![]() |
Nu avem de unde sa stim noi muritorii de rind care este motivul, insa banuiesc ca BPRusa i-a pus in vedere ca daca vreasa viziteze opoate face DOAR in calitate de turist nu de PAPA, cu alte cuvinte fara manifestatii galagioase pe stadioane si promovari ale ideologiei catolice. De aceea nu a fost in vizita si banuiesc ca nici nu se vor duce in viitor.
|
Este Rusia o teocratie sau un stat laic?
|
Da semne ca ar incepe sa se decida sa o ia in directia Teocratiei... trup si suflet( Biserica in strinsa colaborare cu STATUL), da Doamne!
Statul, Putin, si cei de la virf dau semne ca au inceput sa inteleaga ca - drumul spre Biserica - este singurul drum care-i va uni pe rusi si-i va tine cu Duhul Sfint pe ei in lupta cu monstruozitatea globala satanista care se intinde ca uleiul pe apa, numita Globalizare |
Ca sa o spunem pe aia dreapta Ortodoxia Rusa este singura noastra speranta a ortodocsilor de pe acest pamint!
...si asta nu o spun ca-mi place dinamica lor ci este , din pacate o realitate. Eu oricum ramin la convingerea mea ca CEA MAI FRUMOASA FORMA DE ORTODOXIE DIN TOATA LUMEA ESTE CEA ROMANEASCA. |
Tot fideli Moscovei vad ca raman unii.Unele "obiceiuri" se sterg greu.Unii uita ca nu suntem imediat dupa al doilea razboi mondial
|
ce-i drept rusia va fi singura zona de pe pamant care nu va fi stapanita de antihrist ... caci el va stapani si italia si romania , dar pe rusi nu ... mai rusii astia sunt tari ... sunt cred cei mai tari de pe fata pamantului la capitolul evlavie ...
|
Rusia a fost destul de mult timp stapanita de bestiile rosii anticrestine.
|
adica de comunisti ... iar comunismul a fost montat in tarile ortodoxe tot de masoni , care astazi incearca alta metoda de a slabi ortodoxia : ecumenismul ...
|
Masonii nu vor intarirea crestinismului deci il prefera dezbinat.
|
Citat:
Comunissmul ,da , a fost periodic bestial de brutal insa are calitatea ca miraculos A PASTRAT ORTODOXIA INTACTA, A CONSERVAT-O SI NU A CONTAMINAT-O ...tinindu-i departe, de protestantism si mai ales de CATOLICI ...a stat in stare de conservare, ca acum sa infloreasca in toata splendoarea |
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:40:32. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.