![]() |
Citat:
Antihristii nu suporta credinta crestina si au mijloace a o indeparta din subconstientul omului, prin adormirea constiintei. Se cheama "vindecarea constiintei". Vor veni vremuri grele pentru crestini si poate tocmai de aceea explozia de literatura religioasa de pe piata, ca sa ramanem treji. |
Citat:
Suntem in Vest de foame, curiozitate, studiu, sila..., samd fiecare din diverse motive |
Citat:
Ce este cel mai infricosator este ca SCURTAREA TIMPULUI (Mat 24)NU SE SIMTE dpdv al legilor fizicii mecanice, al secundelor/minutelor/orelor ci ALTFEL ( perceptie senzoriala din ce in ce mai acuta/mintal, sufleteste, nu stiu) Parca cineva mai spunea ca simte ca timpul trece mult mai repede decit in copilarie. Multe din cunostintele mele spun acelasi lucru fara sa fi deschis vreodata subiectul...ca nu mai reusesc sa faca intr-o zi cite faceau acum 15-20 de ani. Eu unul stiu ca la un moment dat: Lucram de la 7 la 3, dupa care fugeam la cursuri, aveam timp si de un spectacol, dupa care conduceam prietena acasa, venam acasa, si mai aveam timp sa vorbesc si cu mama despre fete...si timpul( in perceptia de atunci) se scurgea...normal. Tinerii nu au cum sa-si dea seama despre graba timpului, despre ce vorbesc, pentru ca ei fac deja parte din ACEST TIMP si nu au cu ce compara! |
Citat:
|
Citat:
Ne-a spus odata IPS Iosif: "Sa zicem ca toate aceste spuse sunt adevarate, ca masoneria conduce lumea, ca diavolul ne pecetluieste prin tot felul de mijloace. Ce pot eu sa fac sa impiedic aceste lucruri? Nimic concret! Tot ce pot sa fac e sa-mi tin inima neatinsa." In alta ordine de idei, nici cu mine nu stiu ce plan are Dumnezeu, d-apoi cu altii. :) Ideea era ca noi, ortodocsii care traim in vest, avem tendinta de a critica tot ce vedem pe aici, dar totusi mancam mancarea lor, primim ca salar banii lor, etc. |
Citat:
|
Citat:
Stii Omulet care a fost primul lucru pe care la facut Soljenitzin cind a ajuns in America la o ferma din Vermont? Si-a pus gard inalt cu sirma ghimpata in jur si camere video pe la porti iar pe copii i-a scolit acasa si asa a locuit acolo vre-o 15 ani parca fara contact cu lumea Antihristului pina s-a intors inapoi in Sfinta Rusie...si asta cu toata mincarea lor si milioanele cistigate din premiul Nobel si carti si nu s-a jenat sa le-o spuna de la obraz studentilor si profilor de la Harvard in ce stare catastrofala se gaseste societatea lor(vezi pe Net) de au ramas reporterii snobi de la Wash.Post masca, ei care erau obisnuiti cu fugari de doi lei gen Pacepa care sa se gudure la picioarele lor pentru niste dolarei... crezi ca daca in Ro exista o stare cit de cit rezonabila mai pleca cineva? chiar se si intorceau multi... Lipsa spiritului critic al unor romani care ajung in Occident se datoreaza complexului de inferioritate al multor romani si care de regula este invatat din familie si unele medii negative,...si de aici si lepadarea usoara de credinta si trecerea la cel care "are grija de mine", imi gaseste de munca, adica sectele etc |
Cititi-i biografia Par. Serafim Rose care desi crescut si format in mediu agresiv protestant a reusit sa se rupa de vraja si atractia Americii si in sinul ei sa devina cel mai aprig aparator si traitor al Ortodoxiei ..de au ajuns rusii din Rusia sa-l aprofundeze in Institutele teologice!!!
|
Voi ati trait macar un an in America? Cu greu poti sa judeci o societate dupa ce vezi pe internet. Mie nu mi se pare ca Romania este intr-o situatie mai putin catastrofala decat America, la drept vorbind. Sa nu ne uitam la paiul din ochiul altuia pana ce nu vedem barna din ochiul nostru.
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:11:26. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.