Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Slujba inmormantarii (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5058)
-   -   Traditii..inutile (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4230)

heaven 06.02.2009 11:29:28

Haoeleu,mama...nu i-au facut si garaj sa aiba masina in caz ca vrea sa faca o cursa de formula 1 pe lumea cealalata?

eea 06.02.2009 12:13:33

E de plans insa stiu cazuri nu ca cele din poza in care preotul afacut toata randuiala mai putin bagatul in groapa iar rromii au petrecut pana noaptea langa raposat..asa ca ma gandesc ca si aici s-a procedat la fel...pacat de ei....tare pacat...

georgeval 06.02.2009 13:26:17

Citat:

În prealabil postat de scrabble (Post 114049)
Iata pana unde poate merge prostul gust si "traditiile" impinse catre insuportabil. Oare ce fel de preot a acceptat sa oficieze o astfel de slujba de inmormantare? Oricum, nu ma mai mira nimic, deoarece banii cumpara orice in ziua de azi. Chiar si constiinte.

Poza 1
Poza 2
Poza 3

M-am cutremurat cand am vazut pozele.
Suntem departe in cazul acesta de viata crestina.

sia 06.02.2009 13:34:05

ce sa comentezi la asemenea ,,poze,,!? vazandu-le, mi-am amintit ce i-a spus Parintele Arsenie Boca ,unei mame ,ce se vaita ca fiul ei s-a apucat de baut si ca o batea cu lantul,cand se imbata :,,Pe tine te bat de fapt cele 22 de avorturi pe care le-ai facut ! Stii ce inseamna asta ? Auzi acum :asta inseamna tot atatea suflete care s-au dus pe lumea cealalta ,fara a fi fost botezate si nu vor putea intra in Imparatia Cerurilor din cauza ta ![COLOR=seagreen]In schimb ,tu ai strans bani si ti-ai facut ditamai cavoul ,de parca dupa moarte vei ramane acolo .[/COLOR][COLOR=black]" [/COLOR]

scrabble 06.02.2009 14:27:24

Cazul inmormantarii din imagini este unul extrem, sunt sigur ca nu este ceva des intalnit, altminteri as mai fi auzit despre inmormantari similare.

Dar aceasta extrema ne arata unde pot ajunge ritualurile lasate in voie, fara interventie din partea celor a caror misiune este sa intervina si sa corecteze aceste deviatii.

Azi mai adaugam un pieptene in cosciug, maine o oglinda, poimaine televizor cu plasma, pendula si bar cu bauturi alcoolice. Ca la faraoni.

danyel 06.02.2009 19:46:02

Citat:

În prealabil postat de scrabble (Post 114049)
Iata pana unde poate merge prostul gust si "traditiile" impinse catre insuportabil. Oare ce fel de preot a acceptat sa oficieze o astfel de slujba de inmormantare? Oricum, nu ma mai mira nimic, deoarece banii cumpara orice in ziua de azi. Chiar si constiinte.

Poza 1
Poza 2
Poza 3

e exagerat, oribil, de prost gust, ai dreptate ca nimic nu ne mai mira, o fi cumparat preotu cu bani probabil, dar nush care preot ar fi indraznit sa nu inmormanteze un romm, 1 la mana i s-ar fi spus ca face discriminare si 2 nu cred ca a indraznit sa refuze romii, stiti si voi ca astia bogati sunt foarte agrezivi, referitor la ceea ce e in poza, asa ceva nu e la ordinea zilei si totodata niciun preot nu le putea interzice romilor sa faca ceea ce au facut deoarece nu l-ar fi ascultat si ar fi spuc ca ce are preotul deaface cu ce traditii si obiceiuri au ei, cu romii e mai greu de discutat

scrabble 06.02.2009 19:50:49

Citat:

În prealabil postat de danyel (Post 114367)
e exagerat, oribil, de prost gust, ai dreptate ca nimic nu ne mai mira, o fi cumparat preotu cu bani probabil, dar nush care preot ar fi indraznit sa nu inmormanteze un romm, 1 la mana i s-ar fi spus ca face discriminare si 2 nu cred ca a indraznit sa refuze romii, stiti si voi ca astia bogati sunt foarte agrezivi, referitor la ceea ce e in poza, asa ceva nu e la ordinea zilei si totodata niciun preot nu le putea interzice romilor sa faca ceea ce au facut deoarece nu l-ar fi ascultat si ar fi spuc ca ce are preotul deaface cu ce traditii si obiceiuri au ei, cu romii e mai greu de discutat

Deci daca se rasteste putin un tigan la un preot, preotul isi abandoneaza imediat principiile? Halal principii.

eea 06.02.2009 20:52:15

Sa va dau un exemplu concret:un preot oficia o inmormantatre unui tanar rrom care murise de bautura..a fost condus cu fanfara..preotul nu era de acord insa tiganii scotand un elegant cutit ,,l-au convins " pe preot sa accepte muzica..

scrabble 06.02.2009 21:04:31

Pai subliniezi exact ce vroiam eu sa arat. Pentru un preot randuiala crestina trebuie sa fie mai presus decat orice. In plus, exista Politie in tara asta.

nastac_miruna 06.02.2009 21:25:51

Am vazut pozele si pot spune ca nu am mai vazut asa ceva pana acum!
Si ma gandesc ca acesti oameni sunt de compatimit, ca sunt foarte nefericiti la gandul ca isi vor petrece vesnicia in groapa aia mobilata!?
Este foarte trist!

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:52:24.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.