Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Tinuta in Biserica (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5026)
-   -   BARBA (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2794)

cristiboss56 27.05.2009 09:36:55

Citat:

În prealabil postat de florinbrasov0 (Post 141243)
Bărbat nu vine de la barbă? Interesanta observatie pe care a facut-o cineva cu care discutam pe tema bărbii. La urma urmei daca ne-a dat-o Dumnezeu ar trebui sa o purtam ...

Și minte ne-a dat, și înțelepciune , dar oare cât folosim în bine cele date ?

andreicozia 20.10.2009 22:45:04

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 141271)
Și minte ne-a dat, și înțelepciune , dar oare cât folosim în bine cele date ?

Barba---> barbat
Minte---> Mintenas :))
Inteligenta --->?

Ana Tr. 26.01.2013 21:44:42

Citat:

În prealabil postat de seminaristul (Post 52078)
dragostea toate le rabda, chiar si o mica iritatie:)

Chiar imi plac barbatii cu barba, bine nu exagerata. ;) Si apropo stiti ce se spun despre cei care nu am deloc, in sensul ca nu le creste niciodata...

cristiboss56 26.01.2013 22:24:09

Citat:

În prealabil postat de Ana Tr. (Post 498471)
;) Si apropo stiti ce se spun despre cei care nu am deloc, in sensul ca nu le creste niciodata...

Sunt convins ca dvs. nu aveti deloc , sau cel putin asa cred !:1:

Ana Tr. 27.01.2013 18:30:34

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 498490)

Eram foarte concentrata la subiect. :D

DragosP 27.01.2013 18:42:45

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 498490)

Ei, o mustăcioară acolo... De asta nu scapă nimeni.:6:

Ana Tr. 27.01.2013 20:15:35

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 498727)
Ei, o mustăcioară acolo... De asta nu scapă nimeni.:6:

Sunt pentru simplitate si anti-machiaj dar nici chiar asa. ;)

Noiembrie 29.01.2013 11:51:07

Citat:

În prealabil postat de florinbrasov0 (Post 141243)
Bărbat nu vine de la barbă? Interesanta observatie pe care a facut-o cineva cu care discutam pe tema bărbii. La urma urmei daca ne-a dat-o Dumnezeu ar trebui sa o purtam ...

Bine dar tot Dumnezeu a dat si unghiile, nu? Ar trebui sa le lasam kilometrice?Sa fim seriosi. Temeiul purtarii barbii la preotime are alta motivatie cred. Am putea insa sa reflectam, de ce barbatii sunt lasati sa aiba barba cand capul lor cheleste infernal cel mai ades? Sa nu fie cu suparare, o mica semiglumita a fost!

Mihnea Dragomir 29.01.2013 13:54:13

Citat:

În prealabil postat de Noiembrie (Post 499380)
Am putea insa sa reflectam, de ce barbatii sunt lasati sa aiba barba cand capul lor cheleste infernal cel mai ades?

Vorbind serios: unele studii demonstreaza o corelatie intre purtatul barbii si calvitie, ori cel putin aparitia ei la varste mei tinere.

Revenind la gluma:
Dintre cei doi stalpi ai Bisericii Romei, Sf Ap Paul era chel. Sf Ap. Petru avea par (scurt), dar si barba ceva mai mica decat Sf Paul. Acest lucru ar putea confirma studiile de mai sus, ori le-ar putea contrazice, depinde cum privim problema.

In sfarsit, nu mi se pare nimerita sintagma "cheleste infernal". Stapanitorii Infernului sunt foarte, foarte parosi.

stefan florin 29.01.2013 18:22:31

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 499430)
Vorbind serios: unele studii demonstreaza o corelatie intre purtatul barbii si calvitie, ori cel putin aparitia ei la varste mei tinere.

Revenind la gluma:
Dintre cei doi stalpi ai Bisericii Romei, Sf Ap Paul era chel. Sf Ap. Petru avea par (scurt), dar si barba ceva mai mica decat Sf Paul. Acest lucru ar putea confirma studiile de mai sus, ori le-ar putea contrazice, depinde cum privim problema.

In sfarsit, nu mi se pare nimerita sintagma "cheleste infernal". Stapanitorii Infernului sunt foarte, foarte parosi.

exista undeva in Biblie scris care sa ne indemne (sau porunca) sa putem barba? Apostolul Pevel ne spune, noua barbatilor, ca e rusinos sa purtam parul lung. De barba NU zice insa NIMIC. Asa ca...intelegi tu

Ora este GMT +3. Ora este acum 06:05:17.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.