![]() |
Citat:
http://www.mlnr.ro/frameSetRo.php cu alte cuvinte, daca intrebati un mason de care Biserica apartine, va poate spune BO, BC, orice, fara sa minta. |
topicul e foarte binevenit caci am observat ca ne facem de ris ,din cauza lipsei de smerenie ,in abordarea temelor diverse si macar sa fim convinsi daca asta se intimpla din cauza noastra a ortodocsilor bor sau din cauza neortodocsilor care intervin pe forum si isi spun parerile!
eu sint ortodoxa BOR din familie,adica si predecesorii mei,parinti ,bunici, stabunici au foast tot asa .DOAMNE AJUTA. |
ortodoxa BOR
|
Ortodox BOR (cea mai apropiata de Cuvint si mai traitoare in Hristos)
|
Eu cred ca se vede din ceea ce scriem daca suntem ortodocsi sau nu ,dupa botez toti suntem ortodocsi .
|
Eu ma indoiesc. Cred ca avem si niste neoprotestanti pe aici care nu au fost botezati si nici cruce nu si`au facut vreodata.
Parerea mea. |
:)Eu zic ca pana una alta omul trebuie crezut pe cuvant.Prea multa suspiciune prea multa banuiala si prea putina intelegere,iar de dragoste???ce sa mai zicem?
|
Despre dragoste ? Sa zicem asa:
"Dragostea indelung rabda, dragostea nu pizmuieste, nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste rau. Nu se bucura de nedreptate, ci se bucura de adevar. Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata" (I Cor. 13, 4-8) Doamne ajuta ! si scuzati off-topic.:) |
Citat:
|
cineva are mania persecutiei....
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:36:32. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.