![]() |
Citat:
|
Noi suntem inrobiti celor trecatoare si asta face sa ne indepartam de cele vesnice. Sa ne-mbracam sufletul cu haina cea mai scumpa a Lui Hristos . De multe ori ne pare rau ca nu avem bani sa cumparam nu stiu ce carte si cand ajungem s-o cumparam, bucurie mai mare nu cred ca este. Daca le-am avea pe toate, viata ar fi groaznica. Asa fiecare lucru obtinut cu truda , e mare bucurie. Gram cu gram se face kilogram !
|
Citat:
|
Spune vulpea cand nu poate ajunge la struguri...
|
Sfantu Ioan Gura de Aur zice ca putini din cei bogati isi afla numele inscris in Cartea Vietii.
Iubirea de argint e f.daunatoare pt.suflet,impietreste inima. Un sfant parinte zicea ca cei saraci sa se poarte ca si cum ar fi bogati iar cei bogati ca si cum nu ar avea nimic. |
Citat:
|
Citat:
Ortodoscii nostri practicanti:D de peste hotare, cu bani si conditii:D cauta bucuria adevarata in saracia lui Teofil, Proclu, Arsenie, Cleopa, Iustin. Calitatea produselor din occident inca nu au invatat sa imite gustul sarac al ortodoxiei. :D:D:D ;) |
hauuuuuuuu hauuuuuuuu si uite asa urlam a saracie;););):D:D:D dar cu bucurie :rolleyes::D:D:D
|
Citat:
|
Alynna, cu referire la mottoul tau: eu zic ca cine se baga intre lupi este mancat! - stii la ce ma refer, nu?
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:03:50. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.