori in urma unei serii improbabile de evenimente. Dragostea trece prin stomac, indiferent de gusturile in materie de barbati ale diferitelor femei.

Majoritatea casatoriilor se incheie pentru un singur motiv, acela de a lasa urmasi si de a duce specia inainte. Este un motiv pragmatic si din aceasta cauza trebuie sa recunoastem, tot pragmatic, ca nevoia femeii de ajutor din partea barbatului pentru a-si creste progenitura e la fel de pragmatica.

In consecinta, barbatul ideal pentru o femeie arata in multe feluri, dar aproape tot timpul are putinta de a intretine familia. E o treaba care permeaza toate epocile si toate culturile.

Pentru mine, modelul ideal de barbat e cel liber, care poate sa faca ce vrea, cand vrea si care nu are piatra de moara atarnata de picior; care refuza sa se lege de o femeie printr-o foaie de hartie, deoarece considera ca liantul in relatiile de genul asta trebuie sa fie sentimentele, respectul si atractia reciproca, nu o fituica.

N.Priceputu 27.01.2012 13:35:17

Nici pentru un creștin „fițuica” nu e importantă, ci consfințirea iubirii, punerea ei într-o relație directă cu Dumnezeu, ca să nu cadă în relativitate. Numai atunci când cei doi eșuează în credință, când încep să-L pună pe Dumnezeu pe un loc secund, dragostea lor inițială nu mai este de ajuns pentru a-i ține uniți.
Fițuica, însă, dacă tot ai vorbit de pragmatism, are și ea rostul ei, fiind și o poliță de asigurare pentru copii.

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:41:48.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.