![]() |
rusine mare acelora care isi batjocoresc animalele imbracandu-le ca pe oameni,chiar azi in presa am citit cum isi rasfata vedtele cainii si pisicile..au hainute de firma parfumuri Dior,zgardute cu cristale si alte pietre pretioase.multi patrupezi au maseur pwersonal,frizer..ma intreb ce mai urmeaza..bmd mi-e mila de acesti oameni intr-adevar animalele lor sunt niste caricaturi caraghioase
|
Vedetelor de pe acest forum, care isi lasa mostenirrea la caini, le angajeaza avocati, au bona , etc, care-i imbraca ca pe oameni...RUSINE!!!
|
Chiar nu cred ca sunt oameni pe acest forum care fac asa ceva
|
Erzbet: sper ca ai sesizat ca am glumit, nu? :)
|
Citat:
|
Citat:
|
vorbeam de lucruri inutile care slutesc o fiinta vie..despre vedete din show biz tocmai precizasem,ce se crede vreunul dintre voi vedeta,are brevet?M-a irita accesoriile pt.animale,moatele,tunsorile..cum evident pe multi ii irita frizura mea ,moaca mea...mi-am dat si eu cu parerea sincer nu am urmarit sa jignesc pe niciunul de pe forum scuze...Sincer cand am initiat topicul nu ma gandeam ca sunt atatia posesori de animale de rasa,animalute pretentioase...chiar... de cand se tot fac incrucisarile astea intre rasele canine de apar tot felul de catei cu alura de soricei... sensibili si delicati..bolnaviciosi?Pentru mine caine e dulaul din fundul curtii..acela se numeste caine,ii arunc oase,resturi mamaliga,paine...nu conserve speciale,nu biscuiti speciali...s[ecialitatile sunt pt.copiii mei.Eu mor de ras cand vad cate o doamna asortata cu catelul purtat in brate ca un print.
|
Citat:
|
bmd, nu e cazul sa exageram. Cainele e caine, si Dumnezeu e Dumnezeu. Sa nu le amestecam. Nimeni nu-si risca mantuirea inlocuind dumnezeirea cu un caine. Oare chiar asa prosti parem, doar pentru ca ne ocupam de un animal inofensiv si neajutorat? Sper ca nu.
|
Multi oameni sunt inferiori cainilor si e o jignire la adresa animalului cand ii zici unui astfel de om animal. Pentru ca animalul mult superior lor! Sa fim seriosi oamenii fac cel mai mult rau dintre toate vietatile existente pe planeta asta si tot ei vor ajunge sa distruga cu totul viata pe Pamant, si vor suferi si fiintele nevinovate precum pasarile, plantele si animalele.
Iar eu daca as avea bani de lasat mostenire, in functie de situatie e destul de posibil daca situatia e de asemenea natura, deci as lasa si eu unui catel care mi-a fost prieten fidel toata viata, dacat vreunui copil devenit monstru betivan care sa ii cheltuie pe orgii cu fufe, sau de ex stiu pe cineva al carei copil -o fata -vinde tot din casa pe druguri si pe golanii cu care se imbata in baruri de noapte. Si e irecuperabila e a mia oara cand face acelasi lucru. In afar de asta cine va credeti voi sa judecati ce fac oamenii cu banii lor atata timp cat nu fac rau nimanui? Sunteti mult mai pacatosi decat ei care din pct asta de vedere nu au nici o vina pentru ca nu au facut rau nimanui, voi cei care ii judecati. In afara de asta multi oameni decazuti ar trebui sa invete de la animale sa se asemene macar cu ele dar si pana acolo e prea departe pentru ei. Si partea rea e cand avem si altii de suferit din cauza unor astfel de caricaturi. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:07:55. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.