![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Refuzul de a discuta argumentat, chiar daca suntem constienti ca aceste discutii nu duc la nimic, da impresia de prostie, ingamfare, si creeaza impresia complet falsa ca sectantii de fapt au dreptate si Scriptura e cu ei. |
Citat:
"14. Toti acestia, intr-un cuget, staruiau in rugaciune impreuna cu femeile si cu Maria, mama lui Iisus si cu fratii Lui. 15. Si in zilele acelea, sculandu-se Petru in mijlocul fratilor (iar numarul lor era ca la o suta douazeci), a zis" Care va sa zica, dupa sectantul asta, Maria a avut 120 de copii! :D Bineinteles, nu ai citit sau te-ai facut ca nu ai citit o postare anterioara in care am mentionat chiar acele versete, si o citez acum: "Exemplu de utilizare libera a cuvantului "frati": "13. Si cand au intrat, s-au suit in incaperea de sus, unde se adunau de obicei: Petru si Ioan si Iacov si Andrei, Filip si Toma, Bartolomeu si Matei, Iacov al lui Alfeu si Simon Zelotul si Iuda al lui Iacov. 14. Toti acestia, intr-un cuget, staruiau in rugaciune impreuna cu femeile si cu Maria, mama lui Iisus si cu fratii Lui. 15. Si in zilele acelea, sculandu-se Petru in mijlocul fratilor (iar numarul lor era ca la o suta douazeci), a zis:" - din Fapte 1. Din versetele 13 si 14, ar parea ca e vorba de frati de sange, mai ales ca urmeaza in enumerare dupa "Maria, mama lui Iisus" si sunt enumerati distinct de apostoli. Dar versetul 15 ne lamureste despre ce este vorba!" |
Citat:
|
Citat:
Icercati sa ATACATI pentru ca va simtiti lezati ca un "sectant" au tupeul sa posteze adevaruri din Scriptura. "Cel mai bun mod de a se apara este sa ataci" - eu nu sunt de parerea asta... in fine. Despre prostie si inganfare - nu am cuvinte... Nu imi permit sa fac prost pe nimeni, da sa mai judec pe cineva fiindca are alte pareri... departe de mine gandul acesta. Dumnezeu va cantari fiecare cavant la vremea potrivita. Nu stiu cum de permite un forum care se pretinde a fi crestin atacul la persoana. Tot respectul pentru forumisti. Am incercat sa inteleg parearea fiecaruia, am reluat anumite argumente care mi s-au parut importante si care nu au fost tratate. Apropo de frati> poate stiti ca neoprotestantii se numesc frati intre ei... asta inseamna ca sunt frati de sange? sau frati in Hristos? ... Sa nu exageram in aberatii - referitor "sectantul" care crede ca Maria a avut 120 de copii. |
[quote=cod_gabriel]
Citat:
Poate nu stiti, topikul acesta l-am inceput eu. imi pare rau ca am fost scos din anumite motive de care imi pare rau. Ideea de baza a fost "Scriptura modificata?" aceste modificari s-au facut in mod cert tinand cont de celelalte traduceri care exista. |
Citat:
Se vede ca voi nu intelegeti notiunea de familie largita. Sectarule, tupeul nu tine loc de adevar, iar citarea selectiva din "Fapte" ramane scrisa si o poate citi oricine cu cateva postari mai sus, oricat ai incerca sa te aperi... atacand (mai exact acuzand pe altii exact de ceea ce faci tu). |
Citat:
Faptele apostolilor 1:15 În zilele acelea, Petru s-a sculat în mijlocul fraților, - numărul celor adunați laolaltă era de aproape o sută douăzeci, - și a zis: Faptele apostolilor 1:16 "Fraților, trebuia să se împlinească Scriptura spusă de Duhul Sfânt mai înainte, prin gura lui David, despre Iuda, care a fost călăuza celor ce au prins pe Isus. Eu propun sa luam atunci si versetul 13. Sunt enumerate cateva nume acolo: Faptele apostolilor 1:13 Când au ajuns acasă, s-au suit în odaia de sus, unde stăteau de obicei. Erau: Petru, Iacov, Ioan, Andrei, Filip, Toma, Bartolomeu, Matei, Iacov, fiul lui Alfeu, Simon Zilotul, și Iuda, fiul lui Iacov. Ce rost ar avea sa specifici atatea nume ale sfintilor apoi sa se repete din nou in versetul 14 prin a preciza ca erau (ei, fratii in Domnul- familia largita) împreună cu femeile, și cu Maria, mama lui Isus, și cu frații Lui (adica iarasi fratii - ca familia mare sau largita). NU are logica. Intr-adev ar avea logica daca ar fi verisori, dar nici aici nu se precizeaza ca acesti frati sunt verisorii Lui. Apoi in versetul urmator vorbeste despre fratii in Domnul care erau 120... |
Din atatea controverse, se pare ca a lamurit-o Hrisitos problema asta neoprotestantzilor fara biserica chiar in momentul cand inca se afla pe cruce, caci rastignit fiind, a spus catre Maica Sa care era strapunsa de sabia durerii shi catre ucenicul Ioan ceva de genul: "Femeie, iata fiul tau" iar catre Ioan "Iata Maica ta!" Deci a recunoscut in acel moment ca avea un singur frate adevarat.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:54:06. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.