Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   dependenta de calitate (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2842)

Hartford 17.12.2007 04:07:53

Citat:

În prealabil postat de veilur
Ha!Ha!Ha!:)
Nu-mi vine sa cred pana unde s-a ajuns! Daca voi mai stati acum sa va contraziceti pana si dupa haine, inseamna ca ati ajuns tragic! Nu este pacat sa porti o haina scumpa asa cum nu este pacat sa porti o "carpa".
Oare voi nu stiti ca Dumnezeu nu ne va judeca dupa haine?
Si apropo: parfum de la dutty?? Hainute din Japonia?? wow, chiar ca ma faceti sa fiu ironic...:rolleyes:(pacatul meu). Voi crede-ti in Dumnezeu, dar de fapt in ascuns stati sa va dati cu parfumuri de milioane?? Heh, eu stau si ma intreb daca unii de pe acest forum sunt cine zic ca sunt, dar fie, judecata nu este a mea ci a Domnului.
In loc sa va ganditi cum sa faceti sa va lepadati de aceste ganduri si de gama de pacate de care toti suntem dependenti intr-un fel sau altul, voi stati acum sa faceti filosofia calitatii :dozingoff:. Calitatea este necesara doar pentru strictul necesar, simplu.
Va recomand sa luati "Almanahul Fitelor" al ziarului Catavencu din acest an si sa il cititi ca sa va mai dezamortiti un pic din aceste selectii ale magazinelor din care sa cumparati eu stiu ce parfum scump sau altele :D
Si da, si eu cred ca nu este pacat sa iei un pic, dar BUN! ;)

Uf,uf... bine ca cineva aici mai scrie ceva in legatura cu religia . Era sa cred ca am gresit forumul. Chiar asa Dumnezeu nu se uita la ce purtam si citi bani am dat pe ele el nu ne judeca dupa haine sau parfumuri.

cristiboss56 17.12.2007 08:32:38

Noi suntem inrobiti celor trecatoare si asta face sa ne indepartam de cele vesnice. Sa ne-mbracam sufletul cu haina cea mai scumpa a Lui Hristos . De multe ori ne pare rau ca nu avem bani sa cumparam nu stiu ce carte si cand ajungem s-o cumparam, bucurie mai mare nu cred ca este. Daca le-am avea pe toate, viata ar fi groaznica. Asa fiecare lucru obtinut cu truda , e mare bucurie. Gram cu gram se face kilogram !

veilur 17.12.2007 15:18:42

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56
Daca le-am avea pe toate, viata ar fi groaznica. Asa fiecare lucru obtinut cu truda , e mare bucurie.

Da, si eu cred ca ar fi monotonie daca ne-am naste bogati ca sa le avem pe toate din prima, "servite pe tava". Eu zic ca este mai mare bucuria unui om de rand decat a unui bogat, atuni cand isi achizitioneaza cu multa munca un lucru de trebuinta. Dar in viata noastra trebuie sa aibe intaietate Dumnezeu, pentru ca El ne da toata cele de trebuinta.

Noesis 17.12.2007 15:52:10

Spune vulpea cand nu poate ajunge la struguri...

anita 17.12.2007 16:05:58

Sfantu Ioan Gura de Aur zice ca putini din cei bogati isi afla numele inscris in Cartea Vietii.
Iubirea de argint e f.daunatoare pt.suflet,impietreste inima.
Un sfant parinte zicea ca cei saraci sa se poarte ca si cum ar fi bogati iar cei bogati ca si cum nu ar avea nimic.

alynnna 17.12.2007 16:24:41

Citat:

În prealabil postat de Noesis
Spune vulpea cand nu poate ajunge la struguri...

Strugurii ingrasa;):D

alynnna 17.12.2007 16:41:41

Citat:

În prealabil postat de Hartford
Dar nu inteleg ce lagatura are topicul asta cu ortodoxia noastra?

:D:D:D
Ortodoscii nostri practicanti:D de peste hotare, cu bani si conditii:D cauta bucuria adevarata in saracia lui Teofil, Proclu, Arsenie, Cleopa, Iustin. Calitatea produselor din occident inca nu au invatat sa imite gustul sarac al ortodoxiei. :D:D:D
;)

alynnna 17.12.2007 16:43:10

hauuuuuuuu hauuuuuuuu si uite asa urlam a saracie;););):D:D:D dar cu bucurie :rolleyes::D:D:D

erzbet 17.12.2007 16:53:17

Citat:

În prealabil postat de alynnna
hauuuuuuuu hauuuuuuuu si uite asa urlam a saracie;););):D:D:D dar cu bucurie :rolleyes::D:D:D

Da,intr-adevar, foarte mare veselie cand mor oamenii de foame. Dar Romania e o tara ortodoxa, deci nu are importanta! sa ne bucuram! Copii umbla cu punga de aurolac in mana! Ce bucurie! Produsele din occident sunt nimic, pentru ca nu au nimic ortodox in ele. Sunt convinsa ca daca mergem la o cocioaba cu alimente din occident, bietii oameni nemancati vor spune " gustul sarac al ortodoxiei nu poate fi imitat de produse din occident. Noi suntem prea fericiti fiind crestini, noi nu mancam, noi mergem la Biserica!" Ce frumoasa si fericita e Romania!

veilur 17.12.2007 16:54:26

Alynna, cu referire la mottoul tau: eu zic ca cine se baga intre lupi este mancat! - stii la ce ma refer, nu?

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:03:50.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.