![]() |
Citat:
Ar fi 3 variante: ori iubesti pe cineva,ori il urasti, ori nu iti pasa de el. Cel mai rau e cand nu iti pasa. Celelalte 2 sunt deja un fel de relatii, implica sentimente. Acum, cand inca ai nevoie de ajutor tatal nu e aici. Sentimentele iti sunt intr-un fel intretinute. Poate cand iti vei aseza viata sa te mai eliberezi de ele. Poate ii vei da vreo sansa vreodata sa spuna de ce s-a purtata asa. Gandesc ca asa e crestineste. |
Citat:
|
"De fapt, nu stiu cum se poate sa nu iti pese si totodata sa il urasti, sa ai atatea sentimente pentru el. Ori una, ori alta."
eu cred ca totusi se poate, in sensul ca daca il urasti nu il ajuti si nu iti pasa ce se intampla cu el daca ar pati ceva rau:| |
Citat:
|
acest baiat a cerut ajutor. S-a gandit cineva sa-l si ajute, sau lumea se rezuma doar la a da numai sfaturi "valoroase" si eventual critici "constructive"?!?
|
:D si daca ar fi asa, ce crezi ca o sa vina sa bata toba aici? pentru ca mai apoi astia "induhovniciti" sa vina sa spuna chestii gen unde e smerenia, sa nu stie stanga ce face dreapta samd...
|
Mirela, daca te uiti bine, vei constata ca eu celorlalti ma adresez, nu lui "el". Si apoi avem experienta de pe acest forum, cand toata lumea da sfaturi cu nemiluita, fara a face cu adevarat un gest de omenie. S-au mai afisat conturi pe aici, dar care au ramas complet goale...
Deci, daca vreti sa ajutati, atunci notati-va si nr. de cont in lei si valuta, ca sa nu creada acest baiat aflat in anaghie, ca noi suntem crestini de carton. Evident totul este benevol si nimeni nu trebuie sa se simta constrans, nici sa astepte laude, in cazul in care face un gest. Stiti: rasplata o primim in ceruri. |
da, anca, si eu tot de "ceilalti" vorbeam, nu de "el".
|
Citat:
|
Au scris singuri pe forum!
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:14:44. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.