![]() |
Tu te tot impaci cu fratele care vine de la Vatican, si ei tot vin, te iau de beregata sa le slujesti, iti darima tot ce-ai construit de secole sau le transforma in muzee, si tu iar te impaci, si ei tot vin si vin si vin peste tine, ajung de iti schimba tot in viata, obiceiuri, aduc cu ei apucaturi neortodoxe, hule, religia,bisericile,cultura, nu mai stii cine esti ce nationalitate ai, iti modifica istoria.. si tu tot ii ierti ...si tot asa, oare de asta vorbea Hristos, ...eu nu cred...deoarece catolicul nu se rezuma doar la impacare el VREA SA TE SCHIMBE DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LUI
|
mai exista si " daca nu asculta nici de biserica sa-ti fie tie ca un pagan si ca un vames " ... cu ereticii asta se aplica ... si sf ioan apostolul iubirii , spunea despre eretici " cine il primeste in casa sau ii spune bun venit se face partas la faptele lui cele rele " si " cu ereticul nici sa nu stai la masa " ... iar apostolul neamurilor spunea " de omul eretic , dupa intaia si a doua mustrare , sa te desparti " ...
de aceea ar trebui curatat pe forum de ereticii care vin si vor sa ne invete pe noi si sunt foarte activi ; sau macar restransa activitatea lor , caci este totusi un forum ortodox , iar treaba ortodoxului nu este sa se certe toata ziua cu ereticii , ci sa isi vada linistit de biserica lui caci ortodoxul este un isihast in esenta ; odata ce am adus o gramada de argumente impotriva catolicismului si catolicii nu au inteles nimic , atunci macar sa nu mai fie nevoi sa tratam tot timpul problemele lor , caci este pierdere de timp ... nu stiu , dar asta este parerea mea ... |
Nu puteti scapa de ei pt ca apartin unei biserici luciferice si asta este misiunea celor uniti cu lucifer,,sa insele pe cine poate'!nu exista decat o solutie aceea de a sts neclintiti in adevarul crestin,in ortodoxie crestina!
|
Citat:
|
problema nu este de mine , de a sta in ortodoxie , caci nu ma iau eu dupa povestile catolice , dar e problema de cei care citesc pe forum si sunt ortodocsi mai slabi cum si eu am fost , si care se pot sminti foarte usor citind acuzatiile de ura impotriva noastra ... ne acuza catolicii ca noi ii uuram pe ei si il uram si pe Dumnezeu pentru ca nu vrem sa devenim catolici si sa fim de acord cu minciunile lor , dar eu i-as intreba pe cei ce citesc si sunt pe pozitia de a se sminti , cine pe cine uraste oare ? noi ii uram pe catolici pentru ca nu vrem sa aderam la credinta lor sau sa aprobam ereziile lor , fara sa avem alte pretentii de la ei , sau catolicii ii urasc pe ortodocsi si pe toti ceilalti oameni , odata ce ei si azi considera ca inchizitia a fost o buna metoda de convertire la catolicism ... ei considera ca a omora si a tortura oameni nevinovati pentru a-i converti la catolicism este un lucru placut lui Hristos , si chiar si papa al lor , " infailibilul " , considera crimele si torturile pentru religia lor ca fiind bune ... deci oare cine pe cine uraste ? cine pe cine nu tolereaza ? caci daca ortodocsii nu vor sa isi schimbe religia dupa parerile neintemeiate ale ereticilor , cel putin nu au pretentii de la nimeni ... ortodocsii niciodata nu vor impune altora credinta lor , caci a crede depinde numai de libertatea omului si nimeni nu se mantuieste cu forta , ci numai daca din propria lui initiativa daca doreste sa devina credincios ... ia ganditi-va : daca convertirea cu forta si prin violenta si torturi era un lucru bun , oare mai avea nevoie Dumnezeu de armatele pamantesti ale cruciatilor catolici ca sa ii omoare pe toti cei care nu voiau sa se faca catolici ... sau credeti ca ar avea nevoie Dumnezeu de armate nato sau de bombe nucleare pentru a infricosa popoarele ca sa se converteasca la crestinism ? oare nu Iisus a spus ca daca vroia sa evite crucificarea nu era ceva greu pentru puterea lui dumnezeiasca , si nici nu trebuia sa fuga ? caci daca ar fi vrut , ar fi chemat mai mult de 12 legiuni de ingeri care ar fi anihilat total orice armata din lumea asta , nu numai armata romana ? nu a spus El asta ? dar prin faptul ca nu a ales aceasta cale a minciunii a demonstrat ca omul nu se converteste si mantuieste cu forta niciodata ... omul singur trebuie sa accepte prin singura lui alegere daca vrea acestea ... dar ma rog , am ajuns acuma ca catolicii care au facut cele mai mari crime in numele religiei din istoria umanitatii sa ne acuze pe noi ortodocsii care niciodata nu am convertit pe nimeni cu forta , aceasta fiind interzis de catre propria noastra credinta , sa ne acuze de ura ... auzi ... ce minciuni ...
|
Stai linistit emanuel; citeste pe forumul catolic cata "dragoste" au ei pentru ortodoxie... Se vede ca au uitat de unde au plecat. Iar scopul lor clar si precis e sa converteasca la catolicism; unul cate unul...
|
ups , nu prea l-am mai vazut pe padrecory pe aicea in ultimul timp ... ma duc sa il " vanez " si pe alte forumuri ca l-am " mirosit " si pe altele ca face propaganda ecumenista ... :p
|
de ce emanuel,esti vanator de recompense?:)),
spor la vanat.sa gatim vanat in seara asta!sper.:)) |
:D
|
Am incercat si eu sa-l caut pe un forum catolic dar acolo un smechr m-a atentionat ca este casa catolicilor si ca trebuie sa invat lectia de cumintenie,asa ca Emanuel nu te deranja degeba!Ar fi interesant daca si ortodocsii ar face asa!!!
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:36:55. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.