![]() |
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Iar forumul lui Pruteanu de pildă a scăzut fără agresivitate, nici nu se compară cu acesta, într-o vreme erau uniii care acuzau acest site și forum creștin ortodox că e deținut de evrei. Citat:
Citat:
Citat:
Putin e agresiv pt că gândește ca un feudal care e agresiv ca să nu dea semne de slăbiciune și să-i ia alții locul, înțelege că mentalul colectiv rus diferă de cel românesc care e mai blajin, mai firoscos, mai sensibilos, mai mămălligă. Rusul e dur că viața lui e dură, ce să-i zici unui stahanovist care turează brut în mină, crezi că un păcălici cu cămașa scrobită care are gargară discursivă dar îl face la buzunar îl impresionează ? Există lideri diferiți pt mental-mindset diferit. Iar la Simona Halep am recunoscut că am greșit criticând reușita cuiva, dar atât nu și atitudinile ei de superioritate umflate de lingăi care-i tolerau orice și care între timp s-au transformat în hateri, tu nu ai recunoaște niciodată că ai greșit sau te înșeli în privința cuiva. Citat:
Citat:
Eu doar constat că în Rusia dacă dai semne de slăbiciune te lichidează cei mai radicali, așa e acolo mentalul colectiv, dacă nu ești în stare să privești din exterior o situație, fără implicații emoționale, nu e vina mea. |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Dacă un om e mai bătăios nu înseamnă că e agresiv neapărat. Citat:
Are vreo 33 de ani și nu s-a preocupat să lucreze talantul nașterii, deși a fost suspendată mult și avea timp de o sarcină, din contră s-a preocupat numai de un carierism agresiv, care subminează familia, bărbatul - feminismul a distrus societățile occidentale. Până și tratamentele alea, le-a făcut tot din disperarea de a reajunge în top, mi-a adus aminte de disperarea lui Maradona care umbla cu tot felul de adjuvante potențatoare de efort. |
Am găsit model cu care putem vota: Florin Călinescu, partidul PDU.
Florin Călinescu nu E scandalagiu ca cei doi miri: Simion + Sosoaca, și pare că partidul lui cu Diaspora ar fi serios. Dar nu știu prea multe de ei. As vota doar pentru Florin că na E om inteligent. Știți vorba aceea, când doi se ceartă: AUR cu SOS, al treilea câștigă? 😂😂 Bine e partid mic PDU, dar na. |
Citat:
Adevărul este că programul lui politic e ”cel mai bun” pentru că, ne-angajându-se ferm spre nicio direcție, oricând o poate lua în orice direcție, depinde ”dincotro bate vântul”. |
Citat:
La candidatii de acum nu simt nimic, dar bine, nici timp nu am sa stau sa-i urmaresc. |
Citat:
|
Citat:
Apoi, într-adevăr este un preambul de a fi ”sprijinit” fără program politic. |
Citat:
Orice fragmentare a votului de sub AUR, ajută PNL-PSD că se redistribuie locurile pt tot ce nu trece pragul. Nu știu ce înțelegi tu prin scandalagiu, dar USR ocupase într-o vreme piețele și Simion tocmai ce a reușit să le ia și cultura protestului și a implicării civice, curmându-le ascensiunea. Într-un fel e bine că piața publică e ocupată de pro-suveraniști, nu de haștagiști mimetiști care vor să ne dizolvăm identitatea în numele unor principii superioare pe care nici ei nu le respectă. Citat:
A face politică doar de dragul de a te afla în treabă e o risipă și pierdere de timp și al tău și al oamenilor care te votează. Citat:
E bine totuși că nu mai votezi USR PLUS și că ai ieșit de sub înrâurirea lor, tot e un pas înainte. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:37:35. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.